Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: KG-KOPROplus

Korg Kaossilator Pro+

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 119 900 Ft

Akciós ár: 118 500 Ft

Darab

Részletek

KORG KAOSSILATOR PRO+
Dinamikus frázis szintetizátor és Loop felvevő

Egy szintetizátor, melynek segítségével egyszerűen az ujja érintésével bármilyen stílusú zenét elkészíthet és lejátszhat.
Kaossilator sorozat tagjai olyan különleges eszközök, melyek segítségével dallamokat és szólamokat állíthat elő. 2010-ben megjelent KAOSSILATOR PRO egy frissített modell, melyben számtalan hangzás felhasználásával Loop felvételeket készíthet, melyeket az élő előadás mellett Track-ek összeállítására is használhat.
2013 a KAOSSILATOR PRO+ megjelenésének éve. Újabb hang programjaival és dobhangjaival a KAOSSILATOR PRO+ a korábbiaknál is több lehetőséget biztosít.

Áttekintés:
• Egyszerűen használható szintetizátor. Az érintésérzékeny felület megérintésével szólaltassa meg és vezérelje a hangokat
• Összesen 250 hang program (ezek között dob programok), számtalan stílus lehetőség, 62 új program
• Loop Recording funkció, és 4 Loop bank
• Számtalan kiegészítő funkció, végtelen lehetőségek
- Scale/Key beállítás, melynek használatakor nem játszhat rossz hangokat
- Note Range funkció, mely lehetővé teszi az érintőfelület vizszintes irányára vonatkozó hangmagasság tartomány beállítását
- Gate Arpeggiator funkció, hogy a szabályzóval egyszerűen vezérelhesse a frázist
- A sötétben is jól látható Pad LED-ek
• USB- MIDI csatlakoztatási lehetőség
• A felvett Loop adatok mentése SD/SDHC kártyára, WAV formátumban
• A minta adatok ls a beállítások szerkesztése, menedzselése Editor szoftver segítségével
• Kompatibilis a Kaossilator 2-vel

Egyszerűen használható szintetizátor 
Az érintőpad ujjával történő dörzsölésével, megütésével vagy érintésével egyszerűen és gyorsan készíthet bonyolult frázisokat. Vízszintes irányú mozgással a hangmagasságot, függőleges irányú mozgással a szűrő vágási frekvenciáját, a visszacsatolást, a modulációs mélységet vagy más, hasonló hang paramétert vezérelhet. Ezáltal olyan teljesen eredeti hangzásokat és zenei frázisokat állíthat elő, melyek megvalósítása még billentyűs hangszeren sem lehetséges.

Összesen 250 hang program 
A KAOSSILATOR PRO+ számtalan, a Korg legkiválóbb szintetizátor hangszíneiből válogatott programot tartalmaz. A KAOSSILATOR PRO+ 50 további programmal kiegészítve összesen 250 program használatát kínálja!
Ezek közül a hangok közül 62 közvetlenül valamilyen zenei stílushoz kapcsolódik, ilyenek például az ismert és közkedvelt Lead-ek, és szintetizátor basszusok, illetve a DJ-k által használt hang effektek. Külön figyelmet érdemel a 26 kiváló hangzású és erőteljes dob hang. A PCM dob minták az elismert Wavedrum Percussion szintetizátor hangszíneivel egészültek ki. Elég önmagában a KAOSSILATOR PRO+ is, hogy Hip-hop, Chiptune, House, Dubstep, New Disco, Electro, Reggaeton, Drum'n Bass műfajban játsszon, vagy olyan stílusokat szólaltasson meg, mint a Rock, illetve a Bossa Nova. Annak sincs akadálya, hogy saját műfaj hozzon létre!

Loop Recording funkció és Track-ek készítése
A Loop Recording segítségével maximum négy ütem (16 leütés) hosszúságú felvételeket készíthet. A KAOSSILATOR PRO+ a felvételt a négy Loop Recorder Bank valamelyikében tárolja. A kiválasztott hang által megszólaltatott frázis ismételt felvételével (Overdub) bonyolult Loop frázisokat hozhat létre. Az egyszerű hangzástól a teljes zenekari megszólalásig - bármit összeállíthat. A négy bank kombinálásával a lehetőségek határtalanok. A négy Loop bank egyenként elnémítható, illetve az elnémított bank ismét bekapcsolható. Beállíthatja a hangerőt, megváltoztathatja a Loop hosszát. 
A KAOSSILATOR PRO+ vonalszintű és mikrofon bemenetén keresztül külső audió jelforrás jelét is rögzítheti. Így a zenét vokállal, illetve a KAOSSILATOR PRO+ segítségével készített Loop frázist külső eszközből bejátszott zenei alappal egészítheti ki.

