Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ART240101_Down

Arturia Pigments (letölthető verzió)

Normál Ár: 64 900 Ft

Akciós ár: 47 900 Ft

Darab

Részletek

Túl az emulációkon

A Pigments az Artuira legfrissebb szoftveres hangszere, mely több mint 20 évnyi emuláció után arra hovatott, hogy megvalósítson egy teljesen egyedi, igazán "Arturiás" szoftver-szintetizátort. A cél megvalósításához két alapra helyezték a koncepciót: wavetable-szintézis, melyet egy felület alá hoztak az eddigi tapasztalatokon alapuló virtuál-analóg technológiával. Ennek köszönhetően kivételes hangképzési lehetőségek állnak rendelkezésünkre, mialatt a Pigments megőrzi azt a lehetőséget is, hogy klasszikus hangzásokat állítsunk elő segítségével.

Kettős sound-engine

A már említett wavetable-motor a fő kiindulási pont a Pigments esetében: a megadott hullámokon túl saját mintákat is importálhatunk, valamint morph-olhatjuk azokat. A további beállításokat pedig nagymértékben segíti a látványos grafikus megjelenítés. Amennyiben azonban klasszikus hullámformákat szeretnénk használni, egy virtuál-analóg motor áll rendelkezésünkbe, melyek jóval életszerűbb eredményt hoznak, mint egy statikus minta.

Klasszikus és modern szűrők

A következő lépcső a szűrők: rendelkezésünkre állnak a már V Collection-ből ismert virtuál-analóg szűrők, melyek életet, vastag hangzást képesek kölcsönözni a még nyers jelnek, de használhatunk olyan modern típusokat is, mint a "surgeon" vagy comb. Ráadásul szabadon dönthetünk hogy párhuzamosan vagy sorosan szeretnénk kötni a filtereket.

Rugalmas FX rendszer

Ezen túl egy erős FX rendszer áll még rendelekezésünkre, melynél 13 különböző effekt közül választhatunk (pl: wavefolder, overdrive, parametric EQ, delayt), továbbá ezek minden paraméterét modulálhatjuk.

Az alapvető hangszínezési lehetőségeket túl számtalan trükköt tartogat még a tarsolyában, melyek mind új és friss megoldásokat eredményeznek: kvantált pitch moduláció komplex melodikus témákért, unison és akkord módok, random generátorok, poliritmikus szekvencer, csak hogy párat említsünk - mindeképp új és friss megoldásokat kínál.

További Információk

Garancia: 0
Szoftver kategória Hangszer plug-in
Támogatott formátumok VST
Támogatott platform Windows , Mac
Rendezés: DESC
Nagyon jó Sz. Ede véleménye
Ár / érték
Minőség
Egy kitűnő plugin remek áron (Elküldve 2019. szeptember 14.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!