Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: KG-NANOKEY2BK

Korg NANOKEY 2 Black

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 17 900 Ft

Akciós ár: 15 900 Ft

Darab

Részletek

A nanoKEY 2 billentyűzet sokat finomított a dizájnján az előző modellhez képest. A profi MIDI billentyűk és legújabb számítógépes billentyűk ötvözete kifinomult formában. A nanoKEY 2 kviáló hangzást biztosít a saját osztályán és méretein belül. A billentyűzet konstrukciója elegendő billentyű szélességgel és köztük lévő hellyel lett megtervezve, így csökkenti a nem megfelelő billentyű lenyomásának lehetőségét. Az érintés érzékeny billentyű még jobban ki lett finomítva, amelynek köszönhetően a számítógépbe a megfelelő erősségű szignál jut át.

Az oktáv shift funkció, amelyet a KORG MIDI kontrollerek kölcsönöztek, a klaviatúra oktávjainak akár 4 szinttel lejebbi vagy feljebbi elhelyezését teszi lehetővé. A key-transpose funkcióval együtt teljes MIDI tartománnyal rendelkezik. És ez még mindig nem minden: a nanoKEY2 pitch és moduláló gombokkal valamint sustain kapcsolóval is rendlekezik, amelyek felcserélhetetlen részét képezik a reális vagy elektromos zongora üzemelésénél. Az össze gombon állítható a kacspolási gyorsaság akár négy szinten a KORG Kontrol Editoron keresztül, amely flexibilis játék stílust biztosít.

A nanoKEY2 a KORG Kontrol Editor szoftverrel együttműködik, amelyet a KORG honlapjáról lehet letölteni. Ennek a szoftvernek segítségével a nanoKEY2 saját igény szerint állítható.

Válasszon a négy gyorsasági beállítás közül (három gyorsasági görbe vagy állandó gyorsasági érték) vagy állítsa be a control change parancsot, amely a modulációs vagy sustain taster-nek lesz átadva.

Szoftverekkel az azonali kezdéshez

A KORG hordozható USB-MIDI billentyűzetéhez több hasznos bundle szoftver is jár, melyek segítségével az eszköz beüzemelését követően azonnal megkezdhetik a felhasználók az önfeledt zenekészítést.

A kontrollerhez tartozó szoftverek:

  • Propellerhead Reason Lite (DAW)
  • Ableton Live (DAW - kedvezményre jogosító kupon)
  • KORG Gadget Le for Mac (DAW)
  • KORG Collection - M1 Le
  • UVI Digital Synsations
  • AAS Ultra Analog Session
  • AAS Strum Session
  • AAS Lounge Lizard Session
  • Melodics (40 ingyenes lecke)
  • Skoove (1 hónapos ingyenes online zongora tanfolyam)

További Információk

Garancia: 2 év a Hangszerviz oldalán történő termékregisztrációval
Nettó súly 1
Bruttó súly 1
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!