Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: AU-SONO

Audient Sono

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

109 000 Ft
Darab

Részletek

Egy hangkártya, kifejezetten gitárosok számára

Az Audient Sono a lehető legkényelmesebb felvételi lehetőséget kínálja gitárosok számára: lényegében egy 2 csatornás audio interfész, az Audienttől megszokott kivételes minőségben, de számos más funkcióval rendelkezik, mely igazán nagy megfejtés abban az esetben, ha direktben szeretnénk gitárt rögzíteni.

A Sonoban egy 12AX7 elektroncsövet használó előerősítő található, valamint egy 3 sávos analóg EQ, melyek már önmagukban jelentősen közelebbé hozzák a száraz jelet ahhoz, amit megszoktunk az erősítők esetében. Azonban, hogy teljes legyen az eredmény, egy DSP-s erősítő-és ládaszimuláció is rendelkezünkre áll, melyek közel 0ms késéssel képesek még élettel telibbé tenni a végeredményt.

12AX7 csöves preamp és Two Notes erősítő szimuláció

A 12AX7 talán az egyik legismertebb előfokcső - rendkívül rugalmas és zenei: képes lágy, tiszta hangszínekre, de ha arra van szükségünk, szépen torzításba hajthatjuk. Az eredmény további finomításáért a 3-sávos analóg EQ felel, míg a végső simításokat a Two Notes által készített DSP-s erősítő-és ládaszimulációval végezhetjük el. Kiválaszthatjuk kedvenc erősítőnket, ládánkat (legyen az Marshall, Fender, Ampeg, és még számos más), majd beállíthatjuk, milyen mikrofonnal, milyen pozícionálással, milyen akusztikai térben szeretnénk megszólalni. Ráadásul mindezt késés nélkül, továbbá 3 kedvenc beállításunkat pedig presetként menthetjük és előhívhatjuk bármikor, laptop használata nélkül is!

Amennyiben azonban nem mondanánk le erősítő használatáról, a Sono kiválóan használható reampolásra is: rögzíthetjük a tiszta jelet, majd külön eszköz nélkül küldhetjük tovább az erősítő felé, mikor a végleges hangzást szeretnénk újravenni.

A-osztályú mikrofon előerősítők

A Sonoban a csöves preampos DI bemeneten túl két A-osztályú mikrofon előerősítőt is találhatunk, mely megegyezik a nagyformátú pultokéval. Ez a két tényező kombinálva a kiváló minőségű 24-bit/96kHz felbontású konverzióval, páratlan minőségű felvételeket eredményez.

Teljeskörű hangkártya

A Sono 2 analóg bemenetén túl tovább bővíthető ADAT-on keresztül további 8 csatornával, így egy ADAT-os preamp segítségével akár egy egész zenekart is rögzíthetünk.

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac, Linux
Interfész típusa USB 2.0
Analóg bemenetek
Audient Sono
2
Analóg kimenetek
Audient Sono
2
Mikrofon bemenetek
Audient Sono
2
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Monitoringhoz és szoftverhez
Audient Sono
Digitális bemenet ADAT
Audient Sono
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 96kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Audient Sono
Igen
Audient Sono
Word Clock Nem
Nettó súly 1.81 kg
Bruttó súly 2 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!