Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: KG-TAKT25

Korg TRITON Taktile 25

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

65 900 Ft
Darab

Részletek

A taktile egy stílusos megjelenésű hangszer, melyben az olyan szintetizátorok és zenei munkaállomások félig súlyozott érzetű billentyűzete található, mint például a KingKORG és KROME. Mindez egy sor olyan funkcióval is kiegészül, melyek rendkívül élvezettessé teszik a játékot. Ilyen például a Kaossilator-ból átemelt Touch Pad, ami lehetővé teszi, hogy egy ujjal dallamokat játsszon, a Trigger Pad, melyek segítségével létrehozhatja egy adott hangnem akkordjait, a választható skála, és egy ritmus patterneket is megszólaltató Arpeggiator. Természetesen a taktile és TRITON taktile is rendelkezik mindazon funkciókkal, amelyek egy MIDI vezérlőtől elvárhatók. Ilyenek az alapvető vezérlőeszközök, például a szabályzók és kapcsolók, melyek olyan egyszerűvé teszik a beállítást, hogy azonnal nekiállhat zenélni. Nem csak a kényelem miatt vonzó a taktile és TRITON taktile, hanem azért is, mert ez a MIDI vezérlő tele van a kreativitást serkentő funkciókkal.

Csatlakoztassa és kezdjen el játszani!

A taktile és a Triton taktile tervezésekor az egyik legfontosabb szempont az egyszerűség volt. Csatlakoztassa a hangszert egy USB kábel segítségével a számítógéphez, és kapcsolja be. Támogatja a legtöbb DAW, illetve szekvenszer szoftvert (*2), és az egyszerű beállítás lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdjen zenélni. A vezérlők szabadon kijelölhető funkciói taktile-t egy olyan USB/MIDI vezérlővé teszik, amely Mixer Controlling-tól a szoftver szintetizátorok szerkesztéséig, bármely feladat elvégzésére alkalmas.

Zenei frázisok egyszerűen a Kaossilatorral!

A taktile és TRITON taktile közepén található Touch Pad (érintő felület) Touch Scale funkcióval is rendelkezik, mely a KORG Kaossilator talán legnépszerűbb szolgáltatása. Az előre beállított hangnemben, a megadott skála szerint, egyszerűen az ujjának a Touch Pad-en történő mozgatásával dallamokat állíthat elő. Komoly zenei tudás vagy a billentyűzet virtuóz használata nélkül képes lesz egyszerűbb és bonyolultabb zenei frázisok készítésére. Nagy segítséget jelent az ötven különböző ritmussal felszerelt Arpeggiator funkció, melynek köszönhetően egyetlen ujjával úgy játszhat a szoftver szintetizátorokon, mintha Kaossilator-t használna.

A Trigger Pad segítségével akkordok

Az előlap jobb oldalánál elhelyezett, Velocity érzékeny Trigger Pad-nak A és B bankja van. Az előadásmód dinamikája megjelenik a hangerőben és ez a leképezés olyan pontos, hogy rendkívül életszerűvé teszi a dob és perkusszív hangszerek megszólalását. Az előre meghatározott hangnemben és a megadott skála szerint a Chord Scale funkció automatikusan akkordokat generál. Ha mindezek mellett az Arpeggiator-t és a Touch Pad Touch Scale funkcióját is használja, szinte pillanatok alatt készíthet el egy új dalt. Amikor az elkészült dal mellett a saját maga által játszott akkordok is megszólalnak, minden elképzelhetőt felülmúló élményben lesz része.

Félig súlyozott billentyűzet, kiváló játékérzet

A taktile-ban és TRITON taktile-ban a világhírű KROME és KingKORG zenei munkaállomások és a szintetizátorok félig súlyozott billentyűzete található. Akár a 49, akár a 25 billentyűs modellt választja a játékérzet minden igényt kielégítő lesz. A billentyűzet nem csak Desktop zenéléshez, hanem élő előadás közben is használhatja.

