Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: KURFORTESE

Kurzweil Forte SE

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 655 900 Ft

Akciós ár: 578 900 Ft

Darab

Részletek

A Forte széria jelen pillanatban a legnagyobb teljesítményű színpadi szintetizátorokat foglalja össze:  technológiai értelemben, játékérzetben, hangminőségben, és a minták részletességét tekintve egyaránt -  a zenészek igényeit szem előtt tartva. 

A Kurzweil életében a színpadra szánt szintetizátorok új időszámítása már az Artis-szal elkezdődött, és tart, azonban amit a Forte teljesítményben, és minőségben képvisel, az teljesen egyedülálló a piacon.

A Forte SE egy 88 billentyűs kalapácsmechanikás szintetizátor, amely a vadonat új Flash Play technológia segítségével bekapcsolás után közvetlenül rendelkezik 2 gigabájtnyi sample memória fölött, amibe a legújabb, és legrészletesebb zongora, Rhodes, Wurlitzer, Clav, és csemballó minták kerültek, ezek kombinálhatók a világhírű PC3K zászlóshajó workstation V.A.S.T hangkeltőjével, összes hangszínével, plusz a KORE 64-es bővítő teljes hangkészletével.
188 megabájt User memória áll rendelkezésre a saját minták betöltéséhez!

A Forte SE beéített szekvenszerrel rendelkezik! 

Tehát: mindenféle hangszín benne van, amire bármilyen stlusban szükség lehet: a legrészletesebb grand piano-k, elektromos zongorák, tökéletes hammond/vox/farfisa modellezés, kiváló dobhangok, mintavételezett gitárok, és virtuál analóg szintetizátorhangok, köztük basszusok, lead-ek, és pad hangszínek teljes, és teljeskörűen szerkeszthető palettája, kiegészítve a legerősebb effektprocesszorral.
A vadonatúj hangminták a legjobb hangmérnökök munkáit dícsérik, a Steinway D modell mellé egy Yamaha C7 nagyzongora minta is került, ugyanúgy, ahogy Wurlitzer 200A, és clavinet, és csembaló hangszínek is. Ezek 128 hang polifóniával szólalnak meg azzal a specialitással, hogy a keyoff minták nem vesznek le a polifóniából! 

A hangszer DSP-effekt teljesítményét is megduplázták, 32 effekt blokk szólhat egyszerre, a kezelőfelületről közvetlenül, dedikált porméterekkel vezérelhető a maszter: 3 sávos EQ, és kompresszor is valós időben.

Az effektek között több mint ezerféle (a desktop editorral teljeskörűen szerkeszthető) effektláncot találunk a legjobb torzítók, zengetők, delay-ek, kompresszorok, kórusok kombinációiból.

A Forte SE az új technológiákat ötvözi a hagyományokkal, a KB3-as (ToneReal) orgona is helyett kapott benne full polifóniával, élethű Hammond, Vox, és Farfisa orgona modellezéssel, az orgona funkciók (KeyClick, Percussion, Vibrato, Chorus, torzító, leslie), és a húzóregiszterek is valós időben állíthatók potméterek, gombok segítségével.

A VA-1-es virtuál analóg szintetizátor is része a Forte SE hangkeltőjének akár 32 layer szólalhat meg egyszerre egy programon belül.
A vadonat új belsőhöz, az új funkciókhoz már új küllem is elengedhetetlen volt, színes, nagyméretű 4.3”-es (480x272 pixel) színes LCD kijelzőt kapott a Forte, ezen jól

