Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: KURARTIS7

Kurzweil Artis 7

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 599 900 Ft

Akciós ár: 495 900 Ft

Darab

Részletek

Kurzweil Artis 7 - a legjobb, és legkönnyebb hordozható színpadi hangszer!

Az Artis 7 azon zenészek számára született, akik rengeteget hordozzák hangszerüket, de nem szeretnek hangminőségben kompromisszumot kötni. A könnyű hangszerek iránti igény meghallgattatott, és egy mindössze 12.6 kg súlyú, de minden egyéb paraméterben a nagy testvér Artis-szal megegyező színpadi hangszert alkotott a gyártó. A Kurzweil folyamatosan csak a stúdió, és színpadi zenészek szempontjait tartotta szem előtt, amikor szintetizátorokat alkotott, kezdetben workstation-öket, majd kifejezetten stage piano-kat gyártottak a zenészek számára. Ezek voltak a PC (performance controller!, és SP (stage piano) szériák, a két irány közös metszéspontja a hangszínkészlet volt, az olcsóbb SP széria válogatott hangszíneket tartalmazott az aktuális zászlóshajó workstation-ből, mindenféle hangzásbéli kompromisszum nélkül. A V.A.S.T szintézis tökéletesen kiszolgálja mind a két szériát, de az új Kurzweil Artis megalkotásánál sikerült lényeges előretörtést elérni, mely egy sample lejátszóhoz kapcsolódó flash memória segítségével sokkal nagyobb, részletesebb minták fogadására, és lejátszására képes. 

Így kerül a Kurzweil Artis 7 színpadi zongorába egy hihetetlenül inspiráló, részletgazdag, rendkívül dinamikus, és sokrétű játékmódok megszólaltatását autentikusan megszólaltatni képes "German Grand" nagyzongora minta. A Kurzweil színpadi zongorák tehát új szintre léptek, kezelőfelületben, és hangkészletben is a full professzionális kategóriába sorolandók, a minden zenei stílust felölelő rengeteg hangszínnek, a világszerte elismert KB3 Hammond (persze VOX, és Farfisa) modellezésnek is köszönhetően túlzás nélkül a leguniverzálisabb hangszerek lettek ezen a piacon. Az Artis 7 egy 76 billentyűs súlyozott (Fatar TP8) aftertouch érzékeny billentyűzettel bíró, 128 hangig polifón, szemtelenül könnyű, összesen 12.6 kg(!) súlyú prémium hangszer.

Bizonyítandó a színpadi zenészek iránti elkötelezettséget, és felismerve ezen réteg igényeinek sokrétűségét, a legjobb hangszínválogatást kapta az Artis a PC3K szériából, és a vadonatúl KORE64 bővítőkártya kínálatából. Mindezek a hangok tetszés szerint gombnyomásra split-elhetők, layerezhetők, a legkülönfélébb kombinációkat lehet létrehozni, akár a German Grand részletgazdag zongoráját párosíthatjuk vastag analóg jellegű szintipadokkal a KORE 64 hangszínei közül, de használhatjuk a 16 part multitimbrális hangszert zeneszerkesztéskor dalszerzéshez külső midi eszközként, így a vadonat új dobszetteket, fúvósokat, gitárokat együtt szolaltathatjuk meg nagyzenekari hangzásokkal, tehát a lehetőségek szinte korlátlanok. 

A Kurzweil Artis 7 kezelőfelülete kifejezetten színpadi célokat szolgál, balkéz felől 9 fizikai drawbar található elsősorban a KB3-as Hammond emuláció számára, de ugyanezekre a kontrollerekre címezhetők effekt beállítások, hangerőarányok, szinte minden paraméter, ami "mozdítható", ezek felett 9 switch található dedikált orgona és egyéb (zóna ki-, bekapcsolás stb.) funkciókkal. Az Artis dedikált Master EQ potmétereket is kapott, könnyen beállítható az adott hangszínnek, helyszínnek megfelelő EQ beállítás. 

Kijelzője (240X64 pixel) kék háttérvilágítású, alatta 6 funciógomb található, ezekkel navigálhatunk a menükben, és ezek alatt 10 Favourite gomb a kedvenc hangszínek számára.

A Kurzweil Artis 7 programjai, és a Multik már a DAW szoftverből is szerkeszthetők teljeskörűen, az ingyenes szoftvert VST 64-bit formátumban ide , míg MAC OSX-hez VST és AU formátumban ide kattintva töltheti le!

Audio demók: 


BassBrass/WindsClavinetDrumsE.PianoGuitarMiscMultisOrgansPadsPercussionPianoStringsSynthsVoices


További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 76
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Kurzweil Artis 7
Aftertouch érzékenység
Kurzweil Artis 7
Igen, monofón
Kurzweil Artis 7
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 2.0
Szintézis típusok PCM (ROM)
Polifónia
Kurzweil Artis 7
128
Multitimbralitás
Kurzweil Artis 7
16 part
Analóg kimenetek
Kurzweil Artis 7
2
Zónák száma
Kurzweil Artis 7
4
Mikrofon bemenet Nincs
Audio továbbítása USB-n keresztül
Kurzweil Artis 7
Nem
Expression pedál bementek
Kurzweil Artis 7
1
Bus Powered
Kurzweil Artis 7
Nem. Beépített tápegység
Kurzweil Artis 7
Elemes működés Nem
Digitális Kimenet Nincs
Tartozékok Tápkábel, Kitartó pedál
Méret (Szé x Ma x Mé) 107.7 cm x 36 cm x 11cm
Nettó súly 12.6 kg
Bruttó súly 14 kg
Megjelenés dátuma 2014.11.04.
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!