Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: GEN1038BE

Genelec 1038BE

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Archív termék, nem rendelhető!

Részletek

A Genelec 1038BE egy három utas aktív monitor, zárt hangszóró dobozzal, mágnesesen árnyékolt hangszórókkal, különválasztható végerősítővel és alacsony jelszintű, aktív hangváltóval. Hangfelvételi és projekt stúdiók közepes méretű vezérlő helyiségébe, film- és videó utómunka stúdiókba, illetve általános célú műsorszóró stúdiókba ajánljuk. Mindezeken kívül jól használható Mastering készítésekor is, ahol kiemelkedően fontos a nagy sávszélesség, a nagy SPL és a mélyfrekvenciás átvitel. A 1038B akár állványra, akár falra szerelve kiváló hangminőséget produkál.
A Directivity Control Waveguide™ (DCW™) technológiának köszönhetően még nehéz akusztikai környezetben is ragyogó sztereó hangképet és egyenletes frekvenciamenetet produkál. A hangszóró rendszer alkalmazkodását a különböző akusztikai feltételekhez a vezérelt Crossover teszi lehetővé. A rendszer függőleges és vízszintes állásban is használható.

A rendszer használata rendkívül egyszerű, csupán a tápfeszültségről és a bemenő jelről kell gondoskodni. Minden hangszóró mágneses árnyékolással van ellátva, így minimális lesz az általuk gerjesztett mágneses mező.

A doboz falba szerelhető, ilyenkor a különálló erősítő egység a ládától függetlenül is elhelyezhető. Így az erősítő hűtése jobb és hatékonyabb lesz, illetve könnyebb hozzáférni a rendszer helyiséghez kalibrálása közben a Tone Control DIP kapcsolókhoz.


További Információk

Garancia: 2 év a Hangszerviz oldalán történő termékregisztrációval
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 15"
Középsugárzó mérete 5"
Magassugárzó mérete 1"
Mélysugárzó teljesítménye 400 Watt
Középsugárzó teljesítménye 120 Watt
Magassugárzó teljesítménye 120 Watt
Frekvenciatartomány 35 - 20Khz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 480 x 420 x 810mm
Nettó súly 60Kg
Bruttó súly 65Kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!