Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: GEN8260AP

Genelec 8260AP

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

1 099 900 Ft
Darab

Részletek

Az új Genelec 8260A 3 utas DSP rendszer kiváló elektro-akusztikus tulajdonságait a beépített hangszóróknak és a formai kialakításnak, illetve ezek harmónikus egységének köszönheti.

A Genelec által alkalmazott MDC™ Minimum Diffraction Coaxial Mid/High technológia nagy lépést jelent az aktív stúdió monitoroktól elvárható tökéletes hangminőség elérése felé vezető úton. Ez a különleges műszaki újítás az akusztikai tengelyen és azon kívül is a korábbiaknál pontosabb hangképet és jobb hangminőséget eredményez. A rendkívül egyenletes frekvenciamenet a zene minden apró részletét, finomságát hallhatóvá teszi. 

A 8260A először egyesíti a közös akusztikai tengelyen elhelyezett hangszórók (MDC™) és a legújabb hullámterjedési kutatások eredményeit felhasználó technológia (DCW ™) előnyeit, melyek együttesen biztosítják a hangszórók teljes sávszélességű frekvenciaátvitelét, valamint a közép- és a magasfrekvenciák megfelelő irányítottságát.

A TEC-díjas 8200 sorozat legújabb tagja, a 8260A a beérkező jelek feldolgozását a Genelec DSP technológiája segítségével végzi. Ennek alapján épültek meg a Crossover szűrők, az equalizerek, a hangszóró illesztők, a lehallgató helyiség akusztikai hiányosságait kiegyenlítő kalibráló áramkörök és szűrők, valamint a hangszóró távolságából adódó kését kompenzáló elektronika.

A különféle funkciók kezelése a Genelec Loudspeaker Manager™ (GLM™) szoftver segítségével történik, így a 8260A és a 8200 széria minden DSP vezérlésű tagja, valamint a 7200 sorozatú mélysugárzók beállítása egyetlen szoftveren belül végezhető el. az AutoCal™ funkció lehetővé teszi a lehallgató helyiség automatikus kalibrálását és a hangrendszer összehangolását, így a különféle helyiségekben felépített többcsatornás lehallgató rendszer frekvenciamenete rendkívül pontosan beállítható.

A 8260A fröccsöntött alumínium doboza a Minimum Diffraction Enclosure™ (MDE™) technológia szerinti készül, akusztikus szempontból optimális, lekerekített élekkel, mely megelőzi a káros visszaverődéseket és kiváló hangterjedést biztosít. A robosztus felépítésnek köszönhetően a doboz teljesenen csillapítja a káros rezgéseket. A Genelec 8240A monitorhoz egy Iso-Pod™ (Isolation Positioner/Decoupler™) is tartozik, mely függetleníti egymástól a doboz és az elhelyezési felület hang elszínezést okozó rezgéseit. A 8260A a hátoldalán található rögzítő pontok segítségével bármilyen helyzetben padlóra rögzíthető vagy falra szerelhető.

További Információk

Garancia: 2 év a Hangszerviz oldalán történő termékregisztrációval
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 10"
Középsugárzó mérete 5"
Magassugárzó mérete 3/4"
Mélysugárzó teljesítménye 150 Watt
Középsugárzó teljesítménye 120 Watt
Magassugárzó teljesítménye 120 Watt
Frekvenciatartomány 26 - 40Khz
Digitális bemenet AES/EBU
Genelec 8260AP
Méret (Szé x Ma x Mé) 357 x 347 x 593mm
Nettó súly 27.5Kg
Bruttó súly 32Kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!