Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ART532001

Arturia RackBrute 6u

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 129 900 Ft

Akciós ár: 117 900 Ft

Darab

Részletek

Kinyílik a világ

Az Arturia Rackbrute 3U és 6U termékek a Minibrute 2 és Minibrute 2s szintetizátorok kiegészítői, de teljes értékű Eurorack szintetizátor háznak is tökéletesek. 

A rendszerhez hozzáadva annak lehetőségei éktelen módon kibővülnek, hiszen minden modul új hangzást, vagy új funkciót ad a rendszerhez. Oberheim szűrő kell, vagy Moog oszcillátor? Esetleg LFO-k, burkolók, vagy modulálható effektprocesszor illik legjobban a stílusodhoz? Minden lehetséges, most valóban és tényleg nincsenek határok.

Tesók

A Rackbrute két változatban jelenik meg, az 1 soros 3U változat és a 2 soros 6U változatban. Mindkettő 88HP széles, ha benne van a power panel, akkor 83HP marad tisztán soronként. A házban akár 20 modul is beköthető. A táp adatai: a +12 voltos buszon 1600mA, a -12 voltos buszon 1600mA, 900mA jut a +5 voltra, és 5HP széles.

Mindenre készen

A különféle házaknak sokféle ergonómiáját ismerjük, és ezek más-más szituációkra alkalmasak. A Rackbrute egyik nagyszerűsége az, hogy álló, desktop, vagy ferde módban is használható. A ház nagyon okosan összecsukható szállításra alkalmas pozícióba, és rendkívül tartós anyagokból készül. Az állványzat fogóként és csúszásgátlós talpként egyaránt funkcionál.

Ha áram van, minden van

A Eurorack házaknál nem lényegtelen kicsit sem a tápegység. A Rackbrute etekintetben is kitűnően teljesít: van benne a +/- 12 volt mellett t volt is, és 1600mA-t ad le, ami mindenre elgendő ebben a méretben.


Figyelem: a Rackbrute 3U és 6U termékek esetében a reklámfotókon szereplő egyéb termékek (eurorack modulok ill. a Minibrute 2, 2s szintetizátorok) csak a szemléltetést szolgálják. A termék egy üres ház a szükséges tápegységgel és csatlakozókkal.

Arturia MiniBrute 2 + Rackbrute

További Információk

Garancia: 3 év
Kategória Ház
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!