Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ART430112

Arturia BeatStep Pro Black Edition

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 89 900 Ft

Akciós ár: 80 900 Ft

Darab

Részletek

A BeatStep Pro tökéletes kiegészítője bármilyen zenei környezetnek, szinte minden zenei folyamatban hasznos társra lelhetünk a személyében, legyen szó akár színpadi fellépésről, akár stúdiómunkáról. Nem csupán több csatornás CV/Gate/MIDI szekvenszerként működik, de MIDI kontrollernek is tökéletesen használható.

 Hogy mennyi mindent sikerült beépíteniük ebbe a remek kis szerkeszetbe? A teljesség igénye nélkül nézzük a legfontosabb funkciókat

  • 2x monofón 64 lépéses analóg szekvenszer (lépésenként velocity és gate idő)
  • 16 sávos dob szekvenszer
  • 16 különböző projectet tárolhatunk
  • MIDI kontroller (CC, note és Program Change-re programozható kezelőszervek)
  • Swing, randomize funkciók
  • 2x CV/Gate/velocity kimenet
  • 8x Gate kimenet (dobokhoz)
  • Számtalan clock lehetőség (USB, MIDI, Din Sync, Internal)
  • USB class compliant eszköz révén nincs szükség driverre (iOS kompatibilis!)
  • Természetesen számítógép nélkül, önállóan is működik

CV/Gate vezérlés

A CV (Control Voltage) jeleket analóg szintetizátorok vezérlésére találták ki. Minden egyes hangmagassághoz egy meghatározott feszültségérték tartozik. A leggyakrabban 1V/oktáv felbontást szokták használni, de előfordul a Hz/Volt is, amit például a Korg MS-20 is használ.

A két, egymástól teljesen független analóg szekvenszerének segítségével meghajthatunk akár két analóg szintetizátorunk vagy moduláris szintetizátor rendszerünket. Az encoderek segítségével nem csupán a hangmagasságot vezérelhetjük, de Velocity értéket és a Gate időt lépésenként állíthatjuk. Maximum 64 lépéses szekvenciákat hozhatunk létre, melyeket a számtalan Clock lehetőség miatt szinte bármihez szinkronizálhatjuk.

Dob szekvenszer

A két analóg szekvenszeren kívül még egy 16 sávos dob szekvenszert is találunk, mely MIDI-n kívül akár nyolc független Gate kimenetet is meg tud hajtani. Ezzel bármilyen analóg dobgépet, vagy trigger  bemenettel rendelkező dobagyat vezérelhetünk (pl. Vermona DRM-1, Clavia Nord Beat). A Gate kimenetek feszültsége 10V.

MIDI kontroller

Amennyiben nem szekvenszerként szeretnénk használni a BeatStep Pro-t, kedvenc zeneszerkesztőnk vagy plug-in-ünk MIDI vezérlőjévé változtathatjuk, mindössze egyetlen gombnyomással. Az editor szoftverével szabadon konfigurálhatjuk a vezérlők értékét tetszőleges Note/CC/Program Change üzenetekre.

Órajel lehetőségek

Míg a kisebbik verzió a BeatStep mindössze USB-n keresztül tudott külső órajelhez szinkronizálni, addig a Pro változat esetében számtalan konfigurációt használhatunk. Találunk rajta kisjack-es Clock ki és bejáratot, amit akár DIN Sync szabványra is átkapcsolhatunk. Ezen keresztül például a Korg Volca szériát is láncba fűzhetjük, vagy akár a moduláris szintetizátor rendszerünktől is küldhet/fogadhat órajelet. Természetesen a szinkron működik MIDI és USB kapcsolaton keresztül is.

További Információk

Garancia: 1 év
Interfész típusa CV / Gate, MIDI
Mátrix mérete 2x8
Transzport gombok Igen
Jog kerék Nem
Joystick Nem
Expression pedál bementek
Arturia BeatStep Pro Black Edition
Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) -
Nettó súly -
Bruttó súly -
Megjelenés dátuma 2015.01.22.
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!