Eventide

H9000

Termékkód: EVEH9000
Mennyiségi egység: db

    3.999.900 Ft 3.999.900 Ft 3999900.0 HUF

    3.999.900 Ft

    Ez a kombináció nem létezik.

    Kosárba Gyorsvásárlás

    Eventide effekt processzorok zászlóshajója



    Alap jótállási idő: 3 év

     

    A Multi-Effekt processzorok eddigi csúcsa

    Az Eventide az 1980-as évek elején alkotta meg az első rackbe illeszthető multi-effekt processzort, és azóta is a piac abszolút uralkodója. A H9000 az azóta bekövetkezett fejlesztéseknek a jelenlegi csúcsát mutatja be számunkra: 16 DSP processzor felel azért, hogy több a csatornán a legjobb minőségű reverb, delay, shimmer, vocoder és más effektekkel káprázassuk el a hallgatóságot. Mindezt ráadásul a legkülönbözőbb analóg és digitális ki-és bemenetekkel, Ethernet alapú kapcsolatokkal felvértezve, így könnyedén alkalmazhatjuk a legkülönbözőbb stúdió és élő szituációban.

    Rugalmasság és modern munkamenet

    A H9000 azon felvételi, mastering, poszt-produkciós stúdiók számára készült, ahol a minőség nem lehet kompromisszum tárgya. 8 analóg be-és kiemeneti csatorna, AES/EBU, ADAT, USB és Ethernet alapú MADI, Dante, Ravenna biztosít 16 kétirányú kommunikációs csatornát, melyek révén könnyedén beilleszthetjük a modern DAW-alapú munkamenetbe, akár csupán külső effektmotorként használva is.

    Az "Emote" vezérlő alkalmazással vezetékes kapcsolat nélkül beállíthatjuk a H9000 bármely paraméterét, mindezt AU, VST vagy Pro Tools applikációként kezelve.

    Többcsatornás processzálás és effekt chain-ek

    A korábbi Eventide multi-effekt processzorokkal szemben, a H9000 képes akár olyan effekt láncokat is létrehozni, akár egy gitár "pedal-board", valamint képes a moduláris szintetizátorokhoz hasonló elven működni - ráadásul még egy random effekt opcióval is kibővítették a kreatív munka érdekében.

    A többcsatornás processzálás elengedhetetlen a pro-audio produkcióban - minden effektet önállóan kezelhetünk és szabadon routolhatunk, akár térben is - így igazán mozgalmas hatásokat érhetünk el.

    Specifikáció: H9000

    Digitális kimenet ADAT, AES/EBU, S/PDIF (RCA)
    Kivitel 19"-es Rack
    Funkciók Delay, Harmonizer, Modulációs effekt, Pitchshift / Time, Reverb, Torzító
    Csatornaszám 8

    Ezeket a termékeket nézted legutóljára: