Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: AV-ARTCONTROL

Avid Control

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

599 900 Ft
Darab

Részletek

Teljes irányítás a DAW fölött

Az Avid Artist Control DAW-vezérlő egyesíti a motorizált faderek funkcionalitását, a programozható potméterekkel és gombokkal, valamint egy hihetlenül rugalmas érintőkijelzős-interfésszel, hogy a lehető legnagyobb kontrollt érhessük el DAW-unk fölött. Stúdiónk "központi idegrendszereként" tervezve, az Artist Control kényelmesen elfér a monitorunk és a billentyűzetünk között. Nagyfelbontású érintőkijelzőjével könnyedén elérünk bármilyen funkciót, 4 motorizált, érintés-érzékeny faderével, 12 smart-key és 8 programozható potméterével az egyik legerőteljesebb DAW-kontroller, melyet könnyedén igényeinkre szabhatunk.

A 800 x 480 pixeles érintőkijelző a project legfontosabb információit közvetíti - név/sorszám, metering (mono-tól egészen 5.1 rendszerekig) fader/pan értékek, automatizációs módot, stb. Segítségével pillanatokat alatt elérhetjük valamennyi plug-in és EQ paramétert, felállíthatunk macro-jelzőket bármely funkcióhoz.

Az Artist Control Smart Key billentyűit beállíthatjuk úgy, hogy egy gombnyomásra elérjük a billentyű-kombinációkat, komplex egyéni macro-kat. Az érintés-érzékeny potméterek segítségével direkt módon vezérelhetjük pan, gain és egyéb értékeket, valamint lenyomáskor változtathatjuk a hozzárendelt paraméterezést. A kiváló minőségű ALPS 100mm faderek pontos és kényelmes mix-elés biztosítanak - érintésre a fader automatikusan kiválasztja a hozzá rendelt csatornát.

A tartozék Studio Monitor Express szoftver segítségével az Artis Control-t használhatjuk professzionális monitor-vezérlőként is (sztereótól egészen 5.1 rendszerekig). Application és Workstation Change funkciója révén pillanatok alatt válthatunk többféle munkaállomás között.

További Információk

Garancia: 2 év
Interfész típusa Soundgrid
Transzport gombok Nem
Jog kerék Igen
Joystick Nem
Expression pedál bementek
Avid Control
1
Méret (Szé x Ma x Mé) 508 x 241 x 30 mm
Nettó súly 2.5 kg
Bruttó súly 4.5 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!