Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: JBLLSR308P

JBL LSR308P MkII

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 106 900 Ft

Akciós ár: 83 900 Ft

Darab

Részletek

Az akció a készlet erejéig érhető el!


Miért MkII?

Az első kiadás óta az LSR széria rendkívüli népszerűségnek örvend zenészek, post-és broadcast produkciós stúdiók körében - az évek alatt felgyűlt fejlesztések és felhasználói kéréseknek eleget téve hozták létre az MkII szériát. Minden szempontból meghaladja előző modelljét - legyen az hangzás, transzparencia, kompaktság, vagy csupán kinézet.

A forradalmi JBL Image Control tölcsérekkel és a tovább finomított hangszórókészlettel az MKII-es széria is káprázatos részletességet, precíz hangképet, széles sztereóképet és lenyűgöző dinamikatartományt biztosít mely jelentősen javítja bármely produkciós helyiség kritikus hallgatási lehetőségeit. A JBL 7-es szériás referencia monitorokból és az M2 mesterreferencia sugárzókból kölcsönvett szabadalmaztatott technológiák, és az új, sportos és karcsú megjelenés mellett az MKII-es monitorok is erőteljes és kiváló teljesítményt nyújtanak elérhető áron.

Az MKII monitorok mély, pontos kontrollált feszes mélyei az új nagykitérésű mélyhangszóróknak, valamint a szintén szabadalmaztatott Slip Stream mélyfrekvenciás portnak köszönhetők. Az 1” átmérőjű szőtt-kompozit neodímium magashangszórók pedig makulátlan részletes magasakat biztosítanak. A még nagyobb linearitás és kevesebb harmonikus torzítás végett került újra tervezésre a mélyhangszóró, míg a magas szekcióban finomítva lett a ferrofluid csillapítás a még gyorsabb tranziens átvitel érdekében. A hangszórók meghajtásáról továbbra is egy integrált kétcsatornás -  kifejezetten a hangszórókhoz tervezett – D-osztályú erősítőmodul gondoskodik.

A hátoldal most még több testreszabhatósági lehetőséget tartogat: az egyedi stúdió környezet vagy személyes preferenciáknak megfelelő hangkarakterhez igazítható mostantól a hangzás. Az új sávhatár EQ beállítások jelentős mértékben csökkentik a mélyfrekvenciás kiemelést, amely akkor keletkezik, ha a monitorok asztalon vannak elhelyezve vagy falhoz közel. Plusz egy háromállású HF Trim kapcsolóval tetszés szerint állítható a magasfrekvenciás átvitel.

Aktív 8" kétutas stúdió monitor 

A két D-osztályú erősítő 56W-56W teljesítménnyel látja el az 8" mélysugárzót, és az 1" tweetert, 37Hz – 24kHz között - hasonló karaktert képviselve, mint a korábbi LSR széria, azonban minden részletében további fejlődést mutatva. A JBL Slip Stream™ port technológia révén erőteljes, feszes basszusokkal képes meglepni viszonylag kis mérete ellenére, míg a finomhangolt magasszórókat alacsony torzítás és fokozott linearitás jellemzi - ezáltal jóval könnyebben hozhatjuk meg döntéseinket a mixing vagy más produkciós folyamatok során.

További Információk

Garancia: 1 év
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 8"
Magassugárzó mérete 1"
Mélysugárzó teljesítménye 56W
Magassugárzó teljesítménye 56W
Frekvenciatartomány 37Hz – 24kHz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 254 x 308 x 419 mm
Nettó súly 8.1 kg
Bruttó súly 9.4 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!