Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: KG-VOLCAMIX-KIT

Korg Volca Mix

Normál Ár: 59 900 Ft

Akciós ár: 38 900 Ft

Szett

Részletek

A csomag része a KA350 áramforrás.


Analóg keverő a Volca családhoz - előadásra tervezve

A Volca Mix egy négycsatornás analóg keverő, intuitív kezelőfelülettel és különféle csatlakozási lehetőségekkel ellátva. Két monó és egy sztereó bemenet segítségével csatlakoztathatunk egyszerre 3 Volca eszközt, melyek hangerejét faderekkel álílthatjuk be - azonban a gain külön paraméterezhető, hogy szabadon kezeljük előadásunk soránk a hangerő arányokat. Az egyszerű hangerőbeállításon túl magas-és mélyvágó szűrőket is találunk csatornánként, valamint master effekteket - expandert és komrpesszort - melyekkel könnyedén csiszolhatjuk hangzásunkat még ütősebbé.

Kimenet és minotorozási lehetőségek, valamint beépített hangszóró - minden lehetséges helyzetre felkészülve

A kimeneti szekció RCA pár vonal kimenetter rendelekezik, valamint a fejhallgató kiemenet is használható vonali kimenetként is - így könnyedén megvalósíthatjuk a színpadon saját monitorozási rendszerünket. Ezek jelszintjét LED visszajezőkkel figyelmehetjük - elkerülve az esetleges torzítást, túlvezérlést. A sztereó hangszórók jóval nagyobb teljesítményre képesek a korábbi Volca modellekhez képest, ráadásul a Mix képes továbbítani áramforrást is - így elég lehet egyeten tápot magunkkal cipelni!

Külső effektek egy tekerésre

A Volca mix stereo mini jack Aux csatlakozók segítségével külső effektek használatát teszi lehetővé, így még tovább bővítve a lehetőségeket.

Master - szinkron

A Volca Mix rendelkezik egy analóg szinkron kimenettel, mellyel könnyedén egy tempóra állíthatjuk összes Korg eszközünket - ezáltal még stabilabb játékot biztosíthatunk, és marad kapacitásunk hangerőkkel, tonális változtatásokkal játszani.

További Információk

Garancia: 2 év a Hangszerviz oldalán történő termékregisztrációval
Csatornák száma 3
Mikrofon bemenetek
Korg Volca Mix
Nincs
Mono bemenetek száma 2
Sztereó bemenetek száma 1
AUX csatornák száma 3
Beépített effektprocesszor Igen
Nettó súly 0.35 kg
Bruttó súly 0.5 kg
Rendezés: DESC
Speciális eset B. Levente véleménye
Ár / érték
Minőség
Mikor kijött csak ámultam, hogy hogy képzelik, hogy Volca árban adnak egy 3 sávos keverőt... aztán ahogy szaporodtak a Volcáim egyre nőtt az igény egy ultrakompakt és hordozható setup megoldásra. Korábban egy negyed ennyibe kerülő 4 sávos full sztereó minikeverőt használtam... de aztán egyre inkább kezdtem értelmét látni ennek is. Végül leginkább a Send Out miatt vágtam bele és nem bántam meg! Sokkal kevesebb a kábel (főleg a táp), sokkal átláthatóbb az egész, a send out zseniális, nem érzem hiányát a sztereó csatornáknak és a lényeg, hogy végre utat nyitott egy kompromisszum mentes flightcase-be ingtegrált "ready-to-use" megoldásnak.
Egy MIDI IN vagy legalább Sync In még igazán elfért volna rajta, de más nem hiányzik...bár azt sem értem, hogy miért nem pipa kábelek járnak hozzá. Apróság, de sokat javít a kábeldzsungelen. Meg persze lehetne olcsóbb :P ...de ha van már három Volca-d és szeretnéd kompakt setup-ban tartani, akkor maximálisan ajánlom ;) (Elküldve 2018. december 7.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!