Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: SPHEAR

Focal Sphear

Archív termék, nem rendelhető!

Részletek

Hang és kényelem az első helyen

A Sphear azzal az igénnyel készült, mint a professzionális felhasználásra tervezett Focal termékek - ennek eredménye egy olyan fülhallgató, mely gazdag középtartománnyal, tiszta és pontos hangzással, valamint hangsúlyos basszusokkal az eredeti forráshoz hű hangképet alkot.

Szférikus kialakítás a nagyobb hangszóróért

A szférikus kialakításnak köszönhetően az Sphear fülhallgató kategóriájának egyik legnagyobb méretű hangszóróját kapta. A 10.8 mm-es többcsatornás szóró a Bass Reflex rendszerrel kibővített frekvenciatartományt ér el, melyet a mobilizált és zajos környezetben való használatra tekintettel további basszus-erősítéssel láttak el. A beépített akusztikai kamra, apró port-nyílással, kiemelkedő neutralitást és tonális egyensúlyt biztosít - melyet az ilyen kialakítású fülhallgatóknál nem tapasztalhattunk.


További Információk

Garancia: 2 év
Nyitott / Zárt Zárt
Impedancia 16 ohm
Csatlakozó 1/8" (kis jack)
Nettó súly 15 g
Bruttó súly 160 g
Rendezés: DESC
Szuper kiegyenlített hangkép, jó izoláció, szép tér Lászlóffy András véleménye
Ár / érték
Minőség
Véleményem szerint rendkívüli részletes és kiegyenlített a fülhallgató frekvenciamenete. Talán első blikkre soknak tűnhet a teteje, de ez eléggé határeset. Elsőre meglepett, de aztán pár perc hallgatás után már inkább pozitívnak értékeltem, hogy igen részletes és gazdag a közép és a magas tartomány is. A mélyek egyáltalán nem telepszenek rá a hangképre, szépen jön az alja, de talán nem annyira hangsúlyosan, mint a legtöbb, olcsóbb, bedugós fülesnél, ahol direkt arra gyúrnak, hogy minél több mély legyen... Kétféle dugót adnak hozzá (egyenként 3 méretben), ezek közül a szilikonos kevésbő izolál és talán emiatt a mélyek is kevésbé intenzívek, ellenben a szivacsos anyagú dugóval, ami sokkal jobb izolációt és ezáltal kiterjedtebb mélyeket eredményez. Az első olyan bedugós fülesem, ahol már szinte referencia szinten értékelhető a hangkép. Zenehallgatás mellett masterek tesztelésére is kiválóan alkalmas. Én hamar nagyon megszerettem. Egyébkékt a kialakítás is igényes, a kis hordtáskának köszönhetően sokáig jó állapotban lehet megőrizni. Jó szívvel ajánlom! (Elküldve 2018. október 8.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!