Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: BEHQ802USB

Behringer Q802USB

23 900 Ft
Darab

Részletek

8 csatornás 2-Bus keverő - XENYX Mikrofon előerősítő és British EQ

A Behringer Q802USB keverő segítségével könnyedén kezelhetünk  bemeneti csatornát - két mono-t és három sztereót. A XENYX mikrofon előerősítők és a 3-sávos EQ remek minőséget biztosít mikrofonjainknak, alacsony zajszint mellett, valamint elérhető +48V fantom táp, kondenzátor mikrofonokhoz. A One-Knob Compressor révén még nagyobb kontrollt nyerünk a nagy dinamikájú jelek fölött.

A Control Room kimenetek segítségével különböző monitorozási lehetőségeket biztosíthatunk elő szituációkban, valamint az FX send és két return  segítségével könnyedén meghajthatunk külső effektprocesszorokat.

Az RCA bemenetekkel könnyedén csatlakoztathatunk lejátszó-eszközöket, valamint az RCA kimenet segítségével villámgyorsan kapcsolatot létesíthetünk felvevő készülékünkkel

Beépített kompresszió a dinamikai tartomány uralására

A kompresszió segítségével könnyedén uralhatjuk mono bementeink dinamikai tartományát, így biztosítva, hogy mixünk mentes legyen torzításoktól, valamint megfelelően megszólalhasson a kezelt jel a többihez képest. Az egyszerű, egy-potméteres kialakítás révén villámgyorsan állíthatunk rajta, megkönnyítve helyzetünket az élő szituációkban.

Felvételi lehetőség

A Q802USB segítségével csupán egy számítógépre van szükségünk, hogy felvételeket készítsünk - a beépített USB interfész segítségével nem csupán rögzíthetünk keverőnkkel, hanem hangkártyaként lejátszáshoz is használhatjuk.


További Információk

Garancia: 2 év
Csatornák száma 8
Mikrofon bemenetek
Behringer Q802USB
2
Mono bemenetek száma 2
Sztereó bemenetek száma 3
AUX csatornák száma 1
Buszok száma 2
Beépített effektprocesszor Nem
Audio csatlakozás Támogatott
Behringer Q802USB
Nettó súly 1.36 kg
Bruttó súly 1.81 kg
Rendezés: DESC
Kellemes csalódás GUNreal véleménye
Ár / érték
Minőség
Szkeptikus voltam a Xenyx Q802USB-vel kapcsolatban, de kellemesen csalódtam benne. Ár/érték arányban nagyon jó. Csinálja amit kell. Stabilan viszi a két mikrofont (XLR, Phantom 48V és anélkül is), nem melegszik, nem hagy ki, késleltetés nélküli. A hangminőség jó, nincs előfilterezve (ezért esetenként kell zajküszöböt állítani mikrofonra: -25-30dB). Szépen kezeli a bemeneteket. Nálam PC-n fut USB eszközként mint keverő és hangkártya (Soundcraft F1 14/2 van bekötve, illetve egy mp3 lejátszó). Gondolom ez már második generációs Berhinger, úgyhogy az összes gyerekbetegségtől mentes. (Elküldve 2018. november 16.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(2 volt 2 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!