Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: KG-KPMini2S

Korg Kaoss Pad Mini 2S

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 63 900 Ft

Akciós ár: 48 900 Ft

Darab

Részletek

Komplex effektek egy mozdulattal - immáron sampler funkcióvla bővítve!

A KORG Kaoss szériás termékei mára az elektronikus zenészek alapvető segédeszközeivé váltak, főként DJ-körökben. A KP3-ból és Kaoss Pad Quad-ból átörökített effekt algoritmusok mellett a Mini Kaoss Pad 2S az egyszerű mp3 lejátszás mellett immáron sampler funkcióval is rendelkezik, mely ideális a DJ-stílusú előadásmódhoz, de hasznos produceri eszköz is lehet.

Valósidejű érintőképernyős vezérlés

A Mini Kaoss Pad 2S intuitív kialakítása és rugalmas használati módja lehetővé teszi a felhasználó számára több effektus és paraméter egyideű vezélését a KAOSS felületen való ujjmozdulatok segítségével. Ilyen módon komplex változtatásokat hajthatunk végre, mely egy hagyományos effekt egységgel nem lenne megvalósítható. Az eszköz használata hasonlít egy valós hangszer kezelési módjára.

100 dinamikus KAOSS effekt program

100 különálló, játékra kész effekt progamot kínál a Mini Kaoss Pad 2S, melyek közül számos algoritmus a Kaoss Pad 3-ból lett átörökítve. Ezek között megtaláljuk a Flanger, Filter, Delay, Reverb programokat, de a Kaoss Pad Quad három nagyszerű effektje, a Looper, a Vinyl Break, illetve a Ducking Compressor is visszaköszön a Mini Kaoss Pad 2S kínálatában.

Az FX RELEASE funkció természetes effektusokat és átváltásokat kínál

Ujjunkat az érintőfelületről felemelve az FX RELEASE funkció automatikusan hozzáad némi delay effektust a jelhez, hogy az transzparens módon illeszkedjen a játszott dalba, és ne okozza a hirtelen váltás érzetét. Olyan esetben, ha egy a bemeneti audio jeltől nagyban eltérő karakterű effektust (például harsány torzító) használunk, az FX RELEASE segítségével finoman simul bele dalunk hangzásába.

Kimagasló játék feletti kontroll

A Mini Kaoss Pad 2S 3 különálló program memóriát kínál, melynek segítségével instant módon tudjuk kedvenc effektusainkat előhívni - ideális megoldás DJ és élő performanszok közben. A Hold funkció az ujjunk aktuális pozíciójához tartozó paraméter beállításokat tárolja, így megnyomását követően elengedhetjük az érintőfelületet, az effektus az utolsó ujjpozíciónak megfelelően fog szólni. Az Auto BPM detekció révén a Mini Kaoss Pad 2 effektjeit időben a bejövő jelhez szinkronizálja az eszköz. Ezen funkciók kimagaslóan alkalmassá teszik DJ-centrikus használatra.

További Információk

Garancia: 2 év a Hangszerviz oldalán történő termékregisztrációval
Channel Strip
Korg Kaoss Pad Mini 2S
Nem
Megvalósított funkciók Kompresszor, Késleltető (Delay), EQ / Filter, Torzító, Zengető (Reverb), Modulációs effekt
Vintage / Modern Modern
Kivitel Egyedi
Felépítés Digitális
Aktív alkatrész típusa Félvezető
Csatornák száma 2
Csatornák összekapcsolhatók
Korg Kaoss Pad Mini 2S
Nem
M/S mód támogatás Nem
Multiband működés Nem
Tekerők fajtája Folyamatos
Távvezérelhető Nem
Total Recall Nem
Nettó súly 0.105 kg
Bruttó súly 0.3 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!