Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: FERROFISH3

Ferrofish A32

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

695 900 Ft
Darab

Részletek

Komolyan veszik az analóg hangzást

Cirrus Logic analóg konvertereket használtak a kívánt teljesítmény eléréséhez. Minden analóg ki és bemenet analóg kapcsolóval rendelkezik, amivel válthatunk +4dBu, +13dBu és +20dB között, minden csatornán külön. Az ezen értékek közötti jelszinteket Az Analog Devices Sharc DSP modulja segítségével állíthatjuk be. Így bármilyen berendezés jelét kötöd rá, a legjobb analóg teljesítményt fogod kapni.

Az A32 Dante bámulatos mennyiséget képes kezelni: 32x32 AD/DA konverzió, 32x32 ADAT, 64x64 MADI be-és kimenet, valamint MIDI és Wordclock a további eszközök tökéletes szinkronjáért.

Az irányítás a te kezedben van

Amint látható, négy darab TFT kijelző került az A32-be. Hogy miért? Szerették volna, ha minden történésre rálát a felhasználó. Ezáltal nem lesz feltétlenül szükség PC szoftver használatára a jelszintek figyelésére és beállítására. Elég egy pillantást vetni az A32-re, és látod ami történik, mind a 64 csatorna megfigyelhető nagy felbontásban. Ez még nem minden, a MENU gomb megnyomásával egy kibővített felhasználói felület tárul elénk. Az A32 öt nyelven tud segítséget adni a használat közben, így nincs szükség a manual részletes áttanulmányozására a használat előtt.

Órajel és digitális PLL

A master órajelhez egy nagyon jó minőségű oszcillátort használnak, aminek a hőmérsékletfüggését kompenzálták. Egyébként amikor MADI vagy ADAT forrásból veszi az órajelet, a digitális PLL virtuálisan akadásmentes órajelet biztosít a mintavételhez a konverterek számára. 

Az első a stabilitás

Tudták, hogy mindenkinek egy megbízható rendszerre van szüksége. Ezért két tápon keresztül kaphat áramot az eszköz, hogy ha az egyik megszűnik akkor a kijelzőn egy figyelmeztetés lesz látható. Amíg a készülék folyamatosan üzemel tovább a másik táppal, a felhasználó megkeresheti a hiba okát. A MADI kapcsolat is biztonságosra lett tervezve: ha az optikai és koax csatlakozót is használod, automatikusan átvált egyikről a másikra amikor a szinkront elveszti. Ha legközelebb a macskád elrágja az optikai kábelt, ott lesz a koax mentőövnek. 

Fejhallgatók

Ha valaha eszedbe jutna, hogy mi történhet éppen egy analóg vagy digitális csatornán, a fejhallgató kimenet hasznos lesz. Egy gombnyomásra láthatod a fejhallgató beállításokat, ahol állíthatsz hangerőt, és kiválaszthatod a lehallgatandó csatornákat. Eltárolhasz akár hét mix beállítást, amit később előhívhatsz meghallgatásra.

Analog Devices Sharc DSP

Egyik legérdekesebb új funkciója a negyedik generációs Sharc DSP. Ez a processzor mind az összes 258 analóg és digitális csatornához kapcsolódik, és szabadon routolható ezek között. Emellett audio processzálásra is képes, szóval könnyen kiterjeszthető az A32 fegyvertára.

 

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac
Interfész típusa Stand-alone mód, USB 2.0
Analóg bemenetek
Ferrofish A32
32
Analóg kimenetek
Ferrofish A32
32
Mikrofon bemenetek
Ferrofish A32
Nincs
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Monitoringhoz és szoftverhez
Ferrofish A32
Digitális bemenet ADAT
Ferrofish A32
MADI
Ferrofish A32
Digitális Kimenet ADAT
Ferrofish A32
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 32 bit
Bus Powered
Ferrofish A32
Nem. A tápegység tartozéka
Ferrofish A32
Word Clock Igen
Nettó súly 3 kg
Bruttó súly 3.5 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!