Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: aw-icaudio4eu

iConnectivity iConnectAUDIO4+

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Archív termék, nem rendelhető!

Részletek

A várt integritás eszközeink között

Mióta egyre jobb minőségű és egyre intuitívabb applikációk jelennek meg iOS készülékekre, annál nagyobb az igény, hogy ezek az eszközök beilleszthetővé váljanak a már megszokott számítógépes környezetbe, kihasználva azok maximális kapacitását. 

Az iConnect Audio 4+ az első olyan audio és midi interfész, mely több számítógéppel képes egy időben kommunikálni, legyen az iOS, Mac vagy Windows. Segítségével szabadon fogadhatunk és küldhetünk audio és midi információkat eszközeink között – használhatjuk iPadünket effektprocesszorként, szintetizátorként vagy csupán érintőkijelzős MIDI kontrollerként kedvenc DAW-unkban, mindezt egyéni igényeink szerint szabadon konfigurálva – és még így is marad kapacitásunk más eszközök és digitális, illetve analóg jelek kezelésére. Ezzel olyan űrt pótoltak a számítógépes zenélés világában, mely régóta váratott magára – szabadon használhatjuk régi szeretett hangszereinket is a legújabb hordozható technológiával. 

Kényelem és helytakarékosság

Az iConnect Audio 4+ fő ereje abban rejlik, hogy miközben USB kapcsolatot létesíthetünk két tetszőleges platform között, egy harmadik USB portot biztosít számunkra, mely segítségével további midi eszközöket használhatunk – így akár egyszerre rögzíthetjük számítógépünkkel az iPaden és külső hangszereken előadott produkciónkat, melyet midi kontrollerek használatával tehetünk virtuózabbá, kényelmesebbé. 

A kialakítás a producerek otthoni és előadói igényeit helyezi első helyre:

  • A frontlapon található 2-2 kombinált XLR-TRS analóg bemenet, melyek egyaránt képesek mikrofon, hangszer, vonaljel, illetve mikrofon és vonal szintű jel 24bit/96khz minőségű rögzítésére és továbbítására. 

  • Emellett kapott helyet a kezelőfelület, mely segítségével állíthatjuk be-és kimeneteink gain-és jelszintjét, valamint +48v fantomtáppal láthatjuk el tetszőleges bemeneteinket.

  • A hátoldalon 4 analóg és egy külön állítható fejhallgató kimenet segítségével egyszerre valósíthatjuk meg a számunkra kedvező monitorozási módszert, illetve küldhetjük ki audio jeleinket külső hardwareknek.

  • Ugyancsak itt található az USB port, mely külső midi eszközök használatát teszi lehetővé – elosztó segítségével akár többet is, kihasználva az erre a célra biztosított 16 csatornát.

  • Két USB port biztosítja a teljes integritást az interfész és két számítógép között, mely közül az egyik képes iOS eszközünk töltésére is.

  • Szintén a hátlapon kapott helyet a midi ki-és bemenet, maximalizálva az együttműködésre bírható eszközök számát.

Szoftveres integráció 

A már így is elképesztő kapacitások mellett az iConnect Audio 4+ saját szoftverének segítségével szinte a végletekig a saját igényeinkre szabható – egy mátrix segítségével szabadon routolhatjuk analóg és digitális ki-és bemeneteinket, valamint a számítógépek közötti kapcsolatot. Ezek a beállítások tárolhatók az interfész memóriájában, ezáltal még gördülékenyebbé téve a mindennapi használatot. Ha akarjuk, gitárjátékunkat loopohatjuk iPadünkön, majd számítógépünkön Abletonban effektezhetjük és rögzíthetjük. Csak a képzeletünkre van bízva, hogyan alkotjuk meg a számunkra legideálisabb konfigurációt.

 

 

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac, iPhone, iPad
Interfész típusa Stand-alone mód, USB 2.0, MIDI
Analóg bemenetek
iConnectivity iConnectAUDIO4+
4
Analóg kimenetek
iConnectivity iConnectAUDIO4+
4
Mikrofon bemenetek
iConnectivity iConnectAUDIO4+
4
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 96kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
iConnectivity iConnectAUDIO4+
Nem. A tápegység tartozéka
iConnectivity iConnectAUDIO4+
Word Clock Nem
Nettó súly 0.97 kg
Bruttó súly 1.81 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!