Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ART240101_Down

Arturia Pigments 2 (letölthető verzió)

Normál Ár: 72 900 Ft

Akciós ár: 64 900 Ft

Darab

Részletek

Túl az emulációkon

Az elmúlt évek egyik legnagyobb slágere a szoftveres szintetizátorok terén egyértelműen az X-Fer Serum - amennyiben valami hasonló jellegűre vágysz, de mégsem volt a Serum elég intuitív számodra, akkor az Arturia Pigments 2 az, amit keresel!

A Pigments koncepciója két alapon áll: wavetable-szintézis, melyet egy felület alá hoztak az eddigi tapasztalatokon alapuló virtuál-analóg technológiával. Ennek köszönhetően kivételes hangképzési lehetőségek állnak rendelkezésünkre, mialatt a Pigments megőrzi azt a lehetőséget is, hogy klasszikus hangzásokat állítsunk elő segítségével. A Pigments 2 ezt a megkezdett utat folytatja, számos új funkcióval kiegészítve, hogy még elképesztőbb hangzásokat alkoss játszi könnyedséggel!

Kettős sound-engine

A már említett wavetable-motor a fő kiindulási pont a Pigments 2 esetében: a megadott hullámokon túl saját mintákat is importálhatunk, valamint morph-olhatjuk azokat. A további beállításokat pedig nagymértékben segíti a látványos grafikus megjelenítés. Amennyiben azonban klasszikus hullámformákat szeretnénk használni, egy virtuál-analóg motor áll rendelkezésünkbe, melyek jóval életszerűbb eredményt hoznak, mint egy statikus minta.

Klasszikus és modern szűrők

A következő lépcső a szűrők: rendelkezésünkre állnak a már V Collection-ből ismert virtuál-analóg szűrők, melyek életet, vastag hangzást képesek kölcsönözni a még nyers jelnek, de használhatunk olyan modern típusokat is, mint a "surgeon" vagy comb. Ráadásul szabadon dönthetünk hogy párhuzamosan vagy sorosan szeretnénk kötni a filtereket.

Rugalmas FX rendszer

Ezen túl egy erős FX rendszer áll még rendelekezésünkre, melynél 13 különböző effekt közül választhatunk (pl: wavefolder, overdrive, parametric EQ, delayt), továbbá ezek minden paraméterét modulálhatjuk.

Az alapvető hangszínezési lehetőségeket túl számtalan trükköt tartogat még a tarsolyában, melyek mind új és friss megoldásokat eredményeznek: kvantált pitch moduláció komplex melodikus témákért, unison és akkord módok, random generátorok, poliritmikus szekvencer, csak hogy párat említsünk - mindeképp új és friss megoldásokat kínál.

Új Sample Engine

Nem csak több száz mintából választhatunk, de a sajátokat is importálhatjuk a 6 slot valamelyikébe, melyet a 6 különböző playback mód segítségével tudunk még izgalmasabbá tenni. Loopolhatjuk, editálhatjuk, továbbá a modulációval is elláthatjuk, hogy igazán mozgalmas hangképeket alkothassunk.

Új Granular Mode

A mintákból egy gombnyomással granular szintézist hozhatunk létre, ahol tovább játszhatunk a density, envelope, size paraméterekkel, de a kísérletezés kedvéért randomizálhajtuk is!

Megújított Sequencer

A Pigments 2 szekvencere immáron képes nem destruktív módon randomizálni - mindig megmarad a lehetőségünk, hogy visszatérjük az eredetihez, mely nem csupán számírásnál hasznos, de élő fellépéseknél, improvizálgatásoknál remek szolgálatot tehet.

Új Buchla Easel low pass gate és tape echo

A Pigments 2 immáron a Buchla Easel low pass gate ikonikus hangzású filterével is rendelkezik, továbbá egy klasszikus, koszosan szaturálgató szalagos echo emulációval is megúsztathatjuk a témákat.

 

További Információk

Garancia: 0
Szoftver kategória Hangszer plug-in
Támogatott formátumok VST
Támogatott platform Windows , Mac
Rendezés: DESC
Nagyon jó Sz. Ede véleménye
Ár / érték
Minőség
Egy kitűnő plugin remek áron (Elküldve 2019. szeptember 14.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!