Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). JELENLEG ZÁRVA TART!
Ügyfélszolgálat: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: AU-ID22

Audient iD22

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

128 900 Ft
Darab

Részletek

A nagyformátumú pultok hangminősége és kényelme

Az Audient iD22 audio interfész kompakt méretben hozza vissza a nagyformátumú Audient pultok minőségét. JFET DI bemenet, a konzolokból származó mikrofon előerősítő, kiváló konverterek, valamint a "ScrollControl" technológia, személyre szabható funckiógombok, 2 send-return mind hozzájárul ahhoz, hogy ne csak jó minőségben, de gördülékenyen és kényelmesen tudjunk alkotni, rögzíteni, használjunk PC vagy OSX rendszert.

A 2 analóg be-és 4 kimeneten, valamint a külön címezhető fejhallgató kimeneten túl az iD22 képes lekövetni bővülő igényeinket: amennyiben több bemenetre lenne szükségünk, az ADAT illetve S/PDIF optikai csatlakozón keresztül egészen 10 in-és 12 outputig tudjuk bővíteni.

Amennyiben már ekkora rendszerben gondolkodunk, a késés nélküli monitorozás és routolás korántsem könnyű feladat - az iD22 ezt a problémát a beépített DSP-vel oldja meg, mely által a szoftveres felületen gyorsan, egyszerűen és szabadon megadhatjuk az általunk kívánt routing paramétereket. A DSP-nk hála ez szinte 0ms alatt megy végbe, így precízen monitorozhatunk igényünk szerint.

JFET DI és A osztályú mikrofon előerősítő

Az iD22 JFET DI bemenetet kapott, mely a klasszikus csöves erősítők bemeneti szekcióját imitálja, de azóta lényegében saját "jogot" szerzett magának. A JFET áramkör előnye, hogy a felharmonikus szegény forrásoknak (mint az elektromos gitárok, baszusgitárok) gazdagítja a felharmonikusait, így jóval könnyebben érvényesülhetnek a mixben.

A DI bemeneten túl az iD22-ben két A-osztályú mikrofon előerősítőt is találhatunk, mely megegyezik a nagyformátú pultokéval. Ez a két tényező kombinálva a kiváló minőségű 24-bit/96kHz felbontású konverzióval, páratlan minőségű felvételeket eredményez.

Virtuális görgő a paraméterek gyors és pontos kezelésére

Csupán egy gombnyomás és az iD22 hangerő encoder-e egy virtuális görgövé változik, hála a "ScrollControl" technológiában. Lényegeben a DAW-unkban bármilyen paramétert azonnal kezelhetünk, mely fölé az egéret visszük.

Azon túl, hogy a két mikrofon bemeneten minden megtalálható, mely a nagy pultok és professzionális preampok tartozéka (+48V, fázis fordítás, mélyvágás, -10dB csillapítás), három programozható funkciógomb érhető el, melyet a legtöbbet használt funkcióknak rendelhetünk, legyen az mono, polarity, dim, cut, speaker select, talkback & cue mix monitoring.

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac, iPhone, iPad
Interfész típusa USB 2.0
Analóg bemenetek
Audient iD22
2
Analóg kimenetek
Audient iD22
4
Mikrofon bemenetek
Audient iD22
2
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Monitoringhoz
Audient iD22
Digitális bemenet S/PDIF (Optikai Toslink)
Audient iD22
ADAT
Audient iD22
Digitális Kimenet S/PDIF (Optikai Toslink)
Audient iD22
ADAT
Audient iD22
Max. Mintavételi frekvencia 96kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Audient iD22
Nem. A tápegység tartozéka
Audient iD22
Word Clock Nem
Nettó súly 1.5 kg
Bruttó súly 2 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!