Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ART560101

Arturia DrumBrute

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 155 900 Ft

Akciós ár: 144 900 Ft

Darab

Részletek

Akció! A termék elérhető bontott csomagolással - csupán 139.900Ft-ért! Kattints a részletekért!

Analóg dobgép kompromisszumok nélkül

17 egyedi, teljesen analóg dob és ütős hangszer egy intuitív szekvenszerrel, bőséges kapcsolódási lehetőségekkel, két üzemmódú Steiner-Parker szűrővel, dinamikus élőzési lehetőségekkel a DrumBrute a ritmus készítést a következő szintre emeli.

A sok nagy gomb, az átláthatóság, a megfelelő méret, az okos elrendezés ihletet ad az ütemek készítéséhez, az analóg hangzás pedig adja az energiát, az izgalmat. Ilyennek kell lennie egy modern dobgépnek, ami nem csak stúdióban lesz mértékadó, hanem élesben,színpadon is az élvonalat képviseli.

Kis pénztárca, nagy hangok

17 analóg dobcsatorna ilyen olcsón ekkora tudással sosem volt még elérhető. 64 lépéses dobszekvenszer song móddal, poliritmikus, lépés-ismétléses glitch funkció, temérdek valós idejű irányíthatóság és szekvencia ismétlő: a DrumBrute ez mind egyszerre. Ez lehet az új kreatív központod, annál is inkább, mert rengeteg csatlakozója révén változatos módon kapcsolható össze a külvilággal. 12 analóg kimenetével, USB, MIDI és szinkroncsatlakozóival a legmagasabb elvárásoknak is megfelel.

Kevesebb gondolkozás, több ösztön

A DrumBrute esetében a lépések beírására és a dobpadekre külön gombok vannak. A kezelőszerveken sem kell osztoznia az egyes részeknek. Nincsenek felesleges menük. Mindez arra jó, hogy érzésből tudj zenélni, kevesebbet kelljen előre tervezned.

Közelebbi ismeretség

 DrumBrute front panel

1. 17 színtiszta analóg dobhang

Minden analóg, mindenkor. Két féle lábdob, széles határok között állítható pergő és taps beállítások, két cin önálló hangszín és lecsengés szabályzóval, satöbbi. A DrumBrute szélesebb hangzáspalettával rendelkezik mint a legtöbb analóg dobgép a piacon.

2. 64 pattern akár 64 lépéssel

Könnyen beírhatod a ritmusokat az egyes lépések és a hangsúlyok (accent) megjelölésével, vagy akár bejátszhatod azokat a dobpadekről. A looper segítségével azonnal módosíthatod a ritmust vagy valós idejű pattern effektusokat készíthetsz.

3. 16 dal

Akár 16 patternt összefűzve komplett dalt programozhatsz 

4. Swing

A swingnek dedikált gombja van, hogy a teljes ritmusra vagy csak egyes dobsávokra vonatkozzon. Olyan érzést lehet kölcsönözni ezzel a ritmusoknak, amik azonnal megtöltik a táncparkettet.  


5. Véletlenszerűség

Szintén választhatóan globális, vagy egyes sávokra beállítható RANDOM értéket állíthatsz be: a beprogramozott  ritmust változtatja meg a paraméter amely a leheletnyit és a teljes improvizáció között bárhova állítható. Egyik végén olyan, mintha egy élő zenész variálgatná a ritmust, a másik végén meg olyan, mintha kisérleti zenét adnál elő.

6. Kimeneti szűrő

A Steiner-Parker szűrő ott figyel a főkimeneten: érdekes sweepeket, élő trüköket lehet vele előadni, pl. a mélyek kiiktatásával a magasakat hangsúlyossá téve, stb.


DrumBrute rear panel

7. Szinkronban a Világgal

A DrumBrute képes hozzáigazodni külső MIDI eszközökhöz, régi szekvenszerekhez akár DIN szinkron segítségével, modulárisrendszerekhez 1PPS órajellel, vagy számítógéphez USB-n kereszül. A DrumBrute kész arra, hogy a ritmus központja legyen az egész rendszerednek.

8. Fejhallgató kimenetek  

Rögtön 3.5-ös és 1/4-es csatlakozó is van. mely bármely fejhallgatót meghajt  

9. Független kimenetek

10. Csatlakozás

USB, MIDI és DIN és saját szinkron lehetőségeken kb. minden létező eszközhöz hozzákapcsolható.

11. Tápegyséb bemenet

12V DC-ből csinál hihetetlen hangokat ez a dobgép. A "stresszcsökkentő" T-bar meggátolja, hogy a DrumBrute-ot véletlenül áramtalanítsd véletlen kábelkihúzással.

 

 

További Információk

Garancia: 1 év
Nettó súly 2.58kg
Bruttó súly 4kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!