Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). JELENLEG ZÁRVA TART!
Ügyfélszolgálat: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: RC-505

Boss RC-505

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 164 900 Ft

Akciós ár: 155 900 Ft

Darab

Részletek

Asztali Looper otthonra, stúdióba, színpadra

A Looper-ek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert az előadók (énekesek, beat-boxerek, DJ-k) köreiben, lényegük, hogy élő előadás közben frázisokat, dallamokat rögzíthetünk velük, és ezeket több sávon vissza is játszhatjuk együtt, külön-külön. A Roland ismét a felhasználók jelenlegi, és jövőbeli igényeit is kielégítve 2013-ban megalkotta az RC-505-öt, ami professzionális desktop looper 5 sztereó frázis sávval, hangszer, és mikrofon bemenetekkel, effekt processzorral - tehát valós idejű bementeti effektekkel, és a már rögzített sávok is külön effektezhetők. Az előadást azonnal WAV formátumban exportálhatjuk is, USB-n keresztül számítógépes rendszerünkbe integrálhatjuk, kiegészítő pedálokkal, illetve kiterjedt MIDI lehetőségeinek köszönhetően live act setup-ba is könnyedén illeszthető.   

A BOSS legfejlettebb Loop Station-je!

Az RC-505 a legtöbb sávot felvenni, és egyszerre egymástól függetlenül paraméterezhetően lejátszani képes BOSS Looper, az RC széria fejlődésének jelenlegi csúcsa. Összesen öt sztereó sávot képes rögzíteni, ezek emástól függetlenül dedikált kontrollerekkel vezérelhetők. Minden sávon kézzel kapcsolható Record/Overdub/Play és Stop gombok, és hangerő fader-ek vannak, valós időben keverhetünk. Minden sáv saját playback paraméterrel bír (multi, single, one-shot, reverse, stb.), és tempo szinkronozhatóak!

Három Input, és Három Track effekt

Egyszerre hat dedikált kontrollerrel rendelkező effekt használható. Az input effekt a bemenő jelet valós időben modulálja, ez rögzíthető is természetesen. Ilyen például a mikrofon bemenetre dedikálható ROBOT vagy VOCODER. Másik effekttípus a "track" effekt, ami a lejátszott sávra hívható be, valós idejű processzálásra képesek, DJ és sapler effektek  (pl. VINYL FLICK és a BEAT REPEAT). A hat dedikált effekt gombra tehát három Input effektet, és három Track effektet címezhetünk, ezeket ki- és bekapcsolhatjuk valós időben, és az INPUT FX és TRACK FX kontrollerekkel változtathatunk. A kimenet előtt még egy kompresszor, és egy zengető is elérhető! 

Beépített ritmusok, és frázismemória

Az RC-505-ben úgynevezett frázis memória helyre tárolhatjuk el frázis sáv adatainkat, a különböző lejátszási és effekt beállításokat és egyebeket. Gyakran használt beállítás kombinációkat elmenthetünk User Set-ként is, melyet aztán egyszerűen előhívhatunk, így gyorsan átkonfigurálhatjuk bármelyik frázis memóriát - akár előadás közben is. 85 különféle beépített ritmus Pattern adhat kíséretet a loop felvételhez, köztük több páratlan ütemmutatójú Pattern is. A ritmus sávot rácímezhetjük a hátlap fejhallgató aljzatára, hogy csak ott szólaljon meg a ritmus, ami felvétel közben segít tartani a tempót.

Audio bemenetek és USB

Az RC-505 nem csak asztali looper, hanem USB/AUDIO, és USB/MIDI eszköz is, ASIO driverrel minimális késéssel képes hangkártyaként funkcionálini. Tehát egyidejűleg több bemenetet használhatunk a Looper-hez, és egyszerre több bement jelét tudjuk egyből számítógépünk DAW szoftvere felé küldeni. Van fantom tápost XLR bemenet, mono és sztereo vonal szintű bemenetek (gitár, szintetizátor, egyéb eszköz számára), és kis jack-es sztereó bemenet iPod, iPhone, vagy bárrmilyen kis jack-en audio jelet kiadó szeköz számára. Az USB-n keresztül csatlakozhatunk számítógépre, importálhatunk / exportálhatunk WAV audio frázisokat, archiválhatjuk a teljes memóriát, vagy tölthetünk ezen keresztül mintákat a sampler-be.

 

Looper funkciók saját ízlés szerint

A Boss RC-505 minden loop funkciójának kontrollere testre szabható, hiszen mindenki másképp használja a looperét. 

Mivel a gitáros előadók általában lábkapcsolókhoz szoktak, ezért akár a nyolc loop funkcióból lábkapcsolóval, expression pedállal is működtethetők, beat boxerek, DJ-k akár szoftverből MIDI Control Change üzenetekkel, vagy a front panel áttekinthető kezelőszerveivel. Fontos, hogy az egyes frázismemória tárhelyekre (érthetőbben az elmentett dalokhoz) a teljes kontroller-beállítás is hozzárendelhető, így minden egyes dalhoz teljesen már vezérlőbeállításokat rendelhetünk.

A Boss RC-505 a legokosabb eszköz arra, hogy komplett loop-performanszot tudjunk előadni a laptop, vagy számítógép megkerülésével.

További Információk

Garancia: 1 év
Megjelenés dátuma 2013.06.04.
Beépített hangkártya Támogatott
Boss RC-505
Támogatott platform Windows , Mac
Nettó súly 1.4 kg
Bruttó súly 2 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!