Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: AV-ARTDOCK

Avid Dock Control Surface

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

446 900 Ft
Darab

Részletek

Control Pro Tools instantly with your fingers

A keverés gyakorta nehézkes feladat tud lenni csupán egérrel és billentyűzettel, touchscreen használata során pedig könnyen elveszik a pontos kontroll érzete. A Dock Control által nyújtott rendszerek: érintőképernyő, fader, potmeter és kapcsolók kombinációjával jelentős szintbeli ugrás érhető el mind kényelem, mind precizitás és sebesség terén. Az ergonomikus kialakítás hozzájárul ahhoz, hogy gyorsan elsajátítsuk és reflex-szerűen hajtsuk végre az általunk kívánt módosításokat.

Kreatív munkamenet

A Pro Tools Dock Control segítségével nem kell magunkat egy applikációra korlátoznunk - többféle szoftveres eszközzel dolgozhatunk egyidőben - így nem kell időt veszítenünk a projektek átvitelével.

Magas szintű integráció

A Dock Control a lehető legszorosabb együttműködésre képes a Pro Tools és Pro Tools | HD szofverekkel - ezek mellett Logic Proc X, Cubase és más UECON támogatással ellátott DAW-okkal is kiválóan működik - automatikusan az épp használt alkalmazás irányítását veszi át.

Nincs még olyan vezérlő, mely ilyen hatékonyságú integrációt és rugalmasságot ajánlana - az iPad-re ingyenes elérhető Pro Tools | Control applikációval gyorsbillentyűket, ikonokat, EQ-és dinamika szabályzó eszközöket, vagy egyéb nekünk tetsző paramétereket gombnyomásra érhetünk el, kényelmesebbé, gyorsabbá és prezízebbé téve mixing munkálatainkat.

További Információk

Garancia: 2 év
Interfész típusa Soundgrid
Transzport gombok Nem
Jog kerék Igen
Joystick Nem
Expression pedál bementek
Avid Dock Control Surface
1
Méret (Szé x Ma x Mé) 352 x 359 x 138 mm
Nettó súly 1.9 kg
Bruttó súly 4.5 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!