Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: IKMirigkeysIO25

IK Multimedia iRig Keys I/O 25

Normál Ár: 69 900 Ft

Akciós ár: 67 900 Ft

Darab

Részletek

Teljes produkciós állomás egyetlen billentyűzetben

Az iRig Keys I/O túlmutat a megszokott midi kontrollereken - a teljes méretű billentyűzet és a különfél potméterek és dobpadokon túl egy 24-bit/96kHz audio interfész is megtalálható - ezáltal szinte minden rendelkezésre áll a zenéléshez, bárhol, bármikor.

Az integrált rendszernek köszönhetően az iRig I/O rendkívül kompakt, használatba helyezése pillanatok töredéke alatt megvan, nincs szükség komplikált kábelezésre.

A bemenet kombinált csatlakozója révén szinte bármely forrást azonnal rögzíthetünk - legyen vonalszintű jel, kondenzátor mikrofon (+48V) vagy elektromos gitárok (Hi-Z). A beépített fejhallgató kimenet által csendes gyakorlást biztosít, vagy könnyedén használhatjuk szabadtéren is - mely esetében elemekről képes üzemelést biztosítani iOS eszközökkel használva.

Professzionális szoftverekkel

Az iRig Keys I/O egy kiterjedt szoftver és hangminta válogatással rendelkezik - ellenben a legtöbb midi kontrollerrel, itt teljes szoftvereket kapunk mellé, melyek segítségével azonnal elkezdhtejük az alkotást. SampleTank 3 workstation, T-RackS 4 Delux mixing és mastering célokra, Syntronik Pro-V vintage virtuális szintetizátor, Ableton Live Lite és Miroslav Philharmonik 2 CE a zenekari hangzásokért. Ezen túl 13 plug-in (3 hangszer és 10 dinamika-szabályzó és EQ), több mint 5000 hangzás és 43GB hangminta áll rendelkezésünkre - nincs több keresgélés!

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 25
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Egyszerű
IK Multimedia iRig Keys I/O 25
Csatlakozási lehetőségek USB
Leütés érzékeny
IK Multimedia iRig Keys I/O 25
Igen
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Audio csatlakozás Támogatott
IK Multimedia iRig Keys I/O 25
Expression pedál bementek
IK Multimedia iRig Keys I/O 25
Nincs
Bus Powered
IK Multimedia iRig Keys I/O 25
Igen
IK Multimedia iRig Keys I/O 25
Elemes működés Igen
Méret (Szé x Ma x Mé) 373 x 208 x 65 mm
Nettó súly 1.26 kg
Bruttó súly 2.3 kg
Rendezés: DESC
Otthoni “házi stúdióhoz” kiváló József véleménye
Ár / érték
Minőség
Kompakt mérete miatt, kiválóan alkalmazható ott, ahol nincs túl sok hely, ráadásul kiváltja a külön USB csatlakozót igénylő MIDI vezérlő billentyűzetet és hang kártyát. Minden eszköz amivel kipróbáltam PC, MAC, IPhone, IPad Plug & Play felismerte, működésével nem volt gond. Gitárral használva késést nem tapasztaltam. (Elküldve 2018. szeptember 21.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(2 volt 4 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Sokat utazóknak ideális megoldás Zoli véleménye
Ár / érték
Minőség
Abszolút kompakt méret, rengeteg lehetőség, noha a potméterek és egyéb kezelőszervek sokszoros multifunkcióit érdemes alaposan kitanulni. A firmware frissítés is sima ügy. Sokat utazó (és komponáló)IK szoftvereket használó szerzőknek maximálisan megéri!! A termékhez adott szoftverek (főleg a virtuális hangszerek) professzionálisak, de meglehetősen nagy helyigényűek (cserébe viszont kárpótol a hangzás). Annak aki fullos Protools-t vagy Cubase-t használ, feltehetően a mellékelt stúdiószoftverek nem lesznek elegendőek - rögzíthető sávok maximális mennyisége, effektek stb.). Köszönet a HitSpace szakértő eladóinak a gyors közbenjárásért, így az IK júniusi akcióját is sikerült még időben elcsípni, ami plusz egy ingyenes teljes virtuális hangszert (Syntronik) jelentett extrában. (Elküldve 2018. július 8.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(4 volt 6 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!