Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ART230631

Arturia KeyLab mkII 61 Black

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 179 900 Ft

Akciós ár: 158 900 Ft

Darab

Részletek

Kivételes funkciók - kiemelkedő minőség

A legtöbb MIDI kontroller idális kezdő producerek számára, otthoni zenéléshez, de amennyiben aktív használtba kerülnek, hamar érződik korlátjuk. Az Arturia épp ezért alkotta meg a KeyLab mkII-t: egy billentyűzet, mely kompakt méret mellett kivételes és masszív építési minőséggel rendelkezik, ezáltal professzionális zenészek napi társaként is megállja a helyét. Alumínium ház, tömörfa oldalsó panelek, a Matrixbrute-ból ismerős aftertouchos félsúlyozott mechanika, alumínium modwheel és pitchbend - mindezek együttesen nem csupán egy letisztult és elegáns kontrollert eredményeznek, hanem egy olyan vezérlőt, mely játékélményével az előadást szintjét is emeli.

Kifejezés

A KeyLab mkII billentyűzetek a zenei előadást helyezi előtérbe: az aftertouch nagyban hozzájárul a szintetizátor szólamok expresszív előadásához, a 9 fader teljes drawbarként is funkcionálhat orgona hangzásokhoz. 16 rendkívül érzékeny, RGB megvilágítású, polifonikus aftertouch-csal ellátott dobpad idális a ritmusok feljátszásához, vagy egyéb vezérlési feladatokhoz. Összesen 5 pedál bemenet érhető el, hogy a kezeink a lehető legnagyobb mértékben felszabaduljanak. 

Páratlan szoftver csomag

A mellékelt Analog Lab 4 több mint 6500 rendkívül realisztikus hangszínt nyújt számunkra csupán egy gombnyomásra: analóg szintetizátorok, akusztikus és elektromos zongorák, orgonák, digitális szintetizátorok - mind a kiemelkedő minőségben, készen az alkotásra.

A csomag tartalma továbbá az Ableton Live Lite szoftver, mely abban ez esetben is biztosítja az azonnali számírás lehetőségét, amennyiben még nem fektettünk be egyéd DAW-ra. Ráadásul még a Piano V virtuális hangszert is magunkénak tudhatjuk - lefedve bármely zenei igényt.

Vezérlés és moduláció

A teljes méretű din MIDI be-és kimenetek mellett a KeyLab mkII 4 CV/Gate kimenettel rendelkezik - így nem csupán alapvető vezérlési lehetőségekhez jutunk, hanem a legrafináltabb modulációkat továbbíthatjuk moduláris rendszerünk felé.

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 61
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Arturia KeyLab mkII 61 Black
Csatlakozási lehetőségek CV / Gate, MIDI, USB
Leütés érzékeny
Arturia KeyLab mkII 61 Black
Igen
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Expression pedál bementek
Arturia KeyLab mkII 61 Black
4
Kapcsoló pedál bemenetek 4
Bus Powered
Arturia KeyLab mkII 61 Black
Igen
Arturia KeyLab mkII 61 Black
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 875 x 297 x 53 mm
Nettó súly n/a
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!