Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: BEHAMP800

Behringer AMP800

19 900 Ft
Darab

Részletek

Kompakt választás 8 fejhallgató ellátásához

Amennyiben több mint egy zenész számára kívánunk lehallgatást biztosítani az AMP800 idális választás lehet számunkra. A kompakt és rugalmas fejhallgató erőstő 8 fejhallgatót képes üzemeltetni két különböző sztereó mixről.

Az AMP800 4 teljesen független nagyteljesítményű sztereó erősítőt tartalmaz, melyek mindegyikéhez két kimenet tartozik. A Phones Level és a 6-digit LED kimeneti jelszint indikátor segítségével könnyen és pontosan állíthatjuk be a kívánt monitorozási szintet. A 2 db szimmetrikus sztereó bemenet függelen Level és Balance lehetőségekkel küldhetők tovább választhatóan a 4 fejhallgató erősítő-szekcióra.

Amennyiben több mint 8 hallgatót kell kiszolgálnunk, a Link Out A segítségével további AMP800-at köthetünk sorba. A hosszútávú használhatóság garantált a minőségi potméterekkel és kapcsolókkal, valamint az alacsony zajszintű erősítőt kiemelkedő hangminőséget biztosítanak. 


További Információk

Garancia: 2 év
Bruttó súly 0.91 kg
Rendezés: DESC
Jól használható KMG véleménye
Ár / érték
Minőség
A Behringer cég fülhallgató erősítőjére azért volt szükség, hogy a próbákon mindenki magának beállíthassa a hangerőt a fülhallgatójába és így ne kelljen a hangszórók irgalmatlan
hangerejével küzdenie a zenekar tagjainak.
A mindenki más fülest használt én csak a sajátomról tudok nyilatkozni. Az megszólalt úgy ahogyan egy próbán azt elvárja az ember.
Az egyszerű, könnyű műanyag doboz és a nyákra forrasztott, de a házhoz már nem rögzített potméterek lesznek a gyenge pontjai. Vigyázni fogunk rá és akkor remélem sokáig tudjuk használni hiba mentesen.

üdv.:KMG (Elküldve 2019. augusztus 13.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!