Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: BEHUCG102

Behringer UCG102

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

14 900 Ft
Darab

Részletek

Gitár-USB interfész - élethű hangzás és azonnali rögzítés erősítő nélkül iOS/Mac/PC platformokon

A gitár az egyik legidőtállóbb hangszer a populáris zenében - rögzítése azonban nem egyszerű feladat: kiváló minőségű erősítőre van szükségünk, megfelelő mikrofonokra, akusztikai környezetre, ráadásul sokszor akkor adja a legjobb a legjobb hangzást, mikor hangereje már messze meghaladja azt a szintet, mely otthon, vagy akár stúdióban is elviselhető.

Az UCG102 egy kompakt eszköz, mely segítségével azonnal csatlakoztathatjuk gitárunkat számítógépünkhöz szokásos jack-jack kábelünket használva, majd szabadon választhatunk a legendás erőstők és effektek modellezései közül - továbbá rögzíthetjük is egy gombnyomásra. A sztereó fejhallgató kimenet segítségével pedig megfelelő monitorozási lehetőséget biztosít számunkra - akár direct monitoring funkcióval, így a gyakorta előforduló késés (latency) nem zavarja meg előadásunkat.

Ingyenes szoftverek - Digitális munkaállomás és Native Instruments "AC Box Guitar Combo"

Az UCG102 teljes kapacitásának kihasználásához természetesen felvevő és editáló-szoftver szükséges - ezért a Behringer összegyűjtötte ezeket egy helyre, ahonnan ingyenesen hozzáférhetők: az Audacity segítségével könnyedén felvehetünk és szerkeszthetünk és kiexportálhatunk hangsávokat, Windows és Mac rendszeren. 

Szintén mellékelt még a Traction, mely az egyik legkönnyebben kezelhető DAW - zeneszerzésre, felvételre, editálásra és mixelésre. Az szükséges funkciók mellett még lehetőségünk nyílik automatizálni a dinamikát, végtelen számú sávokat létrehozni, MIDI-t rögzíteni, VST és AU plug-in-okat használni.

A jó gitárhangzáshoz elengedhetetlen egy megfelelő erősítő emuláció - az UCG102 megvásárlásával megkapjuk a Native Instruments "AC Box Guitar Combo" szoftverét, mely az 1960-as évek ikonikus erősítőinek hangzását teszi elérhetővé számítógépünkön, valamint tartalmaz minden olyan kiegészítőt, mely szükséges a mindennapi használathoz - hangoló, metronóm, zengető és effekt pedálok.

További Információk

Garancia: 2 év
Támogatott platform Windows , Mac, iPhone, iPad
Interfész típusa USB 2.0
Analóg bemenetek
Behringer UCG102
1
Analóg kimenetek
Behringer UCG102
Nincs
Mikrofon bemenetek
Behringer UCG102
Nincs
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 48kHz
Max. Mintavételi bitmélység 16 bit
Bus Powered
Behringer UCG102
Igen
Behringer UCG102
Word Clock Nem
Nettó súly 0.09 kg
Bruttó súly 0.5 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!