Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: GE-8020DWM

Genelec 8020DW

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

146 900 Ft
Darab

Részletek

Idális választás kis helyekre

A rendkívül kompakt Genelec 8020DWM-et nehéz lehallgatási körülményekre tervezték - főként azokra az esetekre, amikor kevés hely áll rendelkezésre - ennek ellenére a 8020DWM-et nem akadályozza kis mérete abban, hogy remek teljesítményt nyújtson - kétutas, kettős erősítésű kialakítása minimalizál mindennemű hangtorzulást és színezést.

Kettős-erősítésű, kétutas rendszer

A 105mm-es mélyszóró és 19mm-es magasszóró külön-külön 50W-os erősítőivel 56Hz és 25kHz között biztosítják a lineáris hangleadást, mely most +4dB nagyobb hangnyomást képes leadni, mint a korábbi 8020-as modellek, kisebb fogyasztás mellett.

Genelec innovációk

A Genelec 8000 sorozatú monitorok, így a 8020DWM is megfelel a Genelec Directivity Control Waveguide™ (DCW™) szabvány szerinti elvárásoknak. Ezek közé tartozik az áramlástani szempontból optimalizált visszaverő felület, a félmatt külső, a rendkívül tartós, öntött alumínium ház, és az optimális akusztikai tulajdonságú fém rács. A gondosan tervezett hangváltók szűrőáramkörei biztosítják az erősítő után kapcsolt hangszórók torzítás-mentes megszólalását. A szabvány része a mágneses árnyékolás, a túlterhelés elleni védőáramkör és a helyiség akusztikájához igazítható átviteli karakterisztika is. A monitor többféle módon is elhelyezhető, így például a hátlaphoz erősíthető tartóval kiegészítve falra szerelhető, padlóra helyezett állványra tehető, továbbá a doboz alján található 3/8" -os menet segítségével mikrofonállványra csavarozható.

A Genelec 8020DWM monitorhoz egy Iso-Pod™ (Isolation Positioner/Decoupler™) is tartozik. Az Iso-Pod™ segítségével beállítható a hangdoboz dőlési szöge. A beállításnak köszönhetően - a jobb hangzás érdekében - a monitordobozok akusztikai tengelye pontosan a hallgatóra irányítható, miközben az izolációnak köszönhetően az akusztikai rezgések függetlenné válnak a monitor elhelyezéséből adódó mechanikai rezgésektől.

Az önálló sztereó monitort szükség esetén normál monitorozásnál a 7050BP tipusú mélysugárzóval, Surround alkalmazásnál pedig a 7060BP tipusú mélysugárzóval kiegészítve nagyobb hangerejű és a mélyebb frekvenciákat is kiválóan kezelő komplett rendszerré lehet fejleszteni.

További Információk

Garancia: 3 év
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 4"
Magassugárzó mérete 3/4"
Mélysugárzó teljesítménye 50W
Magassugárzó teljesítménye 50W
Frekvenciatartomány 56 Hz – 25 kHz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 151 x 142 x 242 mm
Nettó súly 3.2 kg
Bruttó súly 4.3 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!