Touch pad, amely egérként is használható

A Touch Pad USB-s egérként is használható. A mozdulatok olyanok, mint amikor két ujjal függőlegesen görget, és egy érintéssel kattint. A szolgáltatás javítja a munka hatékonyságát, mivel nem kell megszakítani a zene készítés munkafolyamatát.

Stílusos és ergonomikus kialakítás

A taktile és a Triton taktile stílusos megjelenése és matt fekete színe rendkívül időtálló. A nagy kontrasztú, nagy méretű OEL (Organic Electroluminescent ) pontmátrix kijelzőn a készüléken magán is könnyen ellenőrizheti a beállításokat. Az A és B Trigger Pad bankok két különböző típusú LED-je a könnyebb megkülönböztetést és az egyértelműbb használatot segíti elő. A hangszer tervezésekor a lagapróbb részletekre is figyelmet fordítottak. A csatlakozók például a jobb oldallapon találhatók, így biztosították a hátlap letisztult megjelenését.

A mellékelt szoftverek emelik az értékét és még használhatóbbá teszik

A csomagban található számos licensz, illetve kedvezményes kupon lehetővé teszi, hogy a méltán népszerű zenei szoftvereket attól a naptól használhassa, amikor a taktile-t és a TRITON taktile-t hazavitte.

A kontrollerhez tartozó szoftverek:

 • Propellerhead Reason Lite (DAW)
 • Ableton Live (DAW - kedvezményre jogosító kupon)
 • KORG Gadget Le for Mac (DAW)
 • KORG Collection - M1 Le
 • UVI Digital Synsations
 • AAS Ultra Analog Session
 • AAS Strum Session
 • AAS Lounge Lizard Session
 • Melodics (40 ingyenes lecke)
 • Skoove (1 hónapos ingyenes online zongora tanfolyam)

Áttekintés:

 • DAW szoftvereket támogató beállítások és alapfunkciók. Csatlakoztassa és kezdjen el játszani
 • Az X/Y érintőpad segítségével, bármely plugin felhasználásával azonnal készíthet zenei frázisokat - csak használja valamelyik ujját
 • A Velocity érzékeny, háttérvilágítású Trigger Pad segítségével akkordokat vihet be, vagy a *félig súlyozott billentyűzettel önálló hangokat játszhat
 • Az X/Y érintőpad Track Pad-ként is használható. A bal és a jobb klikk segítségével kiválaszthatja a Ribbon szalagot
 • Kicsi és könnyű szintetizátor, ami szinte alig foglal helyet (*1 )
 • Stílusos és ergonomikus kialakítás
 • A mellékelt szoftverek emelik az értékét és még használhatóbbá teszik

További Információk

Garancia: 2 év a Hangszerviz oldalán történő termékregisztrációval
Billentyűk száma 25
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Egyszerű
Korg TRITON Taktile 25
Aftertouch érzékenység
Korg TRITON Taktile 25
Nem
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek USB 1.0
Szintézis típusok PCM (ROM)
Polifónia
Korg TRITON Taktile 25
80
Multitimbralitás
Korg TRITON Taktile 25
Monotimbrális
Analóg kimenetek
Korg TRITON Taktile 25
2
Mikrofon bemenet Nincs
Szekvenszer Nincs
Audio továbbítása USB-n keresztül
Korg TRITON Taktile 25
Nem
iPhone / iPad távvezérlés Nincs
Expression pedál bementek
Korg TRITON Taktile 25
Nincs
Kapcsoló pedál bemenetek 1
Bus Powered
Korg TRITON Taktile 25
Igen
Korg TRITON Taktile 25
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 531 x 290 x 72 mm
Nettó súly 2.5 kg
Bruttó súly 3 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Ezeket az információket sehol sem találom.
Tudja fogadni a Triton hangszíneit, is?
A teljes Triton Pcm hangkészletet tartalmazza?

Köszi
15