Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: IK_iRIGM2

IK Multimedia iRig MIDI 2

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

29 900 Ft
Darab

Részletek

Az IK Multimedia elsőként az iPad felhasználók számára alkotta meg népszerű MIDI bemeneti megoldását, az iRig MIDI terméket. Ez a 30-tűs dokk konnektor csatlakozóval szerelt eszköz több millió felhasználó igényeire jelentett megoldást, de a Lightning konnektor megjelenésével a használata nehézkessé vált, hiszen csak Lightning 30-tűs adapterrel volt mód igénybe venni a képességeit, ráadásul a Mac felhasználók számára nem nyújtott használati opciót. Az iRig MIDI 2 megalkotásakor az olasz mérnökök minden igényre igyekeztek megfelelni, hogy úgy biztosítsanak MIDI interfészt az OS X és iOS felhasználók számára, hogy az egyszerre nyújt bemeneti, kimeneti és átjátszási opciókat, és eszközök minden eddiginél szélesebb körével biztosít kompatibilitást.

Az iRig MIDI 2 a korábbi kiszerelésnél még kisebb burkolatban kapott helyet, ezáltal a szállíthatósága tovább javult. Az integrált csatlakozó helyett cserélhető kábelekkel rendelkezik: az IK Multimedia az USB és a Lightning kábelt biztosítja, míg a 30-tűs kábelt külön van mód megvásárolni. A gyártó ügyelt arra, hogy a Lightning kábel vége kellően vékony legyen, így nem zavarja a tokkal való használatot. Az USB kábel feje is karcsú annak érdekében, hogy ne zavarja a Mac többi csatlakozó felületét. 

Az iRig MIDI 2 három darab MIDI porttal rendelkezik, ahová MIDI-DIN kábeleket lehet csatlakoztatni. Az egyik port a MIDI-IN, a másik a MIDI-THRU, a harmadik pedig a MIDI-OUT. A bemeneti opcióval külső billentyűzeteket és más hangforrásokat tudunk csatlakoztatni, a kimenettel az iOS eszközről vagy a Mac-ről vezérelhetünk MIDI jel fogadására készült eszközt, míg a THRU, azaz átjátszó port segítségével egyszerre több MIDI eszköz felé tudunk jelet küldeni. A termék tetején lévő két LED jelzi, hogy az IN és az OUT porton keresztül éppen adat vándorol.

További Információk

Garancia: 1 év
Interfész típusa USB 2.0, Lightning, MIDI
Önálló működés / patchbay
IK Multimedia iRig MIDI 2
Nem támogatott
SMPTE időkód támogatás Nem
Nettó súly 60g
Bruttó súly 400g
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!