Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ANALRYTM

Elektron Analog Rytm - Ajándék táskával!

Normál Ár: 554 900 Ft

Akciós ár: 399 900 Ft

Darab

Részletek

Az Elektron folytatja az analóg vonalat, ezúttal a dobgép kategóriában. Az Analog Rytm egy 8 hang polifón analóg dobgép, mely az analóg szintézisen kívül hangmintákat is képes kezelni. Ezúttal kapott 12 velocity érzékeny dobpadot is, amivel rögtön a szekvenszerbe rögzíthetjük ötleteinket. A többi Elektron terméktől megszokott zseniális szekvenszer is megtalálható benne természetesen. 

Architektúra

Mivel minden egyes dobtípus különböző paramétereket és szintézist kíván, ezért mind a nyolc voice különböző áramköröket tartalmaz. Minden hanggenerátor tartalmaz analóg multimód szűrőt valamint egy analóg torzítót. A voice-ok független kimeneteken is elérhetőek további processzálás céljára. A paraméterek modulációjára 1-1 LFO áll rendelkezésre

Effektek

A hangonkénti analóg multimód szűrőn és torzítón felül a master kimenet végén egy analóg kompresszort valamint még egy torzítót használhatunk. További két effekt send formában érhető el, egy Delay-t és egy Reverb-et keverhetünk a hangokhoz.

Sample layer

Az analóg hanggenerátoron kívül minden hanghoz egy-egy WAV hangmintát is layerezhetünk. Ugyan nincs lehetőség az minta editálására, viszont tetszőleges hosszúságak lehetnek. A hangok kromatikus skála szerint tetszőlegesen transzponálhatóak.

MIDI, Sync

A MIDI bemenetén kívül két különböző kimenet is található a hátulján, mellyel DIN Sync csatlakozóval rendelkező eszközök (jellemzően pl. Roland TR808/909, TB303) is szinkronizálhatóak hozzá. A második MIDI kimenet konfigurálhatóan THRU funkciót is el tud láni.

Step szekvenszer

Szinte túlzás nélkül állítahatjuk, hogy az Elektron gyártja az egyik legsokoldalúbban használható szekvenszert. A Parameter Lock funkció kivétel nélkül minden eddig megjelent termékükben helyet kapott. Ennek a funkciónak a segítségével minden egyes lépéshez hozzárendelhetjük bármely paraméter aktuális értékét. A gépben lévő paraméterek közül tetszőleges számút “modulálhatunk” egyidőben. A uTiming segítségével lehetőségünk van a legprecízebb felbontású editálásra is.

További Információk

Garancia: 3 év
Csatlakozási lehetőségek Stand-alone mód
Méret (Szé x Ma x Mé) -
Nettó súly -
Bruttó súly -
Rendezés: DESC
Üt, Harap és meg akar gyilkolni !!!!!! MusicArtStudio véleménye
Ár / érték
Minőség
Volt közöm pár dobgéphez de ez mindent visz , újraértelmeződött bennem minden , azóta a többi dobgép a sarokban pihen , igaz megszokni nem egyszerű de ha belejön akkor nagyon megszerethető.
Furcsák ezek a Svédek de rá lehet állni a gondolkodásukra, első nap majdnem kidobtam persze nem a hangja miatt hanem a kezelhetősége az ami fölbosszantott :) , 1-2 nap és megszokja az ember . Mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon nagyon jó hangú ketyere, kemény ütős hangja van.
Hogyha veszel egy ilyent akkor Pénteken vedd meg mert az tuti hogy egész hétvégén ezt fogod nyomogatni és le sem tudod tenni :) (Elküldve 2015. március 11.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!