Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: KURPC3A8

Kurzweil PC3 A8

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

1 049 900 Ft
Darab

Részletek

A Kurzweil mindig a professzionállis felhasználókat célozta meg workstation-jeivel, dolgozzanak azok akár stúdióban, színpadon zenekarban, vagy szólóban, egy dolgot mindig szem előtt tartva: a hangminőségben nem köthető kompromisszum. Ebbe a családba tartozik a Kurzweil PC3 A.  

Kurzweil PC3A…

A PC3 A a jelenlegi Kurzweil workstation-architektúra teljesen felbővítve. Megtalálható benne a lélegzetelállítóan realisztikus Artis® German D Grand Piano nagyzongora minta, ami kifejezőkészségével, sokszínűségével, már az Artis megjelenésekor lenyűgözte a zenészeket. Ezt a zongoramintát a legjobb amerikai hangmérnökök rögzítették, a lehető legjobb berendezésekkel. Ebből a mintakészletből a legtöbb stílushoz és játékmódhoz illeszkedő preseteket kapott a PC3 A8, a Fatar TP40L kalapácsmechanikához tökéletesen hozzáillesztve. Nevében az A, tehát az Artis zongoramintáját jelenti.

A Kore 64 bővítőkártya (ami korábban külön volt csak kapható a PC3-akhoz) eleve része a PC3 A8-nak. Ennek teljes kapacitása kihasználható, szerkszthető, programokba, setup-okba beilleszthető. Ez a bővítmény felölel mintákat klasszikus szintikből (Oberheim SEM, ARP Chroma, TX802, CZ1 stb.), mintavett gitárhangokat, réz-, fafúvósokat, és megtévesztően élethű mintavett dobkészleteket. Mind a 339 hangszínhez felprogramozták a kontrollerekhez (pl. aftertouch) az artikulációkat.

Nem csak minták, hangszínek, hanem effektláncok, arpeggio-k, riff-ek is tartoznak a Kore 64-hez.

A KB3 ToneReal orgona egy fullpolifón modellezett (tehát nem mintavett) Hammond, Vox, és Farfisa orgonákat emuláló modul. Minden paraméter, ami egy adott modell hangját meghatározza teljeskörűen programozható (torzítás, leslie, mechanikus zajok, stb), valamint a fizikai 9db drawbar-ral hasonlatosan állíthatók valós időben a regiszterek, mint az eredeti orgonákban.

A PC3 A8 a legkülönfélébb hangszercsoportokban, kategorizálva több, mint 1400 (!) presetet tartalmaz ezek között az Artis German Grand-tól elektromos zongorákon, orgonákon, szintiken, rengeteg nagyzenekari hangzáson túl, komplett dobkészleteken, basszusokon,régi és modern szintetizátorhangokon át gyakorlatilag minden stúdiókész hangszínt. Minden program a legnagyobb mélységig szerkeszthető (az ingyenes editor szoftverrel is akár), a V.A.S.T. szintézistechnológiája még mindig a legerősebb szintézismotor, ami valaha létezett.  Más munkaállomásnál nem tapasztalható az az erő, ami a PC3A8 effektszekciójában rejlik. Több ezer előre programozott, de az utolsó algoritmusig programozható effektlánc. Összesen 16 insert effekt 11 buszra kiosztva, két aux send, és két master effekt.Szekvenszere átlátható, és szerkeszthető, importáláskor végtelen számú sávot képes behívni. Az élő előadásokat segítendő egymástól függetlenül 16 különböző arpeggiatort képes egyszerre működtetni. 

Összegezve: A PC3 A8 egy 88 billentyűs kalapácsmechanikás workstation, amit színpadi, és stúdiózenészeknek ajánlunk. A German Grand hangminta, a Kore 64 bővítőkártya, a V.A.S.T, az elképesztő effektmotor, mindezek teljeskörű szerkeszthetősége, valamint a teljesítmény, amitől ez a sokféleség egyidejűleg megszólalhat, egyben jelenti ac Kurzweil PC3 A8-at. 

Főbb fontos jellemzők: 

 

Billentyűzet:

88 billentyűs, kalapácsmechanikás billentésérzékeny, és egyben aftertouch-os Fatar TP40L típusú mechanika, egyaránt jól játszhatóak rajta a zongorák, az orgona típusú hangszínek, és a szintetizátorhangok

Kijelző:

240 x 64 -es háttérvilágításos kijelző, a hátlapon dedikált fényerő, és kontraszt gombokkal

Polifónia:

128 hang, dinamikus kiosztású

Multitimbralitás: 16 part, MIDI csatornánként egy
A szintézis architektúra:

"Dynamic VAST": hihetetlenül erős szintézis-motor a felhasználó által programozható DSP algoritmusokkal, amik szabadon köthetők egymásba. A DSP teljesítmény sokkal erősebb, mint a korábbi K-szériás hangszereknél.

VA1  - : az oszcillátorok, és DSP funkciók a Kurzweil VA1-es virtuál analóg szintetizátor koncepciójából, autentikus analóg hullámforma generálással

"Cascade Mode": a 32 layer-es architektúra (tehát egy program 32 rétegből állhat, ezek bármelyike lehet hangminta, vagy oszcillátorok) lehetővé teszi, hogy bármely layer hangja átvezethatő legyen egy másik layer hangján, effektjein, algoritmusain 

Editor szoftver: Mac, és PC platformra egyaránt 
Gyári hangszínek: 1453
Gyári MIDI Setup-ok: 216 gyári előre programozorr MIDI setup - 16 független zóna saját arpeggiátorral, RIFF- funkcióval, effekt-tel, kontrollerkiosztással
   
File kompatibilitás:

Betölthetők:

-a PC3 szériából: minden "object" tölthető (object=a memóriában tárolható file formátumú összetevő, a mintától az elmentett effekt beállításokon át a szekvenszerben elmentett dalokig minden)

-PC3LE széria : összes "object"

-PC3K széria minden object kivétel sample

-K2 széria: a legtöbb Setup, Program, és Keymap, kivéve sample

 

 

General MIDI: Sztenderd
Felhasználói memória  16,000 tárhely user object-ek számára
Bővítőkártyahely 1
Szekvenszer: Végtelen sávmennyiség (importáláskor); 960 PPQ felbontás. Dalszerkesztési funkciók sávonkénti felbontásban, olyanok, mint kvantálás, swing, törlés, stb... Kontroller skálázás, kontrollerek változásainak felvétele, lejátszása...stb
Effektek: 16 insert effekt, 11 buszra kiosztva, két aux send és két master effekt (ezek az egyes dalokban, és setup-okban elmenthető); több, mint 500 kiváló minőségű effekt - zengető, delay,  flange, phaser, EQ-k, torzítók, Leslie-emulációk, kompresszorok, stb
Master FX szekció: A felhasználó által vezérelhető teljeskörű maszter EQ és maszter kompresszor, ami akár élő előadás közben is könnyen állítható (ezek nem használják az insert effektek erőforrásait!)
Kontrollerek: Pitch , és modulációs kerék, 9 sliders/drawbar az előlapon, 10 kapcsoló (pillanatkapcsoló, vagy váltókapcsoló, ez szoftveresen állítható), 3 switch pedál bemenet, 2 folyamatos kontrol pedál bemenet, aftertouch (monofón), Super Ribbon bemenet, breath kontroller bemenet. a kontrollerek pozíciói leolvastathatók, és elmenthetők.
Arpeggiator: 16 teljeskörűen szerkeszthető, és mindent tudó független arpeggiator, többféle latch móddal - változtatható "play order",velocity, hanghossz, tempo, és sync funkciókkal, step szekvenszerrel, és előre rögzített dallamokkal, frázisokkal.
Riff-ek: 16 különálló "Riff"generátor, akár egy billentyűlenyomással indítható komplett többsávos dalrészlet a szekvenszerből (természetesen bármelyik kontroller lehet trigger)
Analóg kimenetek: Négy szimmetrikus 1/4" TRS analóg kimenet (24-bit DACs).
Fejhallgató kimenet: 1 a hátsó panelen 1/4" 
Digitális kimenetek 

24-bit, stereo S/PDIF 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, és 192-kHz 

 

MIDI: In, Out, Thru 
USB Computer Port: MIDI USB-n kereszztül, adat betöltés, mentés, és OS frissítés egyaránt
USB Storage Port: Támogat USB pendriveot adat betöltésre, mentésre, és OS frissítésre egyaránt
   
Magasság: (4.33") (11.00 cm)
Mélység: (13.98") (35.50 cm)
Hossz: (54.33") (138 cm)
Súly: (54 lb.) (24.50 kg)
 

 

 

 

További Információk

Garancia: 2 év
Billentyűk száma 88
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Kalapácsmechanika
Kurzweil PC3 A8
Aftertouch érzékenység
Kurzweil PC3 A8
Igen, monofón
Kurzweil PC3 A8
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 2.0
Szintézis típusok PCM (ROM), Subtractive, Grain, FM
Polifónia
Kurzweil PC3 A8
128
Multitimbralitás
Kurzweil PC3 A8
16 part
Analóg kimenetek
Kurzweil PC3 A8
4
Zónák száma
Kurzweil PC3 A8
16
Hangminta memória mérete 200MB
Szekvenszer MIDI
Audio továbbítása USB-n keresztül
Kurzweil PC3 A8
Nem
Expression pedál bementek
Kurzweil PC3 A8
2
Kapcsoló pedál bemenetek 3
Bus Powered
Kurzweil PC3 A8
Nem. Beépített tápegység
Kurzweil PC3 A8
Elemes működés Nem
Digitális Kimenet S/PDIF (RCA)
Kurzweil PC3 A8
Tartozékok Tápegység, Kitartó pedál, Nyomtatott gépkönyv
Méret (Szé x Ma x Mé) 138 x 35.5 x 11 cm
Nettó súly 24.5 kg
Bruttó súly 28 kg
Megjelenés dátuma 2014.11.13.
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!