Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ART230441B

Arturia Keylab88 B-Stock

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 254 900 Ft

Akciós ár: 209 900 Ft

Részletek

Arturia Keylab 88 - Hibrid szintetizátor: professzionális kalapácsmechanikás midikontroller, és szoftver egyben 

Az Arturia KeyLab 88 egy Fatar (TP 100 LR) aftertouch-os kalapácsmechnanikával szerelt fémházas, masszív, hagyományosan fa oldallapokkal bíró, könnyű, univerzális (!) USB/MIDI eszközként működő profi mesterbillentyűzet, dob pad-ekkel, és elképesztő mennyiségű előlapi kontrollerrel, és csak a prémium kategóriára jellemző hátlapon található kontroller-csatlakozó arzenállal (még breath-controller is van!). Súlya mindössze 13 kilogramm. 

Cikkünket az Arturia Keylab 88-ról itt olvashatja.

A KeyLab 88-hoz egy Analog Lab elnevezésű szoftver jár, ez az Arturia által modellezett klasszikus analóg szintik hangjait felhasználó 5000 gyári presetet tartalmaz, szoftveres felülete teljesen ugyanolyan, mint a KeyLab 88 fizikai kezelői, így elég könnyen lehet valós időben a megfelelő kontrollerekkel beavatkozni a hangszínekbe. A kijelző melletti enkóderrel lehet választani hangszínt is, amelynek neve meg is jelenik a kék háttérvilágításos 32 karakteres LCD kijelzőn. A MIDIControlCenter szoftverrel bármely DAW-hoz, vagy szoftverszintetizátorhoz a kontrollerek szabadon címezhetők.

Az UVI Grand Piano, és a Pianoteq Stage 5 szoftverek modellezett zongorái is ingyenesen letölthetők a csomagban található aktivációs kódok segítségével.  

A 7 oktávos méret lehetővé teszi, hogy a jobbkéz felőli oldalon egy laptop is elférjen, ehhez megfelelő állványt is mellékelnek a KeyLab 88-hoz, valamint a kottatartó (kábelvezető résekkel) alkalmas álló, vagy fektetett pozíciójú iPad tárolására.

A hardver főbb jellemzői: 

  • 32 karakteres LCD kijelző
  • 9 45mm-es fader, 10 switch
  • Pitch Bender, Modulációs kerék, oktávváltó gombok
  • előre felprogramozták az Analog Lab szoftver kezelésére
  • Midi Control Center - szoftver, külső, harmadik gyártó által készített szoftver kontrollereinek címezéséhez
  • 88 lépcsőzetes kalapácsmechanikás, és aftertouch-os teljes méretű billentyű
  • kontrollerek: 2 kapcsolós enkóder, 11 sima enkóder, 9 tolópotméter, 13 switch, 6 transport gomb, modulációs, és pitch kerék, 16 érintés és nyomás érzékeny pad
  • MIDI IN/OUT, USB, Sustain pedál, expression pedál, Aux lábkapcsoló, breath-kontroller
  • almínium - fa borítás
  • Univerzális MIDI eszközként is működik
 

Analog Lab - a Keylab hangja 

Az Analog Lab egy nagyon erőteljes,  analóg szintetizátorok hangjait emuláló szoftver, több mint 5000 előre programozott hangszínnel, az Arturia V-Colletcion 3 válogatásból. Nagyon gyors, hatékony, és széleskörűen paraméterezett szerkesztési funkciói vannak a szoftvernek, a multimódban pedig elképesztően jó hangszínkombinációk hozhatók létre, split és layer funkciókkal.

15 kiváló minőségű effektel gazddagíthatjuk az alaphangzást.

Sound mode - az egyes hangszínek

A szűrőkkel rendelkező keresőben pillanatok alatt megtalálhatóak a keresett hangszínek, soha nem volt még ez ennyire egyszerű, a szoftver kiszolgálja a kreativitást, és a work flow-t.

Ha nem lenne elég az Analog Lab által nyújtott hangszínmennyiség, egyéb más Arturia szoftverekkel is kompatibiis, más szoftverszintetizátorok presetjei is megnyithatók, és editálhatók benne, természetesen ezeket is tudjuk a hardware kontrollerrel vezérelni.

Multi Mód 

Teljesen egyértelmű, és egyszerű módon lehet több hangszínt drag 'n drop módszerrel egymásra rétegezni, és split-elni. Építhetünk például akár CS80 és Oberheim SEM -ből egy nagyon vastag 8 hang polifón pad-et, vagy akár a MiniV basszushangjait is egymásra hívhatjuk, hogy kövér analóg hatású basszusunk legyen. A variációs lehetőségek korlátlanok, plusz még 15 effektel gazdagítható a hangzás.

Az Analog Lab 5000 hangszíne az Arturia Classic Synths and Keyboards csomagból válogatott, a  Mini V, Modular V, CS-80 V, ARP2600 V, Jupiter-8V, Prophet 5, Prophet VS, Oberheim SEM V and Wurlitzer V. szoftverszintetizátorokból.

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 88
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Kalapácsmechanika
Arturia Keylab88 B-Stock
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 1.0
Leütés érzékeny
Arturia Keylab88 B-Stock
Igen
Aftertouch érzékenység
Arturia Keylab88 B-Stock
Igen, monofón
Arturia Keylab88 B-Stock
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Expression pedál bementek
Arturia Keylab88 B-Stock
1
Kapcsoló pedál bemenetek 1
Bus Powered
Arturia Keylab88 B-Stock
Igen
Arturia Keylab88 B-Stock
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 1040 X 332 X 80 mm
Nettó súly -
Bruttó súly -
Megjelenés dátuma 2014.03.14.
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!