Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: DSI-3000

Dave Smith Instruments Tempest

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 709 900 Ft

Akciós ár: 649 900 Ft

Darab

Részletek

Élő felhasználásra tervezve

A Tempest a két legendás hangszertervező, Dave Smith és Roger Linn munkájának eredménye. A professzionális dobgép analóg és digitális technológiát ötvözve valóstja meg innovatív, előadás-orientált működését, mely kiemelkedő paraméterezhetőséggel és beállítási lehetőségekkel rendelkezik, akár anélkül, hogy meg kéne állítanunk az ütemet.

A különleges előadás-központú operációs rendszer, 19 vezérlő, erős fényű 256x64 OLED kijelző együttesen biztosítja a biztos, stabil munkamenetet. Felvehetünk real-time-ban dobtémákat, de a padok segítségével step-edit módon is bevihetjük azokat, valamint a dobokon kívül lehetőségünk van még pontosan hangolt bevitelre is. A két érintő-kontroller segítségével valósidejű módosításokat rögzíthetünk, vagy különböző effekteket vezérelhetünk.

Digitális és analóg oszcillátorok

Minden egyes hanghoz két analóg és két digitális oszcillátor tartozik - az analóg oszcillátor képes sawtooth, triangle, saw/triangle, és változtatható pulse width square waves, hard sync funkcióra. A digitális oszcillátorok 450 dobminta és hullámforma elérését teszik lehetővé. A további hangformálást a Curtis-féle változtatható kettő-illetve négypólusos modulálható lowpass- filter biztosítja, valamint highpass filter, VCA, öt különböző burkológörbe, két LFO és különféle analóg modulációs lehetőségek - mindezt kiemelkedő minőségben, vastag, meleg, átütős hangzással. Annak ellenére, hogy dobhangzásokhoz optimalizálták, remekül működik hangolt szintetizátorként is.

Vezérlők a villámgyors állításokért

Tizenhat nyomás-és velocity-érzékeny felvillanó padok 2 x 8-as elrendezést kaptak, mely intuitívabb és ideálisabb hozzáférést biztosít, mint a szokásos 4 x 4-es elrendezésű padok. A padok segítségével akár 32 (két készletnyi) dobhangzást használhatunk egyszerre, vagy némíthatjuk és újra elindíthatjuk 32 hang lejátszását. Akár 16 különböző ütem között is valósidőben választhatunk, vagy egy hangot lejátszhatunk 16 különféle hangolásban, vagy hangerőn. A ROLL gomb segítségével könnyedén pergetéseket és ütemismétléseket generálhatunk.

A két nyomás-és pozíció-érzékeny Note FX csúszó-kontroller segítségével valósidőben hang és ütem-módosításoakt végezhetünk. Akár rögzíthetjük egyidejűleg a filter frekvenciáját, a hangolást, a lecsengést minden egyes hangra. A Playback gomb révén visszajátszás során könnyedén felülírhatjuk a korábban rögzített paramétereket. 

Analóg lehetőségek

Tovább színesíthetjük a hangzást a beépített sztereó analóg kompresszorral és torzítási áramkörökkel - a teljesen analóg jelútvonal fenntartásával. Ütemszinkronizált delay és stutter effekteket pedig digitális effektek révén érhetünk el, hanem pillanatok alatt a sequencer segítségével.

A további processzálási lehetőségekért a 2 main és 6 külön kimenet felel, USB csatlakozásának köszönhetően pedig könnyedén kapcsolatot létesíthetünk számítógépünkkel.

További Információk

Garancia: 1 év
Csatlakozási lehetőségek MIDI, Stand-alone mód, USB
Méret (Szé x Ma x Mé) 228 x 391 x 64 mm
Nettó súly 2.95 kg
Bruttó súly 4.21 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!