Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: IKM0023

IK Multimedia iRig Voice Yellow

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 14 900 Ft

Akciós ár: 13 900 Ft

Darab

Részletek

IK Multimedia iRig Voice kondenzátoros kézi mikrofon iOS és Android mobileszközökhöz

Kimondottan az énekhangok rögzítésére alkalmas iRig Voice mikrofon kicsi, kézben tartható, és a gyártói és egyéb szoftverek segítségével igen sokoldalúan használható vokális produkciók készítésére.

Az iRig Voice termék első szembetűnő eleme színes megjelenése

A termék az iPhone, iPod touch, iPad Air, iPad mini és iPad valamint Androidos mobileszközök analóg hang bemenetét használva képes a hangot bejuttatni az eszközre, azaz mono hangot rögzít bármely standard hangfelvevő alkalmazásban, legyen az az iOS Voice Recorder szoftvere, az IK Multimedia által jegyzett sokoldalú iRig Recorder, vagy éppen a kifejezetten ezen termékhez megalkotott EZ Voice.

Az iRig Voice kényelmes kialakítása révén akár több órás használatot is lehetővé tesz, öt gyönyörű plasztikus színe révén pedig eszméletlen jól mutat. Kialakítása kifejezetten az énekléshez lett optimalizálva, érzékenysége a szájhoz közeli tartásra van hangolva, amely révén csökken az esetleges gerjedés veszélye, amikor élőben, valós időben azonnal vissza is hallgatjuk egy hangszórószetten a produkciónkat. A rajta lévő KI/BE kapcsoló gomb segítségével gyorsan és könnyedén tudjuk lekapcsolni, ha mégis gerjedést tapasztalnánk, vagy ha például le szeretnénk tenni néhány perc szünet idejére.

Az IK Multimedia az iRig Voice gyönyörű színeihez pigmentált termoplasztik alapanyagot használt, amely strapabíró, mégis igen könnyű. Kialakítása révén nem csak a kezünkben tartható kényelmesen, de a legtöbb mikrofon tartó állványba is illeszkedik.

A már megszokott minijack bemenet itt egyben kimeneti opcióval is rendelkezik, amely révén akár fejhallgatóra, akár hangszóróra is csatlakoztathatjuk az egységet. Így gyakorlatilag késés nélkül van mód analóg visszahallgatására a produkciónak.

Az ingyenes IK Multimedia EZ Voice alkalmazása többféle hasznos képességet kölcsönöz a mikrofonnak, Pl.: a karaoke módot kínáló Voice Cancel, amely meglévő számokban képes kiszűrni az énekhangot, hogy helyette mi énekelhessünk. Meglepően jól pótolhatjuk a kedvenc zeneszámainkban lévő énekhangot saját hangunkkal a program segítségével. További hasznos funkció a hangolás (Tune), és a torzítás (Morph), ahol például a hangszínünk módosítható. Az EZ Voice az App Store-ból ingyenesen elérhető, az iRig Voice regisztrálását követően a gyártó egy-két további funkciót is ingyenesen biztosít.

Az iRig Voice együtt használható az utóbbi évek legtöbb Mac-jével is, így a MacBook Air, MacBook Pro és iMac modellek szinte mindegyikével. 
A Mac alatt a hangfelvétel több alkalmazásban is használható, így például a GarageBand, a Logic Pro, a QuickTime, az iMovie vagy a Final Cut Pro alkalmazásokban is.

Tulajdonságai:

 • Professzionális hangminőségű kézi kondenzátor mikrofon.

 • Kompatibilis az összes iPhone, iPad, iPod touch készülékkel, az újabb MacBook-okkal, valamint Android mobileszközökkel (CTIA/AHJ kompatibilis).

 • Speciális irányított karakterisztikájú elektret-kondenzátor kapszula.

 • Könnyű, tartós termoplasztik kialakítás.

 • Kapható zöld, kék, sárga, pink és fehér színekben is.

 • Az EZ Voice az App Store-ból ingyenesen letölthető.

 • Több IK Multimedia alkalmazással is használható, de más karaoke és zenekészítő app-al is együttműködik.

 • Fejhallgató 3,5mm-es jack csatlakozó teszi lehetővé, hogy valós időben hallgassuk vissza fülhallgatón, hangszórón, keverőpulton stb. azt, amit felveszünk.

 • KI/BE kapcsoló gomb.

 • Frekvenciatartomány: 100 Hz - 15 kHz, érzékenység -3 dB.

 • Maximális bemeneti hangnyomás: 105 dB.

 • Harmonikus torzítás: 3% THD 105 dB-en, 1kHz

 • Beépített szél elleni védelem.

 • Méretei: 215 mm x 53 mm x 53 mm.

 • Súlya: 253 gramm.

 • Kábelhosszúság: 2 m.

További Információk

Garancia: 1 év
Mikforon típusa Kismembrános kondenzátor
Csatlakozás 3.5mm-es jack
Irányérzékenység
IK Multimedia iRig Voice Yellow
Kardioid (vese)
IK Multimedia iRig Voice Yellow
Max. SPL (dB)
IK Multimedia iRig Voice Yellow
105
Kimeneti impedancia n/a
Sztereó Nem
KI / BE kapcsoló Nem
Pad kapcsoló Nem
Mélyvágó kapcsoló Nem
Nettó súly 0.253 kg
Bruttó súly 0.36 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!