Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: ART230431

Arturia Keylab61

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Archív termék

Részletek

Bontott csomagolású, kifogástalan állapotú, garanciális darab! 


Arturia Keylab 61 - Hibrid szintetizátor: kontroller, és szoftver egyben 

Az Arturia egy francia cég, mely a szotverszintetizátorai révén lett világhírű, a legtöbb producer használja innovatív, modern eszközeiket, szoftvereiket.

Az Arturia Keylab 61 egy ötoktávos normál billentyűs professzionális fa oldallapú, fém szerkezetű masszív "kettő az egyben" eszköz: egy kitűnő minőségű, és impozáns MIDI vezérlő, és maga az Analog Lab szoftver, amit egy az egyben kezel. A MIDI kontroller tehát teljeskörűen vezérli a számítógépen futó Analog Lab szoftvert, valóban teljeskörű vezérléssel, és szerkeszthetőséggel a billentyű kezelőfelületéről.

A hardver főbb jellemzői: 

  • 32 karakteres LCD kijelző
  • 9 45mm-es fader, 10 switch
  • Pitch Bender, Modulációs kerék, oktávváltó gombok
  • előre felprogramozták az Analog Lab szoftver kezelésére
  • Midi Control Center - szoftver, külső, harmadik gyártó által készített szoftver kontrollereinek címezéséhez61 billentésérzékeny, és aftertouch-os teljes méretű billentyű, szintetizátormechanika
  • kontrollerek: 2 kapcsolós enkóder, 11 sima enkóder, 9 tolópotméter, 13 switch, 6 transport gomb, modulációs, és pitch kerék, 16 érintés és nyomás érzékeny pad
  • MIDI IN/OUT, USB, Sustain pedál, expression pedál, Aux lábkapcsoló, breath-kontroller
  • almínium - fa borítás
  • Univerzális MIDI eszközként is működik

 

Új Analog Lab 2 szoftver  

Az Analog Lab 2 egy nagyon erőteljes,  analóg szintetizátorok hangjait emuláló szoftver, több mint 5000 előre programozott hangszínnel, az Arturia V-Colletcion 5 válogatásból. A korábbiakhoz képest 5 új szintetizátor (Synclavier V, B-3 V (Hammond), Stage-73 V (Rhodes), Farfisa V és Piano V) válogatott hangszíneit is magába foglalja, grafikus felületét, preset hangszíneit, és az audio engine-t újratervezték. Több, mint 5000 kiváló hangszínt tartalmaz. 

Nagyon gyors, hatékony, és széleskörűen paraméterezett szerkesztési funkciói vannak a szoftvernek, a multimódban pedig elképesztően jó hangszínkombinációk hozhatók létre, split és layer funkciókkal.

15 kiváló minőségű effektel gazddagíthatjuk az alaphangzást.

Sound mode - az egyes hangszínek

A szűrőkkel rendelkező keresőben pillanatok alatt megtalálhatóak a keresett hangszínek, soha nem volt még ez ennyire egyszerű, a szoftver kiszolgálja a kreativitást, és a work flow-t.

Ha nem lenne elég az Analog Lab 2 által nyújtott hangszínmennyiség, egyéb más Arturia szoftverekkel is kompatibiis, más szoftverszintetizátorok presetjei is megnyithatók, és editálhatók benne, természetesen ezeket is tudjuk a hardware kontrollerrel vezérelni.

Multi Mód 

Teljesen egyértelmű, és egyszerű módon lehet több hangszínt drag 'n drop módszerrel egymásra rétegezni, és split-elni. Építhetünk például akár CS80 és Oberheim SEM -ből egy nagyon vastag 8 hang polifón pad-et, vagy akár a MiniV basszushangjait is egymásra hívhatjuk, hogy kövér analóg hatású basszusunk legyen. A variációs lehetőségek korlátlanok, plusz még 15 effektel gazdagítható a hangzás.

Az Analog Lab 2 5000 hangszíne az Arturia Classic Synths and Keyboards csomagból válogatott, a  Mini V, Modular V, CS-80 V, ARP2600 V, Jupiter-8V, Prophet 5, Prophet VS, Oberheim SEM V, Wurlitzer V ,Synclavier V, B-3 V (Hammond), Stage-73 V (Rhodes), Farfisa V és Piano V. szoftverszintetizátorokból.

A csomagban az UVI Grand Piano modellezős zongora szoftver, és az Ableton Live Lite szoftver is megtalálható! 

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 61
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Arturia Keylab61
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 1.0
Leütés érzékeny
Arturia Keylab61
Igen
Aftertouch érzékenység
Arturia Keylab61
Igen, monofón
Arturia Keylab61
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Expression pedál bementek
Arturia Keylab61
1
Kapcsoló pedál bemenetek 1
Bus Powered
Arturia Keylab61
Igen
Arturia Keylab61
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 1080 X 332 X 80 mm
Nettó súly 5.8 kg
Bruttó súly 6.4 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!