Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: ARTAUDIOFUSESTUDIO

Arturia AudioFuse Studio

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

329 900 Ft
Darab

Részletek

Egyetlen központi elem

Az Arturia AudioFuse Studio az első AudioFuse hangkártya koncepcióját bővíti tovább - egy kiváló minőségű interfész, mely minden analóg és digitális kapcsolattal rendelkezik, továbbá emellett a monitorvezérlő feladatát is ellátja. Minden egyes funkcióhoz külön fizikai gomb illetve potméter tartozik, így elfelejthetjük az almenükben való turkálást, mindent megodhatunk egyetlen mozdulattal!

Ezek révén képes nem csak egy egyszerű hangkártyaként kiszolgálni a felvételi és lejátszási feladatokat, hanem stúdiónk központi elemévé válni, gyorsítva, gördülékenyebbé téve a munkamenetünket.

Minden elképzelhető csatlakozási mód

Az AudioFuse Studio egy 18-be 20-kimenettel rendelkezésű USB-C csatlakozós (USB 2.0-val kompatibilis) 192kHz/24-bit audio interfész, mely 4 saját fejlesztésű, erőteljes mikrofon előfokkal rendelkezik, továbbá 4 vonalszintű bemenet található hátoldalán, melyek közül egy pár képes Phono bemenetként is szolgálni (lemezlejátszókhoz). Mindezen túl 4 insert, 2 aux out teszi még sokoldalúbbá alkalmazását.

Nem elhanyagolható továbbá az sem, hogy az Audiofuse Studio képes két pár hangfalat kezelni, melyet egy gombnyomásra válthatunk a frontpanelről, így bármikor ellenőrizhetjük mixünket két külön lehallgatási rendszeren.

Amennyiben nem lenne elegendő a be-és kiemenet száma, ADAT-on keresztül további 8 csatornát nyerhetünk mind a két irányban, valamint további két csatornát érhetünk el S/PDIF-en keresztül, melyet szükség szerint Word clock-ként is konfigurálhatunk - így szinte bármilyen professzionális audio eszközzel tökéletes együttműködést valósíthatunk meg!

A külső USB-s eszközök kényelmes csatlakoztatásához pedig 3 USB-A portot is találunk rajta - így nem jelenthet problémát a laptopok hiányos csatlakozó-mennyisége. A beépített Bluetooth kapcsolat révén pedig könnyedén meghallgathatjuk mobil eszközeinken lévő ötleteinket a rendes lehallgatásunkon.

Rendelkezésünkre áll kisjack formában a klasszikus MIDI IN/OUT melyet a tartozék átalakítókkal konvertálhatunk a szokásos DIN típusra.

DiscretePro® mikrofon előerősítők

A mikrofonelőfok a DiscretePro® nevet kapta. Sikerült egy valóban kis zajú erősítőt építeniük, aminek a segítségével +75dB(!) erősítés is elérhető, ami a kis érzékenységű ribbon, vagy dinamikus mikrofonok esetén rendkívül fontos (pl. Shure SM7B). A bemeneteken megtalálható a klasszikus funkcióknak számító fázisfordítás és a -20dB pad és +10dB boost is.

Mind a 4 bemenet a Hi-Z opción túl egy-egy insert ponttal is rendelkezik(!), ennek köszönhetően megoldható az, hogy az előerősítő és a konverter közé beékeljünk külső eszközt, pl. analóg kompresszort vagy hangszínszabályzót. Nem is értjük, hogy lehetett élni enélül ezidáig!

AudioFuse Creative Suite

Az AudioFuse Studio gyakorlati értékéhez nagyban hozzájárul az Arturia által összeállított csomag, mely részét képeti a 3 Preamp emuláció, a Mini Filter (Moog ladder filter emuláció), valamint az Analog Lab Lite.

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac, iPhone, Linux, iPad, Android
Interfész típusa USB C
Analóg bemenetek
Arturia AudioFuse Studio
8
Analóg kimenetek
Arturia AudioFuse Studio
6
Mikrofon bemenetek
Arturia AudioFuse Studio
4
Fejhallgató kimenetek 2
Arturia AudioFuse Studio
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet S/PDIF (RCA)
Arturia AudioFuse Studio
S/PDIF (Optikai Toslink)
Arturia AudioFuse Studio
ADAT x2
Arturia AudioFuse Studio
Digitális Kimenet S/PDIF (RCA)
Arturia AudioFuse Studio
S/PDIF (Optikai Toslink)
Arturia AudioFuse Studio
ADAT (x2)
Arturia AudioFuse Studio
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Arturia AudioFuse Studio
Nem. A tápegység tartozéka
Arturia AudioFuse Studio
Word Clock Igen
Nettó súly -
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!