Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: GE-8040BWM

Genelec 8040BW

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

309 900 Ft
Darab

Részletek

Modern klasszikus

Világszerte a felvételi és poszt-produkciós szakemberek választásaként, a Genelec 8040BWM a legkülönfélébb felhasználásoknál bizonyított. Mérete révén elég kompakt, hogy a legtöbb stúdióban kényelmesen elférjen, beépített kettős erősítőinek teljesítményével pedig abszolút piacvezető kategóriájában - a 8040B egy olyan típus, mely sem kialakításában, sem teljesítményében nem kényszerül kompromisszumra - hangerejével, neatralitásával és precizitásásával hozzájárul a minél könnyedebb és professzionálisabb munkavégzéshez.

Kettős-erősítés és kétutas szerkezet

A kompakt kétutas kialakításban egy 6 1/2" mélynyomó és egy 3/4" magasszóró kapott helyet - a külön-külön 90W teljesítmény leadására képes erősítőkkel együtt meggyőző teljesítmény mellett a problémás tartományokban is rendkívüli pontossággal bír.

Az MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure™) technológia szabályai szerint tervezett zárt forma, a lekerekített élek és a gömbölyded előlap és oldallap egyenletes frekvenciamenet és kiváló minőségű hangképet, a doboz külső felületén minimális hangtorzulást, illetve visszaverődést eredményez.

A Genelec 8000 sorozatú monitorok, így a 8040BWM is megfelel a Genelec Directivity Control Waveguide™ (DCW™) szabvány szerinti elvárásoknak. Ezek közé tartozik az áramlástani szempontból optimalizált visszaverő felület, a félmatt külső, a rendkívül tartós, öntött alumínium ház, és az optimális akusztikai tulajdonságú fém rács. A gondosan tervezett hangváltók szűrőáramkörei biztosítják az erősítő után kapcsolt hangszórók torzítás-mentes megszólalását. A szabvány része a mágneses árnyékolás, a túlterhelés elleni védőáramkör és a helyiség akusztikájához igazítható átviteli karakterisztika is. A monitor többféle módon is elhelyezhető, így például a hátlaphoz erősíthető tartóval kiegészítve falra szerelhető, padlóra helyezett állványra tehető, továbbá a doboz alján található 3/8" -os menet segítségével mikrofonállványra csavarozható.

A Genelec 8040BWM monitorhoz egy Iso-Pod™ (Isolation Positioner/Decoupler™) is tartozik. Az Iso-Pod™ segítségével beállítható a hangdoboz dőlési szöge. A beállításnak köszönhetően - a jobb hangzás érdekében - a monitordobozok akusztikai tengelye pontosan a hallgatóra irányítható, miközben az izolációnak köszönhetően az akusztikai rezgések függetlenné válnak a monitor elhelyezéséből adódó mechanikai rezgésektől.

 Az önálló sztereó monitort szükség esetén normál monitorozásnál a 7050BP tipusú mélysugárzóval, Surround alkalmazásnál pedig a 7060BP tipusú mélysugárzóval kiegészítve nagyobb hangerejű és a mélyebb frekvenciákat is kiválóan kezelő komplett rendszerré lehet fejleszteni.


További Információk

Garancia: 3 év
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 6 1/2"
Magassugárzó mérete 3/4"
Mélysugárzó teljesítménye 90W
Magassugárzó teljesítménye 90W
Frekvenciatartomány 45 - 21Khz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 237 x 223 x 365mm
Nettó súly 8.6 kg
Bruttó súly 18 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!