Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ART240101_Down

Arturia Pigments (letölthető verzió)

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 64 900 Ft

Akciós ár: 47 900 Ft

Darab

Részletek

Túl az emulációkon

A Pigments az Artuira legfrissebb szoftveres hangszere, mely több mint 20 évnyi emuláció után arra hovatott, hogy megvalósítson egy teljesen egyedi, igazán "Arturiás" szoftver-szintetizátort. A cél megvalósításához két alapra helyezték a koncepciót: wavetable-szintézis, melyet egy felület alá hoztak az eddigi tapasztalatokon alapuló virtuál-analóg technológiával. Ennek köszönhetően kivételes hangképzési lehetőségek állnak rendelkezésünkre, mialatt a Pigments megőrzi azt a lehetőséget is, hogy klasszikus hangzásokat állítsunk elő segítségével.

Kettős sound-engine

A már említett wavetable-motor a fő kiindulási pont a Pigments esetében: a megadott hullámokon túl saját mintákat is importálhatunk, valamint morph-olhatjuk azokat. A további beállításokat pedig nagymértékben segíti a látványos grafikus megjelenítés. Amennyiben azonban klasszikus hullámformákat szeretnénk használni, egy virtuál-analóg motor áll rendelkezésünkbe, melyek jóval életszerűbb eredményt hoznak, mint egy statikus minta.

Klasszikus és modern szűrők

A következő lépcső a szűrők: rendelkezésünkre állnak a már V Collection-ből ismert virtuál-analóg szűrők, melyek életet, vastag hangzást képesek kölcsönözni a még nyers jelnek, de használhatunk olyan modern típusokat is, mint a "surgeon" vagy comb. Ráadásul szabadon dönthetünk hogy párhuzamosan vagy sorosan szeretnénk kötni a filtereket.

Rugalmas FX rendszer

Ezen túl egy erős FX rendszer áll még rendelekezésünkre, melynél 13 különböző effekt közül választhatunk (pl: wavefolder, overdrive, parametric EQ, delayt), továbbá ezek minden paraméterét modulálhatjuk.

Az alapvető hangszínezési lehetőségeket túl számtalan trükköt tartogat még a tarsolyában, melyek mind új és friss megoldásokat eredményeznek: kvantált pitch moduláció komplex melodikus témákért, unison és akkord módok, random generátorok, poliritmikus szekvencer, csak hogy párat említsünk - mindeképp új és friss megoldásokat kínál.

További Információk

Garancia: 0
Szoftver kategória Hangszer plug-in
Támogatott formátumok VST
Támogatott platform Windows , Mac
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!