Végtelen lehetőségek
Musical Scale, a Key, és Note Range funkció
Még ha nem is játszik semmilyen hangszeren, a KAOSSILATOR PRO+ Key és Scale funkciója lehetővé teszi, hogy a játszott hangok illeszkedjenek a dalhoz. A Key beállítással meghatározhatja a hangnemet vagy az alaphangot. 35 skála közül választhat, például a népszerű kromatikus, dúr pentaton, és mollos Blues skálák közül, de a ritkán használt Spanish, Ryukyu, és Raga skálák is rendelkezésre állnak. A Key és a Scale beállítások együttes használatával egyetlen rossz hang nélkül profi szólót játszhat. A Note Range segítségével beállíthatja a játszható hangmagasság tartomány határait. Szűk tartomány beállításával kellemes dallamokat játszhat, széles átfogású beállításnál pedig meglepően dinamikus és szokatlan frázisokat szólaltathat meg.

Gate Arpeggiator funkció
A beépített Gate Arpeggiator segítségével egyszerűen az ujjának az érintőfelületen történő mozgatásával a patternekből automatikusan generált frázisokat és ütemeket hozhat létre. A Gate Time vagy a Gate Speed paramétereket egy külön erre a célra szolgáló szabályzóval vezérelve rendkívül összetett frázisok készítésére nyílik lehetőség.

A sötétben is jól látható Pad LED-ek
Az ujja mozgatásakor - a mozgás nyomában - az érintőfelületen Pad LED-ek világítanak, így még egy rosszul világított szinpadon is könnyedén játszhat. A négy Loop Recording LED a Kaossilator Pro LED-jeinél jóval több információt szolgáltatva felvétel közben vörös színnel, lejátszáskor pedig zöld színnel világít.

USB MIDI, SD/SDHC kártya támogatás és Editor szoftver
A MIDI IN/OUT és az USB csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően a készülék külső MIDI-s eszközzel is vezérelhető. A Loop adatok és a User (felhasználói) beállítások - például a programok - SD/SDHC kártyán tárolhatók. A KAOSSILATOR PRO+ Editor* szoftver segítségével a Loop adatokat könyvtárazhatja, rendezheti és elvégezheti a MIDI kijelöléseket, illetve beállításokat.
* Microsoft Windows XP (SP3 vagy újabb) / Vista (SP2 vagy újabb) / 7 (SP1 vagy újabb) / 8, és Mac OS X 10.5 vagy újabb operációs rendszerre telepíthető.
* A szoftver a Korg weboldaláról igyenesen letölthető.

Együtt használhatja a Kaossilator 2-vel
A KAOSSILATOR PRO+-vel felvett Loop és Performance adatokat exportálhatja és használhatja a Kaossilator 2-vel is, illetve a Kaossilator 2 loop és performance adatait a KAOSSILATOR PRO+-ba is beolvashatja, megoszthatja a BPM-t és más beállításokat. A lehetőségek határtalanok.

További Információk

Garancia: 2 év a Hangszerviz oldalán történő termékregisztrációval
Billentyűk száma Nincs (Hangmodul)
Billentyűk mérete Nincs (Hangmodul)
Billentyű mechanika Hangmodul
Korg Kaossilator Pro+
Aftertouch érzékenység
Korg Kaossilator Pro+
Nem
Modulációs kerék Nincs
Hajlítókar Nincs
Csatlakozási lehetőségek MIDI, Stand-alone mód, USB 2.0
Szintézis típusok PCM (ROM), Sampling
Polifónia
Korg Kaossilator Pro+
1
Multitimbralitás
Korg Kaossilator Pro+
Monotimbrális
Analóg kimenetek
Korg Kaossilator Pro+
2
Mikrofon bemenet Van
Szekvenszer Audio
Audio továbbítása USB-n keresztül
Korg Kaossilator Pro+
Nem
Beépített hangszóró Nincs
19"-es rackbe építés Nem lehetséges
Expression pedál bementek
Korg Kaossilator Pro+
Nincs
Bus Powered
Korg Kaossilator Pro+
Nem. A tápegység tartozéka
Korg Kaossilator Pro+
Elemes működés Nem
Digitális Kimenet Nincs
Tartozékok Tápegység, USB kábel, Nyomtatott gépkönyv
Méret (Szé x Ma x Mé) 21 cm x 22,6 cm x 4,9 cm
Nettó súly 1,3kg
Bruttó súly 2,5kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!