Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). JELENLEG ZÁRVA TART!
Ügyfélszolgálat: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Új Termékkód: ART230541

Arturia KeyLab Essential 88

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

129 900 Ft
Darab

Részletek

Fókuszálj a zenére - ne a felszerelésedre!

A KeyLab Essential 88 egy teljes körű vezérlést nyújtó MIDI eszköz, mely teljes kontrollt biztosít DAW szoftvered fölött, páratlan integrációval. A korábbi Keylab Essential modellekhez képest egy új, jobb érzetet biztosító, félsúlyozott aftertouch-os mechanikával látták el, mellyel még inkább kihasználhatjuk a szoftveres hangszerekben rejlő expresszivitást.

A tartozék teljes verziós Analog Lab szoftvercsomag révén pedig a legjobb hangzásokra támaszkodhatunk az alkotói folyamat során. A dedikált funkciójú gombok, szabadon paraméterezhető 9 potméter és fader, 8 LED-visszajelzésű dobpad, és természetesen a remekül játszható billentyűzet új szintre emeli mind a számírást, mind az előadást.

Hozd ki a legtöbbet!

A kreatív folyamat során csupán csak akadály, ha a technológiával kell foglalkozni - KeyLab Essential 88 intuitív munkamódszert ajánl, mely segítségével nem kell többet egérrel és billentyűzettel bajlódod.

Az erőteljes mapping-lehetőségek révén bármely VST-t vagy külső szintetizátort, hangmodult és DAW szoftvert vezérelhetjük - a KeyLab Essential minden esetben a lehető legtöbbet hozza ki eszközeinkből az Arturia MIDI Control Center segítségével.

Tökéletes kontroller zenészeknek

Használjunk Mac/iOS/Windows platformot, a KeyLab61 Essential bármely esetben tökéletes integritást biztosít. Az USB-MIDI kapcsolaton kívül MIDI OUT port is helyet kapott a készüléken, így közvetlenül csatlakoztathatjuk külső eszközeinkhez.

A zeneszerkesztő szoftverekkel való minél tökéletesebb együttműködésre is nagy hangsúlyt helyeztek a KeyLab Essential tervezésekor - a dedikált DAW Command Center vizuálisan megjeleníti az összes gyakran használt funkciót - használhatjuk a fadereket és potmétereket a csatornák hangerőinek vezérlésére, vagy akár VST hangszerek paramétereit módosíthatjuk - a lehetőségek határtalanok.

Páratlan szoftver csomag

A mellékelt Analog Lab több mint 6500 rendkívül realisztikus hangszínt nyújt számunkra csupán egy gombnyomásra: analóg szintetizátorok, akusztikus és elektromos zongorák, orgonák, digitális szintetizátorok - mind a kiemelkedő minőségben, készen az alkotásra.

A csomag tartalma továbbá az Ableton Live Lite szoftver, mely abban ez esetben is biztosítja az azonnali számírás lehetőségét, amennyiben még nem fektettünk be egyéd DAW-ra. Ráadásul még az UVI Grand Piano Model D virtuális hangszert is magunkának tudhatjuk - lefedve bármely zenei igényt.

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 88
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Arturia KeyLab Essential 88
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB
Leütés érzékeny
Arturia KeyLab Essential 88
Igen
Aftertouch érzékenység
Arturia KeyLab Essential 88
Igen, monofón
Arturia KeyLab Essential 88
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Expression pedál bementek
Arturia KeyLab Essential 88
1
Kapcsoló pedál bemenetek 1
Bus Powered
Arturia KeyLab Essential 88
Igen
Arturia KeyLab Essential 88
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 1260 x 261 x 63 mm
Nettó súly 3.5 kg
Megjelenés dátuma 2017.04.13.
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!