Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: BKEBT

BKE Beat Thang

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

244 000 Ft
Darab

Részletek

A világ első valóban hordozható produkciós állomása: dobgép, szekvenszer és sampler egy dobozban!

A jelenlegi trendektől eltérően nem egy szoftver-MIDI kontroller hibrid megoldással találkozhatunk, hanem egy valóban önálló működésre is képes szerkezettel, ami beépített akkumulátorának köszönhetően mindenféle külső táp nélkül is képes kb. 4 órát működni. Egyszerű kezelhetőségének és rugalmas felhasználásának köszönhetően egyaránt megállja a helyét stúdióban, színpadon, vagy akár utazás közbeni komponálásra.

Teljeskörű produkciós állomás

Egy egyszerű dobgépnél természetesen jóval többről van szó. Beépített effektprocesszorával, 16 sávos szekvenszerével és beépített audio editorának jóvoltából a zeneszerkesztés szinte minden folyamatát lefedi. Samplerként is használható, külső jelforrásból képes sztereó felvételeket készíteni, amit utólag a 3,5” színes LCD kijelzőjén keresztül editálhatunk, mely magában foglalja az egyszerű trimmeléstől kezdve a timestrech és transzponálás lehetőségét is. A hangminták exportálásara és importálásara külső adathordozót is használhatnuk, két SD kártya slot, valamint egy USB foglalat található a hátulján, amire külső HDD-t vagy pendrive-ot csatlakoztathatunk.

Beépített presetek, minták

Kicsomagolás után azonnal számtalan hangminta, dob kit és pattern áll rendelkezésre, melyeket szabadon átszerkeszthetünk vagy rögtön használatba is állíthatunk. Ha saját hangmintákat szeretnénk használni, azokat pendrive-on vagy SD kártyán keresztül tölthetünk be a legkönnyebben. A Beat Than Virtual szoftverrel akár a számítógépünken összeállíthatjuk a megfelelő dobkitünket, editált mintáinkat.

Szekvenszer

16 sávon dolgozhatunk egy pattern-en belül, melyek mindegyikéhez külön dob kit-et használhatunk. a minták, amennyiben hangszerszerűen szeretnénk játszani rajta, kromatikus skála szerint szétoszthatóak a kívánt padokra. Minden sávnak külön-külön állítható a kvantálása, swing, hosszúság, PPQ felbontás. A patternek hossza akár 200BAR is lehet, a szekvenszer felbontása 24-960PPQ felbontás között változtatható.

Ütőfelület

A korai samplerekből megismert dobpadok rendkívül kényelmes játékot tesznek lehetővé. A leütésérzékenység karakterisztikája tetszőlegesen állítható, de szükség esetén akár ki is lehet kapcsolni. 

Effekt szekció

Több send effekt is használható egyidőben, melyek között szerepel egy “Freak”-re keresztelt multieffekt processzor, mely jellemzően inkább modulációs effekteket tartalmaz. Ezen felül egy zengető és egy delay is megtalálható rajta, ezeknek az aránya hangmintánként/padenként állítható. A master lánc végén EQ és kompresszor segít a végső hangzás csiszolásában. 

Audio editor

Beépített audio editorában a legtöbb funkció megtalálható amire szükségünk lehet. Az editort egyaránt lehet használni a külső forrából készített hangok, mind a Pendrive/SD-ről importált saját minták szerkesztésére. Offline processként timestrech és pitchshift is elérhető, valamint loopok szétvágására AutoChop algoritmus is van benne állítható tresholddal és szűrővel. A minták kromatikus skálára oszthatóak, így a dobsávok felütésén kívül akkordok feljátszára is alkalmasak a padok. 

Hardver

Amint kézbe veszi az ember elsőre szembetűnik a masszív fémház felépítés, egy ilyen célú szerkeszetnél el is lehet várni, hogy bírja a használatot és ne essen szét néhány hét használat után. 3,5”-os színes LCD-je megfelelően képes megjeleníteni mindent, ami a kényelmes használathoz szükséges. A hangminták editálása egyáltalán nem okoz nehézséget, a kijelző felbontása és kontrasztja rendkívül jó.

Specifikáció

 • Preset minták száma: több mint 5000
 • Belső jelfeldolgozás: 44,1kHz/24bit
 • Sampler: 16 és 24 bit
 • RAM: 256MB
 • Külső adathordozó fogadása: 2x SD kártya foglalat + USB aljzat pendrive/HDD fogadására
 • USB: 1x USB A - pendrive, HDD & 1x USB B - számítógéphez való csatlakoztatásra
 • Audio bemenetek száma: 2 - Mic/sztereó vonali XLR/Jack kombinált aljzaton keresztül
 • Audio kimenetek száma: 4 - 2 vonali kimenet és 2 fejhallgató kimenet
 • MIDI kimenet és bemenet
 • Belső akkumulátor, akár 4 órás üzemidővel
 • Rendszerigény: OSX 10.4 vagy Windows XP SP2

További Információk

Garancia: 1 év
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 2.0
Méret (Szé x Ma x Mé) 22cm (8.66 inches) x 7.5cm (2.95 inches) x 29.5cm (11.61 inches)
Nettó súly 2,86kg
Bruttó súly 3kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!