Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: KG-KROSS2-88

Korg KROSS 2 - 88

Ára bejelentésre vár

Részletek

Több funkció, több hangzás - több lehetőség

A KROSS 2 88 kalapácsmechanikás workstation a régóta várt utódja a népszerű KROSS munkaállomásnak - az alapmodellből kiindulva meghagyták a rendkívül alacsony súlyt (12.3Kg), elemről is lehetséges működést (6db AA), de nagymértékben bővítették mind a polifóniát, mind a hangzások számát és a funkcionalitást. A több, mint 1000 preset hangzáson kívül lehetőségünk nyílik a PCM memória további bővítésére - így biztos, hogy nem fogyunk ki a legfrissebb hangzásokból.

A KROSS 2 új sampler egységet kapott, mely segítségével nem csupán azonnal mintázhatunk, hanem USB audio és MIDI interfészként is használhatjuk munkaállomásunkat - ezáltal egy eszközben választhatjuk ki a hangzásokat, játszhatjuk fel, mintavételezhetünk, rögzítehetünk éneket és gitárt, valamint mindezen képességeket a színpadra is vihetjük.

Több, mint 1000 gondosan válogatott hangzás

A KROSS 2 a korábbi 80 hang polifóniát 120-ra emeli, valamint a belső programok száma 809-ről 1075-re nőtt. A multi-layer akusztikus és elektromos zongorák, erőteljes vonósok, a legfrissebb dobhangzások a legkülönbözőbb szituációban tökéletes választásnak bizonyulnak, legyen az számírás vagy élő fellépés.

Ráadásul a beépített PCM memória, mely a hangzásokért felel, tovább bővíthető gyári PCM kártyákkal - újabb és újabb lehetőségekkel bővítve a munkaállomást

7 szimultán effekt a tökéletesre csiszolt hangzásért

A KROSS 2 összesen 134 kiváló minőségű effekttel rendelkezik zengetőktől, az erősítő szimulációkon át, egészen a vocoderig. Ezekből összesen 7-et futtathatunk egyidejűleg: 5 effektet insertként, míg kettőt a master csatornára helyezve.

Sample pad

A KROSS 2 88 kalapács mechanikás billentyűzete mellett 16 új tervezésű sample padot kapott, melyek segítésgével közvetlenül a LINE IN jack bemenetről mintázhatunk - egy padra akár 14 másodperces sztereó mintát is tölthetünk, melyek közül egyszerre 4-et szólaltathatunk meg. Amennyiben nem felvenni szeretnénk csupán visszajátszani, SD kártyán keresztül a padokhoz rendelhetjük az audio fájlokat.

A mintákat a beépített editor segítségével szerkeszthetjük: beállíthatjuk a kezdő és végpontokat, loopolhatjuk, normalizálhatjuk, ráadásul újra is mintázhatjuk az eszközön belül.

Azonnali hozzáférés a hangzásokhoz

A KROSS 2 az első KROSS óta sokat fejlődött - ezáltal még könnyebben és gyorsabban szabhatjuk egyéni igényeinkhez a preset hangzásokat, ráadásul a dedikált "Split" gomb segítségével azonnal két presetet oszthatunk ki a billentyűzetre.

A "Favourite" funkció segítségével pedig 128 presetet különíthetünk el, így bármikor megtalálhatjuk az épp tökéletes hangszínt.

További Információk

Garancia: 2 év a Hangszerviz oldalán történő termékregisztrációval
Billentyűk száma 88
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Kalapácsmechanika
Korg KROSS 2 - 88
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB
Szintézis típusok PCM (ROM), Sampling
Polifónia
Korg KROSS 2 - 88
120
Multitimbralitás
Korg KROSS 2 - 88
16 part
Analóg kimenetek
Korg KROSS 2 - 88
2
Szekvenszer MIDI
Audio továbbítása USB-n keresztül
Korg KROSS 2 - 88
Nem
Expression pedál bementek
Korg KROSS 2 - 88
2
Bus Powered
Korg KROSS 2 - 88
Nem. A tápegység tartozéka
Korg KROSS 2 - 88
Elemes működés Igen
Méret (Szé x Ma x Mé) 1448 × 383 × 136 mm
Nettó súly 12.3 kg
Bruttó súly 15.3 kg
Rendezés: DESC
Rendkívüli ár érték arány ,kifogástalan minőség. T.i László véleménye
Ár / érték
Minőség
A K.2-88 előtt is volt egy k-88-om ,azzal is meg voltam elégedve ,ez a hangszer kimondottan jól sikerült ,érezhető ,hogy a KORG ,nem csak egy új doboz-sok pénz eladási tervet követett. Minőségben ,szolgáltatásban is magasan veri a versenytársait. A sok nagy márka testvérrel az a gond ,hogy hangban ,vagy ha úgy tetszik ,modernségben ,nem vetélytársa ennek a billentyűnek. Természetesen nem a milliós nagyságrendű hangszerekről beszélek. Marha jó "kis cucc" ,örülök ,hogy megvásároltam, csak ajánlani tudom azoknak akik egy tuti ,nem irreálisan drága workstationt szeretnének a magukénak tudni. Üdv ! (Elküldve 2017. november 3.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!