Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: JBLLSR305

JBL LSR305

Archív termék, nem rendelhető!

Részletek

 

Hogy a stúdiómonitorok elérhetőbb áron is eljussanak a vásárlókhoz, a Harman Professional csoportba tartozó JBL Professional bemutatta új 3-as szériájú stúdiómonitorait.

Ez az első stúdiómonitor széria mely tartalmazza a JBL szabadalmaztatott ICW (Image Control Waveguide) tölcséreit, mely révén a 3-as sorozat kivételesen precíz és pontos hangképet biztosít legyen szó bármilyen hallgatói környezetről.
Különleges megjelenésével, strapabíró kialakításával, klasszikus hangzásával és nem utolsósorban elérhető árfekvésének köszönhetően ideális megoldás minden zenei, utómunka és broadcast felhasználáshoz, legyen szó sztereó vagy surround formátumról.

Az LSR 3 család 3 tagot számlál:

Az LSR305 típus amely egy 5” méretű mélyhangszóróval ellátott aktív stúdiómonitor az LSR308-at amely ennek 8” átmérőjű mélyhangszóróval szerelt változata és LSR310s amely egy 10"-os mélysugárzóval szerelt kiegészítő mélysugárzó.
Az LSR305 átvitele 43Hz-től 24 kHz-ig terjed, 108 dB-es maximális hangnyomás mellett, míg az LSR308 esetében az átviteli tartomány 37 Hz és 24 KHz közé esik 112 dB-es maximális hangnyomással.

A JBL szabadalmaztatott ICW tölcsére révén a hallgató nagyobb mélységben és térben hallhatja a felvételt. A magasfrekvenciás hangszóró körül elhelyezkedő tölcsér gondoskodik a sugárzóból kilépő hang precíz irányításáról a függőleges és vízszintes síkokba egyaránt. 

Mindkét modell rendelkezik egy szimmetrikus XLR és egy szimmetrikus TRS Jack bemenettel, valamint egy magas- és egy mélyfrekvenciás trim kapcsolóval melyekkel a szoba akusztikájához szabható és ízlés szerint alakítható a hangzás.

 

További Információk

Garancia: 1 év
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 5"
Magassugárzó mérete 1"
Mélysugárzó teljesítménye 41 Watt
Magassugárzó teljesítménye 41 Watt
Frekvenciatartomány 43 Hz-24 kHz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 185 x 251 x 298mm
Nettó súly 4.6Kg
Bruttó súly 10Kg
Rendezés: DESC
Kiváló darab! ZOli véleménye
Ár / érték
Minőség
Megfelel a termék mellett szereplő leírásnak. Keverésre fogjuk használni, minden szempotból kielégítő teljesítményt nyújt. Szuper! (Elküldve 2018. október 3.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Ebben az árkategóriában szerintem a legjobb L.B. véleménye
Ár / érték
Minőség
Élvezhető, élményszerű hangzás. Szép magasak és telt mélyek, valamint van közepe, szépen átjönnek a a hangszerek hangszínei, gazdag felharmonikusok. Kiegyenlített a hangzása, így jól lehet keverni is rajta. (Elküldve 2018. augusztus 21.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(2 volt 2 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Kiváló hangkép! Balázs véleménye
Ár / érték
Minőség
Zenehallgatásra kerestem egy olyan kiegyenlített hangképű hangfalat, amely testes, telt hangzást kínál és nagyon szép közép tartománnyal rendelkezik. Ez a hangfal ezt teljesíti, sőt minden tartományban nagyon erős. A magasakból pont annyi van, amennyi kell, nem tolakodóak, nem csilingelnek, sokáig hallgathatóak és nem akarnak dominálni. Ugyanez elmondható a mélyekről is, amelyek ugyan nagyon mélyre lemennek egy 5"-os hangfalhoz képest, de nem ömlik az arcunkba. A hangszerek szeparációja tökéletes, nagyon széles optimális hallgatási zónája van és részletességben is kiváló. (Elküldve 2015. augusztus 13.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(23 volt 23 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!