Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: ART561101

Arturia DrumBrute Impact

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

104 900 Ft
Darab

Részletek

A DrumBrute Impact továbbörökíti mindazt, amiből a korábbi modell - a DrumBrute - nagysága származott, de immáron egy másik karaktert valósít meg új funkciókkal bővítve. A teljesen átdolgozott analóg elektronika, új FM dob, Color szekció, valamint a kifjezetten dobokra hangolt torzítás a "Brute" jelzőre teszi a hangsúlyt - eltávolodva a tisztább hangzású elődtől.

Agresszív analóg hangzás

A DrumBrute Impact analóg áramköreit jelentősen átdolgozták, de nem csupán ez jelenti a változást az elődhöz képest. A "Color" funkció révén egy újabb layert adhatunk a külön-külön a hangzásokhoz, akár lépésenként is, melyek automatizálásával egészen komplex tonális variációkat valósíthatunk meg.

Amennyiben még több vadságot akarunk kihozni belőle, akkor jön képbe a torzítás, mely mértékét egy potméterrel adhatjuk meg, a finomabb drive-tól a teljes dekonstrukcióig.

Amennyiben nem csupán a beépített lehetőségekre kívánunk támaszkodni, a DrumBrute Impact 4 külön kimenettel rendelkezik, melyek segítségével külön-külön processzálhatjuk a hangzás fő elemeit.

Intuitív programozás

Egy jó dobgép nem áll meg a jó hangzásoknál - az élményt és használhatóságot nagy mértékben befolyásolja a szekvencer is. A DrumBrute Impact a DrumBrute rendkívül jól sikerült szekvencerét kapta meg, mely képes live vagy step edit módokban is rögzíteni, továbbá pillanatok alatt komplex, folyamatosan csavarodó poliritmikákat hozhatunk létre.

Természetesen mindennek egy külön "ízt" adhatunk a swing segítségével, valamint a random paraméter változatos és természetes érzetű filleket képes generálni. A beat-repeat funkcióval további díszítéseket, fokozásokat valósíthatunk meg.

További Információk

Garancia: 1 év
Megjelenés dátuma 2018.07.19.
Csatlakozási lehetőségek MIDI, Stand-alone mód, USB
Méret (Szé x Ma x Mé) 350 x 290 x 90 mm
Nettó súly 1.84 kg
Bruttó súly 2.4 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!