Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: IKM0063

IK Multimedia iLoud Micro Monitor

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

99 900 Ft / Pár
Pár

Részletek

IK Multimedia iLoud Micro hordozható, stúdió minőségű, aktív, bluetooth-os referencia monitor hangfal pár.

Az IK Multimedia iLoud Micro Monitor egy teljes értékű, ultra kompakt, könnyedén hordozható, sztereo referencia hangfalpár. Egy olyan professzionális minőségű, bi-amplified (a mély és a magas/közép tartomány külön-külön erősített) hordozható stúdió monitor hangfal, amely rendkívül tiszta, részletes és pontos hangképet képes visszaadni. Az iLoud Micro monitor rendszert négy szuper hatékony "D" osztályú erősítő hajtja meg, összesen 50 W RMS teljesítménnyel. Mindkét hangfalban egy-egy 3"-os magas, és egy-egy 3"-os mélynyomó található.

Ezen felül ezek a paraméterek kiegészülnek még egy fedélzeti 56 bites jelfeldolgozási rendszerrel is, így semmiféle olyan kompromisszumra sem kényszerülünk, amely eddig egy kisméretű monitor rendszert jellemzett. Ezekkel a tulajdonságokkal az iLoud Micro monitor rendszer teljesen egyenes, azonnali átvitelt nyújt bármilyen visszahallgatási környezetben. A DSP digitális crossoverként is működik, szinte észrevehetetlenül finom módon szabályozza a mély és a magas hangsugárzó működésének átmeneteit. A DSP kezeli a monitorok frekvencia- és fázismenetét, valamint dinamika tartományát is, azaz folyamatosan ellenőrzi a hangsugárzókat. A monitorokat különböző hallgatási környezetekhez is beállíthatjuk három EQ kapcsoló segítségével. A magas, mély hangzás mellett, az FLAT/DESK kapcsolókkal állíthatjuk be, hogy éppen állványon, vagy asztalon használjuk az iLoud Micro monitort. Ezen felül asztalon történő elhelyezésnél kihajtható lábak segítségével kétféle szögben is beállíthatjuk a hangfalakat. Az iLoud Micro monitor alapjában véve vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatú, de RCA és 1/8"-os sztereó jack kábelek fogadására is alkalmas.

Ezzel a kisméretű aktív monitorral lehetőségünk nyílik arra, hogy kritikusan visszahallgathassuk zenénket, vagy más hangfelvételünket, függetlenül attól, hogy éppen útközben, vagy éppen egy stúdióban használjuk azt.

 • Professzionális referencia minőségű hangzás

 • Crossoverként is működő 56 bites DSP digitális jelfeldolgozás, amely szabályozza a mély és a magas hangsugárzó működésének átmeneteit, a frekvencia, a fázismenet és a dinamika tartományt is.

 • Erőteljes D osztályú 50W RMS összteljesítményű erősítők támogatják a kellemes magas frekvenciákat, a kivételesen nyitott és részletes közép hangokat, és a masszív, jól kontrollált mély hangzást is.

 • Mindkét hangfalban egy-egy egyedi gyártású mélysugárzó található, a széles bassz-reflex nyílást – amely akár 55Hz-es átvitelével az egyik legjobb a kategóriájában a hangfal elején helyezték el.

 • A beépített magas minőségű mély és magas sugárzók prémium kategóriás tudásához nem társul prémium kategóriás ár.

 • Ultra kompakt, könnyen hordozható kivitel, a referencia stúdió monitorok között, talán a legkisebb helyet igénylő készülék

 • Mérete miatt közelebb kerülhetünk a hangsugárzókhoz, és a nélkül tudjuk visszahallgatni a felvételt, hogy a helység nemkívánatos visszaverődései belezavarnának a hangképbe. Így a monitorok a lehető legpontosabb hangvisszaadást produkálják kis helységben is.

 • Változatosan elhelyezhető akár asztalon, de állványon is, mivel pl. mikrofonállványhoz illeszkedő 3/8"-os csavarmenettel is ellátták.

 • A beállításokhoz EQ magas/mély kapcsolók is rendelkezésre állnak

 • 1/8" stereo mini-jack és RCA kábeles csatlakozási lehetőségek

 • A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal zenéinket kötöttség nélkül, bárhol hallgathatjuk

 • Összteljesítmény: Max. 70W (50W RMS)

 • Frekvencia átvitel (-3dB): 55Hz 20kHz

 • Mérete: 180mm x 135mm x 90mm; Súlya: összesen 1720 gramm

További Információk

Garancia: 1 év
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 3"
Magassugárzó mérete 3/4"
Mélysugárzó teljesítménye 18W
Magassugárzó teljesítménye 7W
Frekvenciatartomány 45Hz - 22kHz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 90 x 135 x 180 mm
Nettó súly 1.72 kg
Bruttó súly 2.86 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!