Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: KG-KROSSSE3

Korg KROSS SE Neon Red

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Ára bejelentésre vár

Részletek

Kifejezetten EDM-re tervezve

A KROSS SE egy limitált szériás neon színű kiadás, mely a látványos szín mellett olyan hangkészlettel bővült, mely különösen EDM producerek számára lehet hasznos.

Több funkció, több hangzás - több lehetőség

A KROSS 2 a régóta várt utódja a népszerű KROSS workstationnek - az alapmodellből kiindulva meghagyták a rendkívül alacsony súlyt (3.8Kg), elemről is lehetséges működést (6db AA), de nagymértékben bővítették mind a polifóniát, mind a hangzások számát és a funkcionalitást. A több, mint 1000 preset hangzáson kívül lehetőségünk nyílik a PCM memória további bővítésére - így biztos, hogy nem fogyunk ki a legfrissebb hangzásokból.

A KROSS 2 új sampler egységet kapott, mely segítségével nem csupán azonnal mintázhatunk, hanem USB audio és MIDI interfészként is használhatjuk munkaállomásunkat - ezáltal egy eszközben választhatjuk ki a hangzásokat, játszhatjuk fel, mintavételezhetünk, rögzítehetünk éneket és gitárt, valamint mindezen képességeket a színpadra is vihetjük.

Több, mint 1000 gondosan válogatott hangzás

A KROSS 2 a korábbi 80 hang polifóniát 120-ra emeli, valamint a belső programok száma 809-ről 1075-re nőtt. A multi-layer akusztikus és elektromos zongorák, erőteljes vonósok, a legfrissebb dobhangzások a legkülönbözőbb szituációban tökéletes választásnak bizonyulnak, legyen az számírás vagy élő fellépés.

Ráadásul a beépített PCM memória, mely a hangzásokért felel, tovább bővíthető gyári PCM kártyákkal - újabb és újabb lehetőségekkel bővítve a munkaállomást

7 szimultán effekt a tökéletesre csiszolt hangzásért

A KROSS 2 összesen 134 kiváló minőségű effekttel rendelkezik zengetőktől, az erősítő szimulációkon át, egészen a vocoderig. Ezekből összesen 7-et futtathatunk egyidejűleg: 5 effektet insertként, míg kettőt a master csatornára helyezve.

Sample pad

A KROSS 2 61 billentés érzékeny billentyűzete mellett 16 új tervezésű sample padot kapott, melyek segítésgével közvetlenül a LINE IN jack bemenetről mintázhatunk - egy padra akár 14 másodperces sztereó mintát is tölthetünk, melyek közül egyszerre 4-et szólaltathatunk meg. Amennyiben nem felvenni szeretnénk csupán visszajátszani, SD kártyán keresztül a padokhoz rendelhetjük az audio fájlokat.

A mintákat a beépített editor segítségével szerkeszthetjük: beállíthatjuk a kezdő és végpontokat, loopolhatjuk, normalizálhatjuk, ráadásul újra is mintázhatjuk az eszközön belül.

Azonnali hozzáférés a hangzásokhoz

A KROSS 2 az első KROSS óta sokat fejlődött - ezáltal még könnyebben és gyorsabban szabhatjuk egyéni igényeinkhez a preset hangzásokat, ráadásul a dedikált "Split" gomb segítségével azonnal két presetet oszthatunk ki a billentyűzetre.

A "Favourite" funkció segítségével pedig 128 presetet különíthetünk el, így bármikor megtalálhatjuk az épp tökéletes hangszínt.

További Információk

Garancia: 2 év a Hangszerviz oldalán történő termékregisztrációval
Billentyűk száma 61
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Egyszerű
Korg KROSS SE Neon Red
Aftertouch érzékenység
Korg KROSS SE Neon Red
Nem
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB
Szintézis típusok PCM (ROM), Sampling
Polifónia
Korg KROSS SE Neon Red
120
Multitimbralitás
Korg KROSS SE Neon Red
16 part
Analóg kimenetek
Korg KROSS SE Neon Red
2
Szekvenszer MIDI
Audio továbbítása USB-n keresztül
Korg KROSS SE Neon Red
Nem
Expression pedál bementek
Korg KROSS SE Neon Red
2
Bus Powered
Korg KROSS SE Neon Red
Nem. A tápegység tartozéka
Korg KROSS SE Neon Red
Elemes működés Igen
Méret (Szé x Ma x Mé) 935 × 269 x 88 mm
Nettó súly 3.8 kg
Bruttó súly 5.8 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!