Korg

NANOKEY 2 WHITE

Termékkód: KG-NANOKEY2WH
Mennyiségi egység: db

    20.900 Ft 20.900 Ft 20900.0 HUF

    20.900 Ft

    Ez a kombináció nem létezik.

    Kosárba Gyorsvásárlás

    A legkompaktabb midi billntyűzet



    Alap jótállási idő: 1 év

     

    A nanoKEY 2 billentyűzet sokat finomított a dizájnján az előző modellhez képest. A profi MIDI billentyűk és legújabb számítógépes billentyűk ötvözete kifinomult formában. A nanoKEY 2 kviáló hangzást biztosít a saját osztályán és méretein belül. A billentyűzet konstrukciója elegendő billentyű szélességgel és köztük lévő hellyel lett megtervezve, így csökkenti a nem megfelelő billentyű lenyomásának lehetőségét. Az érintés érzékeny billentyű még jobban ki lett finomítva, amelynek köszönhetően a számítógépbe a megfelelő erősségű szignál jut át.

    Az oktáv shift funkció, amelyet a KORG MIDI kontrollerek kölcsönöztek, a klaviatúra oktávjainak akár 4 szinttel lejebbi vagy feljebbi elhelyezését teszi lehetővé. A key-transpose funkcióval együtt teljes MIDI tartománnyal rendelkezik. És ez még mindig nem minden: a nanoKEY2 pitch és moduláló gombokkal valamint sustain kapcsolóval is rendlekezik, amelyek felcserélhetetlen részét képezik a reális vagy elektromos zongora üzemelésénél. Az össze gombon állítható a kacspolási gyorsaság akár négy szinten a KORG Kontrol Editoron keresztül, amely flexibilis játék stílust biztosít.

    A nanoKEY2 a KORG Kontrol Editor szoftverrel együttműködik, amelyet a KORG honlapjáról lehet letölteni. Ennek a szoftvernek segítségével a nanoKEY2 saját igény szerint állítható.

    Válasszon a négy gyorsasági beállítás közül (három gyorsasági görbe vagy állandó gyorsasági érték) vagy állítsa be a control change parancsot, amely a modulációs vagy sustain taster-nek lesz átadva.

    Szoftverekkel az azonali kezdéshez

    A KORG hordozható USB-MIDI billentyűzetéhez több hasznos bundle szoftver is jár, melyek segítségével az eszköz beüzemelését követően azonnal megkezdhetik a felhasználók az önfeledt zenekészítést.

    A kontrollerhez tartozó szoftverek:

    • Propellerhead Reason Lite (DAW)
    • Ableton Live (DAW - kedvezményre jogosító kupon)
    • KORG Gadget Le for Mac (DAW)
    • KORG Collection - M1 Le
    • UVI Digital Synsations
    • AAS Ultra Analog Session
    • AAS Strum Session
    • AAS Lounge Lizard Session
    • Melodics (40 ingyenes lecke)
    • Skoove (1 hónapos ingyenes online zongora tanfolyam)

    Specifikáció: NANOKEY 2 WHITE

    Billentyű mechanika Nyomógomb

    Ezeket a termékeket nézted legutóljára: