Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ET-TF

Eventide TimeFactor

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 159 900 Ft

Akciós ár: 149 900 Ft

Darab

Részletek

Az Eventide delay/looper pedálja számos funkcióval, és zseniális algoritmusaival nyerte el szinte minden zenész elismerését. Mind színpadon, mind pedig stúdió körülmények között remekül helyt áll. A TimeFactor 9 különböző Delay algoritmussal, valamint egy Looper funkcióval rendelkezik, ami a gyakorlottak kezében hihetetlenül kreatív eszköz lehet: segít, hogy izgalmas és sokszínű egyszemélyes performanszokat nyújthassunk, de unatkozó elménk elszórakoztatására is bármikor alkalmas.

Looper üzemmódban a szokásos Bank Mode és Play Mode-ban kapott szerepükön kívül transzport funkciókat kapott a három lábkapcsoló. Play Mode-ban csak a középső kapcsoló szerepe változott, itt az ismétléseket végteleníthetjük vele, a baloldali kapcsoló ugyanúgy a true bypass-t kapcsolja, a jobboldali pedig a Tap Tempo-ért felelős, valamint hosszú nyomásra Bank Mode-ba kapcsol. Itt aztán presetek tömkelege segít majd, hogy hamar átlássuk a pedál sokoldalú képességeit.

A potik is a szokásos szerepeket kapták. Az algoritmusonként változó paraméterek irányítására itt csak egy Xnob-ot találunk, a Ynob-ból itt Filter lett, tehát minden delay algoritmus filterezhető, ami remek. A Depth és Speed potik jelenléte előrevetíti, hogy modulálni is tudjuk majd a delay signal-t, a két Delay Time és két Feedbackparaméterünkből pedig kiderül, hogy rögtön két delay engine-el dolgozhatunk majd, melyeknek jelét a Delay Mixpoti segítségével keverhetjük ízlésünk szerint. Jó Eventide pedálhoz méltán, a Timefactor is fogad expression pedált, valamint teljes mértékben vezérelhető MIDI-n keresztül.

Ha csak egy egyszerű, de ízléses delay-t akarunk hozzáadni a gitárszólónkhoz, vagy egy enyhén modulált U2 stílusú sound-ot akarunk, akkor a sima Digital Delay-től a Vintage Delay-en keresztül a Tape Echo-ig bármilyen algoritmust használva hamar jó eredményre fogunk jutni. Mélyebbre ásva viszont hamar kiderül, hogy akár ugyanezek az algoritmusok is olyan szinten szétcsavarhatók, hogy egészen elborult hangzásokat is kihozhatunk belőlük. A bonyolultabb algoritmusokkal pedig egészen váratlan hatásokat is elérhetünk, pl. Ring Modulator-t állíthatunk elő a Reverse algoritmus segítségével, vagy egy Ducked Delay-el orgonapont-szerű végtelen, ritmikus alátámasztást adhatunk a legegyszerűbb melódiáknak, hogy ezzel izgalmasabbá és eredetivé tegyük azt.

Algoritmus lista
  • Digital Delay
  • Vintage Delay
  • Tape Echo
  • Mod Delay
  • Ducked Delay
  • Band Delay
  • Filter Pong
  • MultiTap
  • Reverse
  • Looper

További Információk

Garancia: 1 év
Megvalósított funkciók Késleltető (Delay)
Vintage / Modern Modern
Kivitel Egyedi
Felépítés Digitális
Csatornák száma 2
Digitális Kimenet Nincs
Nettó súly 1kg
Bruttó súly 2kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!