Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: FOCRED16LINE

Focusrite Red 16 Line

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Ára bejelentésre vár

Részletek

Augusztus 1. és Szeptember 30. között minden Red 4Pre, Red8Pre vagy Red 16Line interfész vásárlása esetén egy RedNet AM2 készüléket adunk ajándékba!


 A Focusrite RED családja mindig a legmagasabb elérhető minőséget képviselte. A RED 16 LINE tartalmaz kettő darab távvezérelhető RED Evolution mikrofon előfokot 'Air' effektel, kettős Thunderbolt 3 csatlakozással,  DANTE és PROTOOLS HD porttal szerelve. A páratlan hálózatos működés lehetőségei a legkiválóbb hangtulajdonságokkal ötvözve egy robusztus de csinos házban foglalnak helyet.

A RED 16 LINE készülékünk 64 bemenet és 64 kimenet kezelését képes ellátni Thunderbolt 3 csatlakozásán keresztül az egyedülállóan alacson round trip késleltetés segítségével. A csatlakoztatás bármilyen Pro Tools HD rendszerhez gyorsan és zökkenőmentesen történik a DigiLink porton keresztül. A fűzhető Thunderbolt 3 portok segítségével külső merevlemez vagy megjelenítők csatlakoztathatóak a rendszeredhez.Ezen felül IP alapű hálózatra is tudsz csatlakozni a dual DANTE port segítségével. Ezzel lehetőség nyílik a hálózatos üzemre akár 64 csatorna átvitelével alacsony költségek és latency mellett.

RED Evolution mikrofon előerősítők AIR funkcióval ellátva

A RED Evolution előfokok tökéletes átvitele -129dB EIN és 63dB előerősítési tartománnyal rendelkezik megfelelő tartalékot biztosítva a külső processzáláshoz. Az előfokok digitálisan távvezérelhetők a beállításokhoz és mentésekhez a Focusrite control szoftveren keresztül. Tartalmazzák a különleges 'Air' funkciónkat is amely az ISA család transzformátoros előfokainak hangját hozza vissza. Az Air bekapcsolásával a mikrofon impedancia 2,1kO értéken áll, az átvitel pedig egy közép magas emelést tartalmaz analóg jelúton keresztül.

A legjobb konverter teljesítmény

A magas minőségű audio konverterek fejlesztése és építése évtizedek óta zajlik a Focusrite műhelyében. A RED 4Pre készülékben pedig a legújabb, legjobb hangtulajdonságokkal bíró modellünket szereltük be. A válogatott, kimagasló minőségű alkatrészek és konverter chipek optimális elrendezése és precíz összeszerelése mind hozzájárul a kiemelkedő hangminőséghez. A RED 4 Pre dinamika tartománya, torzítási faktora, zajszintje és konverziós késleltetése teszi egyedülállóvá a kategóriájában. a 24bit/192kHz mintavételezéssel és 118dB(A-D)/121dB (D-A) dinamikával ideális felvételi eszközzé válik. Az előfokok ≤0.0009% THD+Noise paramétere és 20Hz to 35kHz ±0.25 dB átvitele nem hagy kétségeket a felvételi láncban.


További Információk

Garancia: 3 év a Focusrite oldalán történő termékregisztrációval
Támogatott platform Windows , Mac
Interfész típusa Dante, Stand-alone mód, Thunderbolt 3, Digilink
Analóg bemenetek
Focusrite Red 16 Line
16
Analóg kimenetek
Focusrite Red 16 Line
16
Mikrofon bemenetek
Focusrite Red 16 Line
2
Fejhallgató kimenetek 2
Focusrite Red 16 Line
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet ADAT x2
Focusrite Red 16 Line
Digitális Kimenet ADAT (x2)
Focusrite Red 16 Line
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Focusrite Red 16 Line
Nem. Beépített tápegység
Focusrite Red 16 Line
Word Clock Igen
Nettó súly -
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!