Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ART570102

Arturia MicroFreak Vocoder Edition

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 124 900 Ft

Akciós ár: 117 900 Ft

Darab

Részletek

Új funkció, új megjelenés!
A MicroFreak Vocoder Edition egy limitált szériás kiadása az Arturia MicroFreak-nek, mely az új Frimware-t tartalmazza, ami lehetővé teszi az amúgy is rendkívül sokoldalú hangszer vocoder-ként való használatát. Ennek mintegy megünneplésére az Artuira egyedi megjelenésű szériát adott ki, mely tartalmazza a vocoder használatához szükséges TRRS csatlakozós gégecsöves mikrofont. A korábbi MicroFreak tulajdonosok a Firmware frissítését követően egy megfelelő átalakítóval maguk is ki tudják aknázni az új lehetőségeket.

Oszcillátor
A szintetizátor oszcillátora digitális, összesen 14 mód közül választhatunk, melyekből 8 a nyílt-forráskódú Mutable Instruments Plates eurorack moduljából származik. Minden oszcillátor módnak 4 dedikált paramétere van, így rendkívül széles palettáját lehet a hangoknak előállítani. Monofón mellett 4 hangig parafón működésre is képes, így alkalmas pad-ok, chord jellegű hangszínek megszólaltatására is. A lehetséges oszcillátor típusok: BasicWaves, SuperWave, Harmo, Karlpus Strong, Wavetable, VA, Waveshaper, FM, Grain, Chords, Speech, Modal, Noise, Vocoder.

Szűrő
Az oszcillátor kivételével a jelút többi része már analóg. A MicroFreak szűrőjének alapja a legendás 12dB/oktáv meredekségű Oberheim SEM filter, mely LP, BP és HP módban is használható. Az eredeti SEM szűrőtől eltérően ez képes magasabb rezonancián öngerjedésre.

Moduláció
Az oszcillátor szekció sokoldalúságán túl a hangszer másik fő ereje a modulációs mátrix nyújtotta lehetőségek. 5 modulációs forrásunkat 7 különböző paraméterhez rendelhetjük, melyből 3-at teszőlegesen válaszhatunk ki, így igazán organikus hangszínek készíthetőek vele.

Burkológörbék és LFO
Burkolóból rögtön kettőt is kapunk, melyből az egyik ciklikus módba is kapcsolható, a másik klasszikus ADSR. A LFO több különböző hullámformával bír és akár szinkronizálható is.

Memória
Összesen 192 presetet is tárolhatunk benne, melyek közül az első 128 gyárilag fel is lett töltve különféle hangszínekkel. Minden hangszín két patternt tud tárolni, valamint négy automatizációt.

Arpeggiator/szekvenszer
A 64 lépéses step szekvenszert megfejelték egy érdekes véletlen generátorral, mely a szekvenciában lévő hangokra és azoka hosszára is alkalmazható. A szekvenszer presetenként 2 pattern-t képes tárolni, valamint 4 automatizációt rögzíthetünk benne.

Billentyűzet
Bár így hívjuk, nem a klasszikus értelemben vett billentyűzettel rendelkezik. A billentyűk nyomtatott áramköri lapon lettek kialakítva, így rendkívül gyors játékra képes, valamint a polifónikus Aftertouch-csal nagyon kifejezően játszhatunk rajta.

Csatlakozások
A külvilággal több csatlakozón keresztül kommunikálhat. A hátulján megtalálható CV/Gate/Pressure kimenetekkel tetszőleges külső szintetizátorunkat is meghajthatjuk a billentyűzetével vagy a szekvenszerrel. A MIDI csatlakozók a most divatossá vált 3,5mm-es kisjack-en keresztül érhetőek el. Bár tápegység jár hozzá, a szinti áramfelvétele elég alacsony ahhoz, hogy az USB csatlakozóján keresztül is képes működni. USB MIDI funkciót is kapott, így közvetlenül számítógépre is dugható.

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 25
Billentyűk mérete Mini
Billentyű mechanika Multi-touch
Aftertouch érzékenység
Arturia MicroFreak Vocoder Edition
Polifón
Arturia MicroFreak Vocoder Edition
Hajlítókar Nincs
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 2.0
Szintézis típusok Vocoder, Subtractive, Grain, FM
Polifónia
Arturia MicroFreak Vocoder Edition
1
Multitimbralitás
Arturia MicroFreak Vocoder Edition
Monotimbrális
Analóg kimenetek
Arturia MicroFreak Vocoder Edition
1
Szekvenszer MIDI
Audio továbbítása USB-n keresztül
Arturia MicroFreak Vocoder Edition
Nem
Expression pedál bementek
Arturia MicroFreak Vocoder Edition
Nincs
Bus Powered
Arturia MicroFreak Vocoder Edition
Igen
Arturia MicroFreak Vocoder Edition
Elemes működés Nem
Tartozékok Tápegység
Méret (Szé x Ma x Mé) 311 x 233 x 55mm
Nettó súly 1kg
Megjelenés dátuma 2019.01.24.
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!