Fizikai valójában is megtartotta az elő előadást segítő funkciókat: 9 slider, 9 kapcsoló, két kerék, két controller pedál, és egy kapcsolópedál segítségével azonnal beleavatkozhatunk a hangzásba, ezek mindegyike egyszerűen programozható, rengetegféle funkcót képesek vezérelni.
 A Forte 512 gyári, és 1024 felhasználói programot képes tárolni. A programok kategóriánként is kiválaszthatók, és minden kategóriába elhelyezhető a saját hangszín is akár. Funkciógombokkal rekord idő alatt kreálhatók split-ek és layerek, ezek a multik közé menthetőek, azonnal slider-ekkel vezérelhetők ezek hangereje, és nagyon gyorsan beállítható az egyes zónák elhelyezkesése, transzpozíciója. Egyetlen gombnyomással 10 kedvenc hangszín, vagy Multi menthető el, amelyek szintén egyetlen gombnyomással elő is hívhatók. A Forte SE(és a kistestvér Artis) a legkönnyebben kezelhető Kurzweil hangszer(ek).
A billentyűzet mechanika is az abszolút profi kategória, lépcsőzetes kalapácsmechanikás, aftertouch-os Fatar TP/100LR. 

A Forte a valaha létezett legerősebb színpadi hangszer, mely képességeiben, kapacitásban is többszörösen “űbereli” az összes korábbi Kurzweil szintetizátort, színpadi zongorát. A Flash Play technológiával és a hangminőség iránti változatlanul maximalista eltökéltséggel, a megújult kezelőfelülettel, színes kijelzővel, és az egyik legjobb kalapácsmechanikával a kategória abszolút csúcsa.

A főbb jellemzők összegezve: 

 • Flash-Play technológia, ami elképesztő méretű flash memóriát képes kezelni
 • 2 gigabájt sample memória, sztenderd bekapcsolási (boot) idő mellett!
 • 188 megabájt user flash memória a saját minták betöltésére
 • A flash minták késése (latency) nem hosszabb mint a hagyományos szintetizátoroké 
 • Új, hihetetlenül részletes, a legjobb hangmérnökök által felvett  Steinway D, Yamaha C7, Wurlitzer 200A, Clav, és csembaló minták
 • Az összes PC3 hangszín, teljeskörűen szerkeszthető V.A.S.T. hangmotor, és a teljes KORE 64 bővítőkártya
 • KB3 ToneReal orgona: Hammond/Vox/Farfisa modellezés, valós idejű kontrollerekkel, Drawbar-okkal és kapcsolókkal 
 • Több, mint 1000 féle effektlánc, a legkülönfélébb effektekkel (zengetők, delay-ek, kórusok, phaser-ek, kompresszorok, erősítő szimuláció, leslie effekt, stb.)
 • Dedikált vezérlők a 3 sávos EQ-hoz, és a maszter-kompresszorhoz
 • 512 gyári, 1024 felhasználói program és multi
 • Multi módban16 zóna (split/layer egyetlen gombnyomásra)
 • Beépített szekvenszer!
 • Összesen 23 programozható fizikai kontroller, a slider-ek mellett új LED sor segíti az eligazodást
 • Dedikált gombok az élő előadást segítendő (Tap Tempo)
 • Megújult nagy méretű színes kijelző (480x272 pixel)
 • Ingyenes szoftver editor, a legrészletesebb szerkesztésekhez, akár algoritmus szintig szerkeszthető az összes paraméter PianoTine EPsWurly


További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 88
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Kalapácsmechanika
Kurzweil Forte SE
Aftertouch érzékenység
Kurzweil Forte SE
Igen, monofón
Kurzweil Forte SE
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB
Szintézis típusok PCM (ROM), Sampling
Polifónia
Kurzweil Forte SE
128
Multitimbralitás
Kurzweil Forte SE
16 part
Analóg kimenetek
Kurzweil Forte SE
2
Zónák száma
Kurzweil Forte SE
16
Hangminta memória mérete 2 GB
Szekvenszer MIDI
Audio továbbítása USB-n keresztül
Kurzweil Forte SE
Nem
Expression pedál bementek
Kurzweil Forte SE
2
Kapcsoló pedál bemenetek 1
Bus Powered
Kurzweil Forte SE
Nem. Beépített tápegység
Kurzweil Forte SE
Elemes működés Nem
Tartozékok Tápkábel, USB kábel
Méret (Szé x Ma x Mé) 13.2 x 38.6 x 124.2
Nettó súly 18.5 kg
Bruttó súly 20 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!