Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: GE-8030BWM

Genelec 8030CW

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

199 900 Ft
Darab

Részletek

Erőteljes és kiegyenlített hangzás

A 8030CWM egy beépített, nagy teljesítményű erősítővel felszerelt közeltéri monitor, mely otthoni stúdiókhoz, munka állomásokhoz, telepített normál és Surround hangrendszerek kiépítéséhez ideális választás. Az MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure™) technológia szabályai szerint tervezett zárt forma, a lekerekített élek és a gömbölyded előlap és oldallap egyenletes frekvenciamenet és kiváló minőségű hangképet, a doboz külső felületén minimális hangtorzulást, illetve visszaverődést eredményez.

Kettős-erősítésű kétutas rendszer

 Az 5" mélyszóró és 3/4" magasszóró külön-külön 50W-os erősítőivel 47Hz és 25kHz között biztosítják a lineáris hangleadást, mely most +4dB nagyobb hangnyomást képes leadni, mint a korábbi 8020-as modellek, kisebb fogyasztás mellett.

Genelec innovációk

A Genelec 8000 sorozatú monitorok, így a 8030CWM is megfelel a Genelec Directivity Control Waveguide™ (DCW™) szabvány szerinti elvárásoknak. Ezek közé tartozik az áramlástani szempontból optimalizált visszaverő felület, a félmatt külső, a rendkívül tartós, öntött alumínium ház, és az optimális akusztikai tulajdonságú fém rács. A gondosan tervezett hangváltók szűrőáramkörei biztosítják az erősítő után kapcsolt hangszórók torzítás-mentes megszólalását. A szabvány része a mágneses árnyékolás, a túlterhelés elleni védőáramkör és a helyiség akusztikájához igazítható átviteli karakterisztika is. A monitor többféle módon is elhelyezhető, így például a hátlaphoz erősíthető tartóval kiegészítve falra szerelhető, padlóra helyezett állványra tehető, továbbá a doboz alján található 3/8" -os menet segítségével mikrofonállványra csavarozható.

A Genelec 8030CWM monitorhoz egy Iso-Pod™ (Isolation Positioner/Decoupler™) is tartozik. Az Iso-Pod™ segítségével beállítható a hangdoboz dőlési szöge. A beállításnak köszönhetően - a jobb hangzás érdekében - a monitordobozok akusztikai tengelye pontosan a hallgatóra irányítható, miközben az izolációnak köszönhetően az akusztikai rezgések függetlenné válnak a monitor elhelyezéséből adódó mechanikai rezgésektől.

Az önálló sztereó monitort szükség esetén normál monitorozásnál a 7050BP tipusú mélysugárzóval, Surround alkalmazásnál pedig a 7060BP tipusú mélysugárzóval kiegészítve nagyobb hangerejű és a mélyebb frekvenciákat is kiválóan kezelő komplett rendszerré lehet fejleszteni.

További Információk

Garancia: 3 év
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 5"
Magassugárzó mérete 3/4"
Mélysugárzó teljesítménye 50W
Magassugárzó teljesítménye 50W
Frekvenciatartomány 47Hz - 25Khz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 189 x 178 x 299mm
Nettó súly 5 kg
Bruttó súly 11.5kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!